close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi toate Programele de MA în Științe alimentare 2021 în Statele Unite ale New York în Statele Unite ale Americii

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda. Științele alimentației oferă cunoștințe importante despre resursele nutritionale, prin aplicarea principiilor științifice la crearea, dezvoltarea și întreținerea surselor de alimente. Indivizii care studiază știința alimentară pot alege s… Citeste mai mult

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.

Științele alimentației oferă cunoștințe importante despre resursele nutritionale, prin aplicarea principiilor științifice la crearea, dezvoltarea și întreținerea surselor de alimente. Indivizii care studiază știința alimentară pot alege să lucreze ca dezvoltatorii de produs alimentar, specialiști de control al calității, sau în calitate de reprezentanți de vânzări pentru întreprinderile din industria alimentară și a tehnologiei alimentare.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Solicită Informații Programe de MA în Științe alimentare în Statele Unite ale New York în Statele Unite ale Americii 2021

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development
New York, Statele Unite ale Americii

MA NYU Steinhardt Food Studies vă va oferi o educație avansată în aspectele culturale, istorice și sociologice ale alimentelor.

MA NYU Steinhardt Food Studies vă va oferi o educație avansată în aspectele culturale, istorice și sociologice ale alimentelor. -
MA
Normă întreagă
Frecvență redusă
2 - 6 ani
Engleză
Sept 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici