MASTERSTUDIES

Vezi toate Programele de MA în Animație pe calculator în Statele Unite ale Americii 2020

Programe cu titlul "Master of Arts " în mod tradițional consta din subiecte de arte liberale, cum ar fi filosofie, istorie sau literatura. Masters de Arte sunt programe de studii postuniversitare, care pot fi luate după o diplomă câștigat într-un program de diplomă de licență (Bachelor). Masters de programe de Arte au titlul de "AM ", "Master of Arts " sau "AM ".

Domeniul studiilor de costum este in prim-planul de cercetare actual de arte vizuale. Animație joacă un rol din ce în ce crucial în diverse aspecte de artă și design, film, jocuri și mass-media interactive. De asemenea, contribuie la câmpuri largi, ca arhitectura si stiinta.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Programe de MA Top în Animație pe calculator în Statele Unite ale Americii 2020

1 Rezultate din Animație pe calculator, Statele Unite ale Americii Filter

Maestru de Arte Plastice în Film

Rochester Institute of Technology (RIT)
MA
24 Aug 2020
<
La zi
<
3 ani
Engleză
Campus

Aduceți povestile la viață când explorați adâncimile industriei de film.

Citeste mai mult