close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de MA în Actorie

MA, sau Master of Arts, este de obicei axat pe o suprafata de umaniste. Aceasta ar putea include comunicații, literatură, lingvistică și limbi, istorie, artă, și actorie. Aceste programe au adesea un accent mare pe predare interactiva. În unele cazuri, programul de gradul poate avea un interval de timp scurtat și poate sau nu poate solicita un proiect de teză pentru absolvire. Ce este u… Citeste mai mult

MA, sau Master of Arts, este de obicei axat pe o suprafata de umaniste. Aceasta ar putea include comunicații, literatură, lingvistică și limbi, istorie, artă, și actorie. Aceste programe au adesea un accent mare pe predare interactiva. În unele cazuri, programul de gradul poate avea un interval de timp scurtat și poate sau nu poate solicita un proiect de teză pentru absolvire.

Ce este un MA in interimar? Acest câmp divers oferă destul de un pic de soi pentru studenți. Ei pot alege să participe la un program cu o comedie accent de stand-up, un accent pe actorie fizic, sau o studii de teatru sau accent regie. Unele școli dispozitie centrată clasic de formare care oferă studenților oportunități de a crea propriile lor parcursului profesional. Subiectele includ cercetare și supraveghere, performanță aplicat, teatru la scară mondială, și această istorie a teatrului, printre alte subiecte.

Elevii din acest program de studii au acces la mulți profesioniști talentați și educatori care mențin propriile oportunități acțiune. Unii studenți au acces la profesioniști din mai multe culturi diferite și cu o varietate de zone de interes. Elevii vor lucra în colaborare cu colegii de scenă spectacole, acumularea de cunoștințe de primă mână a obiectului lor.

Există diferențe substanțiale între costul de școlarizare și taxe la diferite instituții de învățământ. Acest lucru este valabil mai ales pentru școlile care se află în diferite țări din întreaga lume. Pentru informații specifice, contactați instituțiile individuale.

Absolvenții din acest program au de multe ori acces la teatre locale și-au dezvoltat rețele profesionale, îmbunătățirea șansele de a obține locuri de muncă.În plus față de care acționează pe scena, in spectacole înregistrate și în fața unui public viu, oportunități de locuri de muncă pot exista în amenajarea unor studiouri de sunet, proiectarea seturi, lucru privind construirea unui set si dirijarea grupuri de actori.

Hotărând poate fi o carieră interesantă și care îndeplinesc cu multe oportunități de premiere. Cercetare opțiunile de revizuirea descrierile de pe lista programului. Completați un formular de plumb pentru informații mai detaliate. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London
Londra, Regatul Unit

programe de pionierat care vizează practicieni de performanță și de circulație interesați de regie de circulație și de predare. Elevii pot fi actori sau dansatori care doresc ... +

programe de pionierat care vizează practicieni de performanță și de circulație interesați de regie de circulație și de predare. Elevii pot fi actori sau dansatori care doresc să-și diversifice, oameni care lucrează cu actori, sau practicieni din sport sau practică holistică, care doresc să consolideze înțelegerea lor de interfețe practice / teoretice privind mișcarea în performanța contemporană. -
MA
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici