Filter
Masterat în Arte
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de MA în Științele vieții

Un Master of Arts este o diplomă la nivel de absolvent deseori acordată pentru studii legate de arte, umaniste sau științe sociale. Este similar cu un Master of Science în ambele complexitate și durată. Un program de masterat poate fi de obicei finalizat într-un an sau doi ani.

Ce este un MA în științele vieții? Este o diplomă academică avansată care privește pe larg grupul de științe care studiază organismele vii și bioetica. Unele universități ar putea oferi participanților lor șansa de a alege un focus mai restrâns, cum ar fi biologia, medicina, geografia sau zoologia. Deoarece științele vieții pot acoperi atât de multe subiecte, cursurile necesare pentru acest program de diplomă pot fi destul de diferite la fiecare universitate. Unele exemple de curs ar putea include biologia sistemelor, neurologia computațională, mineritul datelor și învățarea automată, sistemele de date biomedicale, imagistica și vizualizarea medicală și genetica statistică.

Studiul științelor vieții poate ajuta participanții să-și îmbunătățească gândirea analitică, pe care o pot folosi pentru a efectua experimente pentru muncă sau pentru că întâmpină o problemă în viața lor personală. Această educație poate îmbunătăți și alfabetizarea digitală a unei persoane, deoarece multe dintre cursuri se concentrează foarte mult pe computere. În cele din urmă, un masterat în științele vieții poate face o persoană mai confortabilă cu schimbarea, ceea ce poate face atât munca cât și viața mai ușoară.

Costul unui masterat în științele vieții poate varia dacă o persoană preia cursuri online sau în campus. Alți factori care afectează școlarizarea includ școala, locația și durata programului. Poate fi util să contactați direct școli pentru a afla mai multe despre costuri.

Studenții care au o diplomă de masterat în științele vieții pot fi pregătiți pentru o carieră în medicină, asistență medicală, biopharma sau dispozitive medicale, dar învață de asemenea abilități transferabile care le pot scoate din această zonă. Unii absolvenți au devenit cercetători experimentați, farmaciști, biologi, ingineri chimici, biologi moleculari, profesori, manageri de resurse umane, curatori muzeeni și medici. Acest program MA poate servi, de asemenea, ca fundație pentru un doctorat.

Universitățile din întreaga lume oferă un masterat în științele vieții. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Științele vieții

Hartpury College, University of West England

Printr-o combinație de module de afaceri pure de bază dezvoltate de bine respectate Bristol Business School și module de afaceri ecvină specifice, aceste programe ... [+]

Managementul MA / PGCert / PgDip ecvină Business

Printr-o combinație de module de afaceri pure de bază dezvoltate de bine-respectat Bristol Business School și module specifice de business ale ecvideelor, aceste programe au fost concepute pentru a dezvolta înțelegerea dvs. a industriei ecvină. AM va ajuta, de asemenea, să identificați oportunități de carieră disponibile în cadrul industriei dintr-o perspectivă de management al afacerilor.

Pe tot parcursul programului vom discuta despre rolul equestrianism ca sport, analiza structura industriilor ecvină, atât la nivel național și internațional, precum și dezbate probleme de actualitate legate de dezvoltarea strategică a industriei ecvină.... [-]

Regatul Unit Gloucester
August 2019
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză