Program de Masterat în Arte în Tirana Albania

Programe de Masterat în Arte de Top în Tirana Albania 2018

Masterat

O diplomă de master 's este un grad academic acordat persoanelor care au suferit studiu care sa demonstreze o stăpânire sau de mare pentru imagine de ansamblu a unui anumit domeniu de studiu sau zona de practică profesională.

Învățământul superior în albaneză oferite de 13 universități publice. Cel mai recent este la Universitatea din Durres, care a fost deschis în septembrie 2006. Universitatea de Sport din Tirana (Universiteti i Sporteve i Tiranës) anterior Academia de Educație Fizică și Sport, din 2010. Universitatea de Arte dată la un moment Academia de Arte Frumoase (Akademia e Arteve) din 2011. În plus, există 46 de universități particulare și de facultăți care operează în Albania. Toate universitățile au mai multe facultăți. Așa-numita "școli non-universitare " da programe de învățământ superior de doi ani.

Turistii găsi, de obicei, Tirana un oraș interesant și fermecător, cu o viață de noapte plină de viață. Limba engleză este castiga rapid de abur ca a doua limbă în Tirana cu tinerii, dar mulți dintre locuitorii mai în vârstă vorbește și în italiană.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Tirana în Albania 2018

Citește Mai Mult

MA în Afacerile Internaţionale

University of New York - Tirana (UNYT)
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 - 40 luni September 2018 Albania Tirana + 1 mai mult

Acest program este oferit în colaborare cu Şcoala de ştiinţe umaniste şi sociale, Universitatea din Greenwich, Marea Britanie. [+]

MA în Afaceri Internaţionale este oferit în colaborare cu Şcoala de ştiinţe umaniste şi sociale, Universitatea din Greenwich, Marea Britanie. În contextul globalizării şi al democratizării, programul este conceput pentru a răspunde nevoilor comunităţii internaţionale, care lucrează profesionişti şi studenţi. Absolvenţii vor fi echipate cu competenţele necesare şi aptitudini pentru a urmări o varietate de cariere în cadrul arena globala. La finalizarea programului, absolvenţii vor fi capabili să: • să înţeleagă teoria şi practica a sistemului politic internaţional • se implice în procesul de elaborare şi de punere în aplicare a politicii externe • demonstreze pătrundere lor, ca un rezultat de completare o teză sau de portofoliu ... [-]