MASTERSTUDIES

Vezi toate Programele de MA în Afaceri internaționale 2021 în Statele Unite ale Anglia în Marea Britanie

Un Masterat în Arte sau MA este o diplomă postuniversitară obținută de obicei după terminarea unui program de studii în arte, științe umane, științe sociale sau alte subiecte similare de studiu. Aceste programe tind să dureze unul sau doi ani.

Afacerile internaționale reprezintă un program academic destinat studenților interesați de afaceri și care doresc să învețe mai multe despre lume. Curriculum-ul include adesea materii de comunicare cu diferite culturi, dar și materii de afaceri.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Solicită Informații Programe de MA în Afaceri internaționale în Statele Unite ale Anglia în Marea Britanie 2021

2 Rezultate din Afaceri internaționale, Anglia Filter

MA Business International

Regent’s University London
MA
<
Normă întreagă
<
12&nbsp;-&nbsp;16 luni
Engleză
Campus

MA International Business este conceput pentru studenții care doresc să-și construiască o carieră într-un cadru internațional de afaceri. Acesta vă va permite să dezvoltați o ...

Citeste mai mult

Ma afaceri internaționale

Leeds Trinity University
MA
Aug 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Scopul programului este de a oferi esențiale cunoștințe, înțelegerea și abilitățile necesare pentru absolvenții să înceapă să funcționeze în mod eficient și competent în aface ...

Citeste mai mult