MASTERSTUDIES

Vezi toate Programele de MA în Arta spectacolului în Elveţia 2021

MA Lingvistică Aplicată este cea mai comuna a unui număr de masterat, sau Ma ca acestea sunt cunoscute, care au o concentrare mai mare pe știință și să se concentreze mai puțin asupra practicii la clasă.

Studiile de artă a spectacolului cuprind atât domenii academice, cât și tehnice de muzică, teatru și dans. De la istoria teatrului la coregrafie avansată, acest domeniu al artei spectacolului oferă o varietate largă de studii pentru o varietate de studenți.

Elvetia, oficial Confederația Elvețiană, este o republica parlamentara federal format din 26 de cantoane, cu Berna ca sediu al autorităților federale. Independența și neutralitatea Elveției 's au fost mult timp onorat de către marile puteri europene. Elveția este o economie pașnică, prosperă și stabilă de piață modernă, cu rată scăzută a șomajului.

Programe de MA Top în Arta spectacolului în Elveţia 2021

2 Rezultate din Arta spectacolului, Elveţia Filter

Maestru de Arte în Performanțe Muzicale / Speciale de Muzică Performanță în Muzică Clasică

Zürcher Hochschule der Künste
MA
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Studenții programelor de masterat în muzica clasică de la Zurich University of the Arts din Zurich University of the Arts fac parte dintr-o comunitate internațională.

Citeste mai mult

Master of Arts în Dans

Zürcher Hochschule der Künste
MA
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Germană
Campus

Master of Arts în Dance oferă două specializări: Coregrafia, pe de o parte, Profesioniști de Dans și Coaching, pe de altă parte. Se construiește abilitățile coregrafice și de ...

Citeste mai mult