close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară 2 Programe de MA în Științele Pământului

Acesta poate fi un drum lung spre vârf, dar educația potrivită face călătoria mai ușoară și mai plăcută. Ambiticii își amplifică CV-urile cu o diplomă de masterat. Aceste programe îmbunătățesc competențele și competențele pe care liderii trebuie să le obțină la cele mai înalte niveluri. Ce este un MA în științele pământului? Este o diplomă postuniversitară potrivi… Citeste mai mult

Acesta poate fi un drum lung spre vârf, dar educația potrivită face călătoria mai ușoară și mai plăcută. Ambiticii își amplifică CV-urile cu o diplomă de masterat. Aceste programe îmbunătățesc competențele și competențele pe care liderii trebuie să le obțină la cele mai înalte niveluri.

Ce este un MA în științele pământului? Este o diplomă postuniversitară potrivită pentru cei care au interes în cercetarea științifică și o experiență în geologie, geografie, științe naturale sau orice alt domeniu conex. Aceste programe încep de multe ori cu o revizuire a teoriilor fundamentale ale fizicii și chimiei. Subiectele specifice includ procesele geologice naturale ale pământului, hidrologia, condițiile atmosferice și modurile în care schimbările de mediu afectează organismele vii. Elevii sunt învățați să ia în considerare impactul activității umane pe planetă și să se familiarizeze cu problemele sociale și politice cu care se confruntă responsabilii politici.

După finalizarea unuia dintre aceste programe de grad, absolvenții sunt pregătiți să lucreze la proiecte de cercetare independente. Ele pot funcționa atât în ​​medii de laborator, cât și în medii de câmp și sunt gata să-și prezinte constatările cu încredere. Cu abilitățile lor avansate de citire și gândire critice, ei sunt calificați în evaluarea informațiilor prezentate în reviste și prelegeri științifice. Ele sunt adesea chemate să analizeze pretențiile științifice ale altor profesioniști.

Nu fiecare program este oferit studenților la același cost. Persoanele interesate să învețe mai mult ar trebui să contacteze departamentele de admitere ale instituțiilor examinate pentru detalii privind taxele și cursurile de școlarizare.

Cei cu un masterat în Științele Pământului sunt pregătiți să își înceapă cariera ca oameni de știință și asociați în instituțiile academice. Unii pot deveni ingineri pentru companiile de recoltare de resurse și minerale. Alții lucrează pentru agențiile de reglementare și ajută la limitarea impactului negativ al proceselor industriale asupra mediului. Acești profesioniști sunt, de asemenea, pregătiți să aibă succes în calitate de consultanți, autori, educatori și meteorologi.

Studenții potențiali trebuie să ia în considerare toate opțiunile lor cu atenție înainte de a decide asupra unui program specific de studiu. Cei care au programe de lucru aglomerate sau limite de călătorie pot beneficia de cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Related fields of study
arrow_drop_up arrow_drop_down
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Boston University Graduate School of Arts & Sciences
Boston, Statele Unite ale Americii

Cu un master în telecomandare

Cu un master în telecomandare -
MA
Normă întreagă
2 semestre
Engleză
Sept 2020
Campus
 
Kean University
New York, Statele Unite ale Americii +1 Mai mult

Master of Arts în Instrucțiunea și Curriculum: Programul Terra Știința este conceput pentru a oferi cunoștințe și abilități necesare pentru predarea eficientă a Pamantului Sci ... +

Master of Arts în Instrucțiunea și Curriculum: Programul Terra Știința este conceput pentru a oferi cunoștințe și abilități necesare pentru predarea eficientă a Pamantului Science. -
MA
Normă întreagă
Frecvență redusă
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici

Related fields of study