MA Turism, ospitalitate și management de evenimente

Generalități

Programul de descriere

Școala de afaceri și inovare din Berlin a planificat un eveniment de webinar pe 1 decembrie. Înregistrați-vă aici acum!

145674_thumbnail_5.png

MA Turism, ospitalitate și management de evenimente

Întreprinzător de călătorii aspirant? Studiați masteratul în turism și management de evenimente la BSBI, livrat în parteneriat cu Universitatea pentru Arte creative, o instituție TEF Gold Standard. Universitatea a fost, de asemenea, clasată pe locul 13 din toate universitățile din Marea Britanie în tabelul Guardian League 2020.

De-a lungul acestui MA axat pe industrie, vă veți dezvolta cunoștințele despre industria turismului și gestionarea evenimentelor și veți dobândi abilitățile practice necesare pentru a-l ajuta să se adapteze la climatul actual. Veți studia module, inclusiv: Management intercultural, antreprenoriat în turism și evenimente, precum și abordare strategică în planificarea marketingului pentru ospitalitate.

Cursurile sunt predate de lectori experți, toți având o vastă experiență în domeniile lor academice, ceea ce înseamnă că veți dobândi cunoștințele de care aveți nevoie pentru a prospera în turism și gestionarea evenimentelor. Până la absolvire veți fi pregătiți să vă asumați unele dintre cele mai competitive roluri din industrie.

Alături de programul dvs., veți avea șansa de a explora Berlinul, casa start-up-urilor, a marilor afaceri și a punctelor de interes cultural. Germania oferă, de asemenea, o viză de muncă post-studiu care permite studenților să rămână în țară timp de până la 18 luni după terminarea studiilor pentru a dobândi o experiență de lucru valoroasă.

Cerințe de intrare

 • Vârsta minimă: 21
 • Calificări academice: Grad puternic de licență de la o universitate recunoscută. Dacă nu îndepliniți cerințele academice, este posibil să fiți evaluat în funcție de experiența de lucru relevantă. Trebuie să aveți cel puțin 3 ani de experiență în management.
 • Limba engleză cerințe:
  • IELTS - minim OS 6.0 (cu min 5.5 în fiecare componentă) sau test echivalent (de exemplu, Test de parolă, PTE, TOEFL IBT).
  • Solicitanții care au obținut o diplomă de licență sau mai mare * de la o universitate recunoscută (conform NARIC), unde Metoda de instruire era în întregime în limba engleză (predare și evaluare) trebuie să trimită o scrisoare de instruire.
  • Cetățenii canadieni care au absolvit o diplomă de licență la o universitate de limbă engleză trebuie să trimită o scrisoare de instruire.
  • Certificate din Africa de Vest (numai WAEC ȘI NECO) cu minimum C6 în limba engleză și emise în ultimii 5 ani. Certificatul de învățământ secundar din Kenya (KCSE) este, de asemenea, acceptat cu o notă generală de C sau mai mare. Pentru Tanzania și Camerun, solicităm un IELTS (sau certificat echivalent).
  • Cambridge IGCSE, certificate Cambridge AICE.
  • Diploma internațională de bacalaureat poate fi acceptată dacă: Programul englezesc A: Gradul standard sau superior 4 sau mai sus și Programul englez B: Gradul 5 standard sau Gradul 4 superior sau mai mare.
  • Cetățenii unei țări majoritare vorbitoare de limbă engleză care și-au luat calificările academice în acea țară, nu trebuie să susțină un test de engleză (Antigua și Barbuda, Australia, Bahamas, Barbados, Belize, Dominica, Grenada, Guyana, Irlanda, Jamaica, Malta , Noua Zeelandă, St Kitts și Nevis, St Lucia, St Vincent și Grenadine, Trinidad și Tobago, Marea Britanie și SUA.

* Deasupra diplomei de licență poate fi un certificat postuniversitar, diplomă postuniversitară, masterat etc.

Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field.

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field. Citește mai puţin