Filter
Masterat în Arte
Armenia Yerevan Yerevan Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top in Yerevan Armenia 2019

MA Lingvistică Aplicată este cea mai comuna a unui număr de masterat, sau Ma ca acestea sunt cunoscute, care au o concentrare mai mare pe știință și să se concentreze mai puțin asupra practicii la clasă.

Această țară în ultimii 1600 ani a fost evaluat de mare în ceea ce privește nivelul de alfabetizare. Acest lucru se datorează superiorității de educație care cetățenii se. Acestea oferă educație de calitate în învățământul universitar, care de dezvoltare care îmbunătățește creativitatea în rândul studenților.

Un număr mare de universități din Armenia se află în Erevan în care un număr mare dintre ele este deținut de către o persoană privată în comparație cu capital de stat. În fiecare an, numărul de studenți este în creștere.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte in Yerevan în Armenia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

American University of Armenia

Programul este angajat la dezvoltarea durabilă în excelență academică și burse de studiu, libertatea de cercetare, de conducere, integritate, și de servicii pentru societ ... [+]

Misiune

Programul este angajat la dezvoltarea durabilă în excelență academică și burse de studiu, libertatea de cercetare, de conducere, integritate, și de servicii pentru societate. Mai precis, Departamentul se străduiește să: 1) să abordeze nevoile educaționale tot mai mare de profesori de limba engleză, oferind atât un certificat și un masterat în predarea limbii engleze ca limbă străină (TEFL), 2) răspunde nevoilor academice ale potențialilor studenți care se pregătesc pentru studii postuniversitare la AUA, prin furnizarea de instrucțiuni în limba engleză pentru scopuri generale de program și 3) cercetarea parentală profesionistă pentru dezvoltarea profesională a facultății și a studenților.... [-]

Armenia Yerevan
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză