MASTERSTUDIES

Vezi toate Programele de MA în Animație pe calculator 2020 în Statele Unite ale Londra în Marea Britanie

Un Masterat în Arte sau MA este o diplomă postuniversitară obținută de obicei după terminarea unui program de studii în arte, științe umane, științe sociale sau alte subiecte similare de studiu. Aceste programe tind să dureze unul sau doi ani.

Tehnica stop mișcare de animație este clasic și continuă să fie popular. Este nevoie de caracterul sau marionetă care urmează să fie fotografiate între repoziționează minute. Redarea acestor imagini rezultate individuale în mișcare a caracterului.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Londra este capitala Regatului Unit, regiunea cea mai populată și în cazul în care viața familiei regale. Ea are cea mai mare concentrație de învățământ superior din Europa, cu 412,000 studenți la 43 de universități.

Solicită Informații Programe de MA în Animație pe calculator în Statele Unite ale Londra în Marea Britanie 2020

1 Rezultate din Animație pe calculator, Londra Filter

MA animație (animație documentară, animație experimentală sau animație narativă)

Royal College of Art
MA
Sept 2020
<
La zi
<
2 ani
Engleză
Campus

Fii un schimbător de jocuri: dezvoltă-ți înțelegerea și expertiza în diferite forme și genuri de animație.

Citeste mai mult