MA guvernanță globală și dezvoltare durabilă

Generalități

Programul de descriere

Introducere în program

Gradul de guvernare globală și dezvoltare durabilă a MA este predat în cadrul Școlii de Drept a Universității Middlesex, unde oferim cercetare și cercetare de înaltă calitate și oferim un mediu de învățare de susținere, ajutând elevii să obțină rezultate academice excelente.

Un subiect de importanță globală de la sfârșitul anilor 1980, „dezvoltarea durabilă” se referă la „dezvoltarea care răspunde nevoilor prezentului, fără a compromite capacitatea generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi” (Brundtland Report, 1987). Înglobează utilizarea responsabilă a resurselor de mediu și stabilirea unor contexte sociale și economice care să permită acest lucru. Dezvoltarea durabilă se află în centrul politicilor globale precum Agenda 21, care a apărut în urma Summit-ului ONU al Pământului în 1992 și a celor 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă consacrate într-o rezoluție a ONU încă din 2015.

Calitatea guvernanței este din ce în ce mai recunoscută ca fiind centrală pentru dezvoltarea durabilă, ceea ce necesită obținerea unor rezultate juste și legitime în problemele socio-economice și de mediu majore la nivel mondial, cum ar fi sărăcia, schimbările climatice, securitatea alimentară și pierderea biodiversității.

De ce să studieze MA guvernanță globală și dezvoltare durabilă?

Odată cu creșterea dezvoltării durabile ca o problemă majoră a agendei politicii internaționale, este esențial ca agențiile guvernamentale interguvernamentale și guvernamentale, organizațiile internaționale, întreprinderile internaționale și alte grupuri / organizații să aibă acces la profesioniști care dețin abilitățile și cunoștințele analitice necesare pentru abordați aceste probleme provocatoare de guvernanță în diferite contexte. Acest masterat își propune să ofere studenților abilități pentru a deveni un astfel de profesionist - sporindu-și cunoștințele și abilitățile cu privire la abordările și instrumentele de guvernare globală axate pe sustenabilitatea mediului și justiția socială.

Studenții vor explora diverse abordări ale modului în care strategiile, politicile și proiectele naționale interguvernamentale și naționale referitoare la aceste probleme de guvernare globală sunt formulate, implementate și evaluate. Abordarea critică de studiu de caz folosită în predare va permite studenților să dezvolte abilitățile necesare pentru a lucra în sectorul privat sau cu agenții publice globale și naționale sau din sectorul terț, care conduc și gestionează schimbarea într-un mediu global.

Middlesex University Dubai este reputată în regiune pentru programele sale de licență și postuniversitare în domeniile științelor sociale. Încă din primele zile ale campusului din Dubai, am oferit o serie de programe de licență în studii internaționale de dezvoltare și științe sociale globale. Mai recent, am introdus o dispoziție de licență în Drept și politică internațională și un program postuniversitar în relații internaționale.

Conținutul programului

MA Global Governance și Dezvoltare Durabilă oferă atât moduri full-time, cât și part-time, acestea din urmă urmând peste 2 ani. Patru module de bază plus două opționale sunt completate în termenii de toamnă și primăvară, urmate de o perioadă de disertare în timpul verii.

Vei participa la cursuri, seminarii, ateliere și tutoriale, unde îți vei aprofunda cunoștințele teoretice, vei lucra la activități și studii de caz și îți vei dezvolta abilitățile de analiză și rezolvare a problemelor. Vei face cercetări, vei produce rapoarte scrise, vei prezenta prezentări și vei participa la discuții de grup și de lucru în grup, completând toate acestea cu propriul tău studiu independent. Utilizarea evaluării sumative în diferite etape ale programului îi va încuraja pe elevi să-și consolideze înțelegerea. Unele componente de evaluare vor implica munca în grup.

Fiecare modul este în valoare de 20 de credite, cu excepția modulelor de disertare și învățare integrată în muncă, care sunt în valoare de 60 de credite fiecare. Modulul de învățare integrată de lucru poate fi selectat ca o alternativă la disertație, cu aprobarea prealabilă.

Deschideți modulul opțional (20 de credite)

Studenții pot selecta orice modul de credit disponibil 20 oferit de Școala de Drept pentru a-și adapta programul la propriul interes personal. Pentru unele module, este necesară aprobarea coordonatorului de program. Elevul trebuie să discute cu coordonatorul programului de oportunități.

Nu toate modulele opționale pot fi disponibile în fiecare an, deoarece acestea depind de numărul și interesul studenților.

Programul contur

MA Global Governance și Dezvoltare Durabilă oferă atât moduri full-time, cât și part-time, acestea din urmă fiind de peste 2 ani. Patru module plus două module opționale sunt completate în termenii de toamnă și primăvară, urmate de o perioadă de disertare în timpul verii.

Vei participa la prelegeri, seminarii, ateliere și tutoriale, unde îți vei aprofunda cunoștințele teoretice, vei lucra la activități și studii de caz și îți vei dezvolta abilitățile de analiză și rezolvare a problemelor. Vei face cercetări, vei produce rapoarte scrise, vei prezenta prezentări și vei participa la discuții de grup și de lucru în grup, completând toate acestea cu propriul tău studiu independent. Utilizarea evaluării sumative în diferite etape ale programului îi va încuraja pe elevi să-și consolideze înțelegerea. Unele componente de evaluare vor implica munca în grup.

Fiecare modul este în valoare de 20 de credite, cu excepția modulelor de disertare și învățare integrată în muncă, care sunt în valoare de 60 de credite fiecare. Modulul de învățare integrată de lucru poate fi ales ca o alternativă la disertație, cu aprobare prealabilă.

Informațiile despre modul și program sunt orientative și pot fi modificate.

 • Securitate globală (20 de credite) - Obligatoriu
 • Analiza politicii externe: perspective geopolitice (20 de credite) - Obligatoriu
 • Disertație (60 de credite) - Obligatoriu
 • Politica globalizării (20 de credite) - Obligatoriu
 • Abilități de cercetare și practică (20 de credite) - Obligatoriu
 • Guvernare globală pentru dezvoltare durabilă (20 de credite) - Obligatoriu
 • Dreptul internațional al drepturilor omului (20 de credite) - opțional
 • Teorii și abordări ale migrației (20 de credite) - opțional
 • Muncă și învățare integrată (20 de credite) - opțional
 • Fundații și principii ale dreptului internațional (20 de credite) - opțional
 • Învățare integrată în muncă (60 de credite) - opțional
 • Dezvoltare durabilă și drepturile omului (20 de credite) - opțional

învățământ

Ședințele predate se desfășoară în campusul nostru din Parcul Cunoștințelor din Dubai (blocurile 16, 17, 04 și 19) în timpul săptămânii (duminică până joi) între orele 18:30 și 21:30. Ședințe suplimentare pot fi programate în weekenduri sau perioade de vacanță și vă puteți aștepta să primiți o mulțime de notificări pentru acestea. Vă puteți aștepta să participați la o sesiune pe săptămână pe modul, cu excepția cazurilor în care este specificat altfel în orarul programului și pentru modulul de disertare în care veți lucra individual la teza dvs. cu câteva elemente supravegheate. Participarea la cursuri săptămânale programate este o cerință importantă pentru finalizarea acestui program.

Vei fi implicat activ într-o serie de abordări de învățare, predare și evaluare ca parte a programului tău. Astfel de abordări active își propun să vă situeze în centrul învățării dvs., astfel încât să fiți implicat și implicat în toate aspectele evaluării și învățării. Programul dvs. va necesita participarea activă la activități de învățare și implicare cu colegii dvs. atât individual cât și colaborativ, lucrând și învățând cu alți studenți ca parte a unui grup mic. Activitățile de învățare pot avea loc și în interiorul clasei și în afara clasei.

Învățarea dvs. va fi susținută și de tehnologie. Din ce în ce mai mult, profesorii dvs. vor utiliza tehnologiile de învățare existente și emergente pentru a vă angaja în activități de învățare electronică. Programul dvs. poate fi facilitat folosind o varietate de instrumente media și online (Învățarea mea pe UniHub, podcast-uri, wikis-uri etc.), care vă pot permite accesul flexibil la o gamă variată de resurse online, teste și materiale de învățare, precum și instrumente de colaborare cu pe care le poți angaja și învăța cu semenii tăi.

Nu se limitează la timp și spațiu asociate metodelor tradiționale de predare, puteți participa la discuții online și activități de învățare de oriunde studiați. Prin implicarea în e-learning, veți dezvolta, de asemenea, abilități care sunt esențiale pentru învățarea dvs. și sunt, de asemenea, foarte apreciate de angajatori. Acestea includ, dar nu se limitează la: lucrul flexibil, comunicarea, înțelegerea IT, lucrul în echipă și crearea de înțelegeri partajate bazate pe resurse de calitate și acces la expertiză globală.

Prelegerile vor oferi o imagine de ansamblu a subiectelor care urmează să fie completate de lectura dirijată. În seminarii, studenții vor discuta problemele ridicate în cadrul prelegerilor și în lecturi. Aceștia se vor implica în dezbateri, uneori vor lucra în grupuri mici pe subiecte atribuite și vor da feedback în prezentări orale la o sesiune plenară. În unele sesiuni, o dezbatere este stimulată prin citirea materialelor primare și / sau a știrilor recente.

Modulele predate sunt evaluate prin Recenzii de carte, Rapoarte de documente primare și eseuri. Modulul final este evaluat printr-o propunere de disertație de 2.000 de cuvinte și disertația de 10.000 de cuvinte.

Învățare aplicată

Obiectivele programului

Programul urmărește:

 • Oferiți studenților cunoștințe aprofundate despre evoluția dezbaterilor teoretice și conceptuale, a guvernanței și a politicilor în domeniul dezvoltării durabile.
 • Dezvoltarea conștientizării critice sistematice a elevilor cu privire la complexitățile care inhibă capacitatea politicilor naționale și internaționale de a aborda eficient provocările globale, cum ar fi schimbările climatice și sărăcia.
 • Oferiți un cadru intelectual în care studenții pot dezvolta o apreciere a problemelor de fond în legătură cu procesele de guvernare și formularea de politici publice în diferite societăți și contexte.
 • Dezvoltați o înțelegere critică a noțiunilor precum durabilitatea, justiția socială și drepturile.
 • Îmbunătățirea oportunităților de angajare la nivel înalt / managerial prin abilități avansate intelectuale, de comunicare, tehnologice și legate de muncă
 • Oferă studenților o înțelegere multidisciplinară a tendințelor în schimbare ale dezvoltării durabile.
 • Sprijinirea capacității elevilor de a colecta, analiza și interpreta informații cu privire la problemele cheie legate de programul lor de studiu și de a le folosi pentru a construi argumente argumentate motivate.
 • Aplicați principiile de cercetare, politică, legislație și bune practici în situații complexe relevante pentru propriul domeniu de muncă sau aspirații de carieră printr-un studiu substanțial de studiu independent.

Cerințe de intrare

Cerințe academice

 • Absolvenții cu un grad de onoare bun (clasa a II-a), sau o calificare echivalentă, într-o disciplină relevantă, sunt eligibili să aplice.
 • Absolvenții cu un grad de onoare bun (clasa a II-a), sau o calificare echivalentă, în orice disciplină plus experiență relevantă de muncă sunt, de asemenea, eligibili să aplice.
 • Cei fără calificări formale trebuie să demonstreze minimum trei ani experiență voluntară sau profesională relevantă, precum și alte calificări profesionale și capacitatea de a studia la nivel postuniversitar.

Dacă studenții au calificări relevante sau experiență de muncă, creditul academic poate fi acordat pentru programul de studiu al Universității Middlesex.

Cerințe de limba engleză (postuniversitar)

Toate programele de la Middlesex University Dubai sunt predate în engleză, iar solicitanții cu studii anterioare în afara țărilor de limbă engleză (cum ar fi Marea Britanie, Statele Unite, Canada, Anglia, Irlanda, Australia, Noua Zeelandă), trebuie să demonstreze competența în limba engleză după cum urmează. :

 • IELTS Academic: 6,5 (minimum 6,0 în fiecare bandă)
 • TOEFL bazat pe internet: 87 (21 la ascultare și scriere, 22 la vorbire și 23 la citit)
 • PearsonPTE Academic: 58
 • General PearsonPTE: nivel 4

Cariere viitoare și angajabilitate

Programul de guvernare globală și dezvoltare durabilă MA oferă studenților cunoștințe specializate și abilități practice relevante pentru o serie de noi oportunități de carieră sau progres în carieră în locurile lor de muncă actuale.

Perspectivele de carieră pentru candidații cu calificări postuniversitare în guvernare globală și dezvoltare durabilă sunt destul de promițătoare în regiune și la nivel internațional, datorită accentului puternic pus pe sustenabilitate. Datorită creșterii interconexiunii și a conștientizării globale de către factorii de decizie cu privire la complexele amenințări la adresa sustenabilității cu care se confruntă în prezent lumea, persoanele cu această calificare vor putea tranziția cu ușurință între sectorul public, privat și al treilea (adică guvern, afaceri și non-profit) în cariera lor. Absolvenții pot lua în considerare recompensarea carierei cu agenții internaționale, cum ar fi Națiunile Unite și sub-agențiile sale sau Banca Mondială și instituții similare. Organizațiile de afaceri private care își desfășoară activitatea pe piețe multinaționale în fiecare domeniu, de la sănătate și educație, până la protecția mediului și afaceri culturale, până la activități bancare angajează profesioniști cu cunoștințele și abilitățile dezvoltate în acest program. Programul ar poziționa bine absolvenții pentru poziții în responsabilitatea socială corporativă, relații guvernamentale, cercetare, politică, PR și divulgare și o varietate de poziții de „analist” (analist de risc, analist politic și analist de piață).

Cariera și serviciul de angajare al Universității Middlesex oferă studenților postuniversitari sprijin în planificarea carierei.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Middlesex University is a dynamic university with a reputation for innovation and excellence in teaching and research. Middlesex University Dubai is the first overseas campus of the internationally re ... Citeste mai mult

Middlesex University is a dynamic university with a reputation for innovation and excellence in teaching and research. Middlesex University Dubai is the first overseas campus of the internationally renowned Middlesex University in London. The campus, which opened in January 2005, has over 3,000 students from over 100 nationalities and offers undergraduate and postgraduate programmes in a wide variety of subject areas. We are a truly global university committed to meeting the needs and ambitions of a culturally and internationally diverse range of students, by providing challenging academic programmes underpinned by innovative research, scholarship and professional practice. We prepare our students to be professional, skilled individuals fitted for the modern world, committed to lifelong learning and able to contribute to the communities in which they live and work. Citește mai puţin