MASTERSTUDIES

Compară 2 Programe de MA în Administrarea școlii

O diplomă de masterat este o realizare care rezultă din anii de studiu într-un program de gradul de absolvent. Adesea, aceasta are drept consecință câștigarea unei diplome de licență și durează în jur de doi ani pentru a câștiga în multe cazuri.

Ce este un MA în administrația școlii? Este o diplomă de absolvent care oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a-și continua cariera ca administrator în cadrul unei școli. Absolvenții acestui program ar trebui să primească o înțelegere aprofundată a modului de gestionare a îndatoririlor administrative de zi cu zi într-o școală elementară sau secundară publică sau privată. Cursurile care pot fi solicitate pentru a finaliza acest program includ leadership instructiv, leadership și dezvoltare, etică și integritate, implicare în familie și comunitate și leadership vizionar.

O diplomă de administrație școlară ar trebui să permită absolvenților să găsească un loc de muncă ca administrator școlar. Prin studiile lor, absolvenții își pot dezvolta abilitățile de conducere, comunicare și vorbire publică, care pot fi utile atunci când găsesc un post de administrație după absolvire.

Un factor important care trebuie luat în considerare atunci când se dorește obținerea unei diplome de master este costul programului. Costurile totale pot varia în funcție de mai mulți factori, astfel încât elevii ar trebui să se adreseze școlilor potențiale pentru detalii.

Absolvenții cu diplomă de administrație școlară ar trebui să poată găsi un loc de muncă într-o școală publică sau privată. Carierele potențiale pot include directorul principal, supraveghetorul, coordonatorul curriculumului, supraveghetorul asociat sau principalul adjunct. De-a lungul timpului, absolvenții cu diplomă de administrație școlară ar trebui să-și vadă veniturile în mod semnificativ, în special dacă își continuă studiile cu certificări suplimentare sau dacă se mută în poziția de exemplu de la un vicepreședinte la un superintendent.

Studenții interesați pot găsi grade de administrare școlară on-line la nivel mondial pentru cei care nu pot satisface cerințele unui program școlar tradițional sau pot să nu poată participa la un colegiu fizic. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

2 Rezultate din Administrarea școlii Filter

Ma in administrarea de învățământ: administrator Business School

Kean University
MA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Campus

Master of Arts în Administrarea Educațional: Scoala programul Administratori de afaceri este conceput pentru a pregăti persoanelor fizice pentru functia de administrator Busin ...

Citeste mai mult

Diplomă de master în administrarea și managementul educațional (MA)

Universidade Católica De Moçambique
MA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Portugheză
Campus

Master în Management Educațional și Administrație este reglementată de Legea nr 27/2009 din 29 septembrie privind învățământul superior, publicată în Monitorul Oficial Seria I ...

Citeste mai mult