MASTERSTUDIES

Compară Programe de MA în Afaceri de divertisment

După ce a asigurat o diplomă de licență în legătură cu un anumit subiect, mulți absolvenți decide să continue educația lor și mai mult în urmărirea un Master of Arts, sau MA, în același sau un domeniu similar. masterat sunt cunoscute pentru a spori un oportunităților de angajare și potențialul de câștig lui.

Doar ceea ce este un master în divertisment de afaceri? Acest program este adesea finalizate în termen de aproximativ două până la trei ani și urmărește să pregătească studenții pentru cariere recompensarea și lucrative în cadrul industriei de divertisment. subiecte comune de studiu în aceste programe includ drept de divertisment, finanțe de afaceri de divertisment, și etica care se referă la industria de divertisment. Unele programe sublinieze, de asemenea, abilități de management sau de dezvoltare a afacerilor în care se referă la industria de divertisment, dar, în general, aceste programe scopul de a ajuta participanții perfecționa abilitățile lor creative, gândire critică și de conducere.

In general, cei cu grade de master sunt capabili de a câștiga mai mulți bani decât cei cu grade, grade asociat sau diplome de liceu licență. Ele sunt, de asemenea, calificare pentru a preda la nivel de colegiu în multe țări, ar trebui să aleg să facă acest lucru.

Costurile asociate cu câștigând un master în divertisment de afaceri variază din cauza unor considerente, cum ar fi în cazul în care este situată școala, oferind un curs si cum respectat instituția de învățământ este. Biroul de înmatriculare în școală, oferind un program de interes este o resursa buna pentru obținerea mai multe informații despre școlarizare.

Absolvenții de aceste programe sunt adesea pregătiți pentru o varietate de roluri recompensarea în cadrul industriei de divertisment. Multi merg pe a găsi de lucru ca agenți, copywriteri, manageri de servicii creative sau talent cercetași. Alții găsesc de lucru lucrative muncă în calitate de producători, directori industria de divertisment sau vagoane cu acțiune sau vocale.Alții încă decide să învețe de afaceri de divertisment sau o disciplină legate la nivel de colegiu.

Multe programe de afaceri de divertisment sunt oferite online și descrise în baza de date larg. Caută programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

1 Rezultate din Afaceri de divertisment Filter

Master of Arts în Divertisment Global și Afaceri Muzicale

Berklee College of Music Valencia Campus
MA
Sept 2021
Engleză
Campus

Industria muzicală se schimbă mai repede ca oricând - și se extinde în întreaga lume. În acest master, veți învăța să faceți față provocărilor de management artistic și antrep ...

Citeste mai mult