Filter
Masterat în Arte
Europa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate Programele de MA în Științele vieții Europa 2019/2020

O diplomă de master 's este un grad academic acordat persoanelor care au suferit studiu care sa demonstreze o stăpânire sau de mare pentru imagine de ansamblu a unui anumit domeniu de studiu sau zona de practică profesională.

Studiile de științe biologice și ale vieții îi pregătesc adesea pe studenți pentru o carieră în asistență medicală. Uneori, programele vor combina cursuri de anatomie cu cele de fizică, chimie și chiar geologie, pentru a-i ajuta pe studenți să afle cum interacționează organismele vii.

Există mai mult de patru mii de organizații de învățământ superior din Europa, de la instituții de cercetare care duc la universități mici, de predare-concentrat. Europa în sine nu este la fel de mult diferit de alte continente, ajungând de la Cercul Polar la coasta Africii.

Caută Studii Postuniversitare în Științele vieții Europa 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Științele vieții, Europa

Hartpury College, University of West England

Printr-o combinație de module de afaceri pure de bază dezvoltate de bine respectate Bristol Business School și module de afaceri ecvină specifice, aceste programe ... [+]

Managementul MA / PGCert / PgDip ecvină Business

Printr-o combinație de module de afaceri pure de bază dezvoltate de bine-respectat Bristol Business School și module specifice de business ale ecvideelor, aceste programe au fost concepute pentru a dezvolta înțelegerea dvs. a industriei ecvină. AM va ajuta, de asemenea, să identificați oportunități de carieră disponibile în cadrul industriei dintr-o perspectivă de management al afacerilor.

Pe tot parcursul programului vom discuta despre rolul equestrianism ca sport, analiza structura industriilor ecvină, atât la nivel național și internațional, precum și dezbate probleme de actualitate legate de dezvoltarea strategică a industriei ecvină.... [-]

Regatul Unit Gloucester
August 2020
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză