$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de MA în Afaceri asiatice

Un MA, sau Master of Arts, este primul grad la nivel de absolvent se poate câștiga după ce a primit o diplomă de licență. De obicei, finalizat în termen de doi ani, acest grad vă permite să explorați în continuare studiu și să câștige cunoștințe aprofundate de un subiect de studiu sau de interes profesional. Ce este un MA în afaceri din Asia? Acest grad oferă o oportunitate de… Citeste mai mult

Un MA, sau Master of Arts, este primul grad la nivel de absolvent se poate câștiga după ce a primit o diplomă de licență. De obicei, finalizat în termen de doi ani, acest grad vă permite să explorați în continuare studiu și să câștige cunoștințe aprofundate de un subiect de studiu sau de interes profesional.

Ce este un MA în afaceri din Asia? Acest grad oferă o oportunitate de a deveni mai familiarizați cu managementul și marketingul internațional al afacerilor, în special metodele și teoriile din spatele detectării și analizării problemelor. Specializarea în culturile asiatice și în societate ajută atât la înțelegerea, cât și la comunicare. Cursurile pot include studii de limbă, relații de afaceri, economie și administrarea afacerilor. În funcție de domeniile dvs. de interes comercial, alte cursuri disponibile pot implica resurse umane, antreprenoriat, strategie și finanțe.

Elevii care obțin o diplomă de licență în Afaceri Asiatice învață abilități esențiale de management al afacerilor, dar la nivel internațional. De asemenea, aceștia dezvoltă abilități puternice interpersonale și de comunicare necesare pentru a lucra și a înțelege oamenii din alte culturi decât ale lor.

Costurile pentru un MA în afaceri din Asia pot varia, în funcție de locația instituției și durata cursului, care de obicei durează între unu și doi ani de studiu cu normă întreagă. Efectuați cercetări în avans și contactați școlile de interes pentru mai multe informații.

Absolvenții cu un masterat în afaceri din Asia pot să se afle în carieră ca economiști în organizații internaționale, agenții de ajutorare sau centre de cercetare private. Alte posibile titluri de locuri de muncă includ analist financiar, manager de produs, specialist în comerț, consultant și specialist în comerț. Cei ale căror studii au implicat specializări pot fi angajați ca avocați, relații publice sau directori de publicitate, manageri de marketing sau lideri de resurse umane. Expunerea la abilități cantitative și conștientizarea la nivel global oferă fundamentul necesar succesului în afaceri internaționale.

Master în programe de afaceri din Asia sunt disponibile în programele universitare din întreaga lume și online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Zhejiang University International Business School
Jiaxing, China

Master of China Studies (MCS) este un program la nivel de MA, cu un puternic accent pe contextul economic, cultural și social al Chinei. Zhejiang University International Busi ... +

Master of China Studies (MCS) este un program la nivel de MA, cu un puternic accent pe contextul economic, cultural și social al Chinei. Zhejiang University International Business School (ZIBS), parteneriat cu Institutul de Studii Chineze, infuzează tendințele de afaceri în programul Chineză de lungă durată. Curriculumul interdisciplinar permite studenților să lucreze analitic și să înțeleagă în profunzime China. ZIBS oferă suport academic, suport corporativ și spațiu didactic. -
MA
Normă întreagă
2 ani
Engleză, Chinez
Campus