Mod de participare: Full-time sau part-time


Programul de absolvire a studiilor globale (GPGS) de la Universitatea Sophia și Departamentul Japoniei și Coreei la SOAS University of London au lansat un program de diplomă dublă (DDP) care permite studenților să beneficieze de resursele combinate ale două dintre cele mai importante instituții din lume în Studii japoneze , situată în două mari orașe globale - Tokyo și Londra. Studenții care folosesc această posibilitate își lărgesc orizontul intelectual, luând cursuri la două dintre cele mai importante instituții de studii din Japonia. Supravegherea tezelor studenților sau a proiectelor de absolvire de către savanți proeminenți de la ambele instituții încurajează perspective multiple asupra studiilor japoneze.

Dual MA are sediul la Universitatea Sophia, întrucât programele de master japoneze au de obicei doi ani, iar SOAS contribuie la ea, oferind masterul său în studii japoneze, ca opțiune pentru studenții înscriși inițial la Universitatea Sophia. Pentru studenții SOAS există oportunitatea de a continua studiile în Japonia pentru încă un an, după ce au terminat prima masterat în studii japoneze la SOAS . Studenții care merg la Universitatea Sophia pot adăuga orice o diplomă în cadrul GPGS de la Universitatea Sophia, în timp ce studenții care provin din Sophia trebuie să aleagă studiile japoneze de la SOAS .

Studenții vor studia un an la GPGS și un an la SOAS . Numai după finalizarea cu succes a studiilor japoneze de masterat la SOAS și a elementului corespunzător de un an la Sophia, studenții vor primi două diplome de masterat, una de la fiecare instituție.

Pentru studenții care au în vedere înscrierea prin SOAS

Cererile sunt făcute la programul de studii japoneze de MA de un an la SOAS . Continuarea la Sophia este un add-on opțional care nu are impact asupra modului în care studiile MA Japanese sunt predate la SOAS și se aplică regulile și regulile sale normale. Pentru studenții care iau în considerare înscrierea prin SOAS , aceasta este o oportunitate de a adăuga un an de studiu la Universitatea Sophia, după ce au completat elementele predate ale MA în studiile japoneze cu SOAS . Cu toate acestea, studenții ar trebui să indice interesul pentru posibilitatea de a continua la Universitatea Sophia la momentul solicitării. Doar după ce sunt acceptate de către Universitatea Sophia într-o procedură de cerere separată (consultați mai jos), studenții pot merge în Japonia. Taxele pentru AM vor fi plătite separat fiecărei instituții.

Structura

Studenții trebuie să îndeplinească toate cerințele pentru studii japoneze de masterat la SOAS . Aceștia pot alege un modul drept „major” - ceea ce înseamnă că este de așteptat să-și scrie disertația în acest domeniu. Vă rugăm să rețineți că numai modulele care nu sunt etichetate drept „minore” pot fi considerate majore și că se pot aplica anumite cerințe preliminare. O alegere majoră este, de asemenea, la discreția convocatorului modulului.

Antropologie și sociologie

 • Cultura și Societatea Japoniei

Artă

 • Iconografia Shogunală în perioada Edo
 • Practică populară în artele perioadei Edo

Economie
Disponibil numai ca major

Istorie

Limba
Disponibil doar ca minor

 • Japoneză 1 A (PG)
 • Japoneză 1 B (PG)
 • Japonez 2 (PG)
 • Japonez 3 (PG)
 • Japoneză 4 (PG)
 • Japonez 5 (PG)
 • Traducere practică: japoneză în engleză

Lingvistică

 • Identitate și relații sociale în japoneză (PG)
 • Probleme în învățarea limbii japoneze

Literatură și cultură

 • Drama tradițională japoneză (PG)
 • Literatura japoneză modernă (PG)
 • Națiunea și imperiul în istoria japoneză modernă 1868-1945
 • Modernitate și identitate în istoria japoneză modernă 1868-1912
 • Citirea textelor japoneze pre-moderne 1 (PG)
 • Citirea textelor japoneze premoderne 2 (PG)
 • Sinele, orașul și sexualitatea în literatura japoneză modernă 1868-1945 (PG)
 • Scrierea din margini: vocale minoritare în literatura japoneză modernă, 1945 până în prezent (PG)

administrare

 • Management în Japonia I
 • Management în Japonia II

Mass-media

 • Cinema transnațional japonez: de la Kurosawa la Asia Extremă și Studio Ghibli
 • Genuri japoneze de film postbelic și avangardă
 • Cenzurarea Japoniei: o istorie socio-culturală a televiziunii japoneze

Muzică
Disponibil doar ca minor

 • Pop și Politică în Asia de Est (Masters)
 • Tradiții muzicale din Asia de Est (Maeștri)

Politică

 • Politica internațională a Asiei de Est
 • Politica din Asia de Nord-Est: Japonia, Coreea și Taiwan
 • Japonia Dezvăluită

Religie

 • Practică religioasă în Japonia: texte, ritualuri și credincioși

Disponibil doar ca minor

 • Gândirea budistă din Asia de Est

Notă importantă

Informațiile de pe pagina programului reflectă structura programului dorită în raport cu sesiunea academică dată.

Admisii și aplicații

Puteți aplica pentru acest curs prin formularul de cerere online.

Ne propunem să evaluăm o cerere completă și să furnizăm o decizie într-un interval de timp de 5 săptămâni. Studenții de peste mări care necesită o viză de nivel 4 și doresc să se înscrie în SOAS trebuie să țină cont de cererile de viză pot dura câteva săptămâni, deci trebuie să depuneți cererea cât mai curând posibil.

Luarea în considerare a cererii

Întreaga cerere, inclusiv transcrierea și referințele, este luată în considerare înainte de a lua o decizie. Prin urmare, vi se recomandă să trimiteți o cerere completă, inclusiv referințe și transcriere (dacă este necesar). O cerere incompletă va adăuga întârzieri considerabile în procesul de luare a deciziilor.

Studenții vor primi o confirmare a cererii lor. Fiecare cerere este analizată cu atenție și, deși încercăm să răspundem cât mai repede posibil, solicităm studenților să se aștepte să primească un răspuns în termen de cinci săptămâni de la primire.

Candidații care sunt disponibili în Regatul Unit pot fi solicitați pentru un interviu. Lipsa membrilor academici ai personalului (sau a unui caz în concediu de studiu) poate afecta momentul luării deciziilor.

Procedura de aplicare

Studenții potențiali ar trebui să solicite în primă instanță programul de master la instituția în care intenționează să înceapă studiile. Solicitanții AM trebuie să îndeplinească criteriile de acceptare adoptate de ambele instituții.

După ce au fost acceptate de una dintre cele două instituții, solicitanții trebuie să depună o cerere oficială către instituția parteneră, indicând faptul că doresc să fie luați în considerare pentru programul de grad dublu. Vă rugăm să rețineți că termenele diferite se aplică pentru ambele instituții.

 • Pentru studenții SOAS care solicită intrarea în Sophia, termenul limită va fi în aprilie (perioada de aplicare este, în mod normal, între 1-27 aprilie). Studenților li se permite să aplice în timpul pauzei de primăvară și înainte de a finaliza disertația, dar pentru a se califica pentru titlu, cerințele pentru finalizarea studiilor japoneze de masă trebuie să fie îndeplinite încă de la termenele corespunzătoare SOAS
 • Termenul limită pentru studenții Sophia care solicită SOAS este 30 iunie, deși cu cât depune cererea mai devreme, cu atât va fi mai ușor să facilitați acceptarea și aranjarea unei vize, cazare etc.

Odată ce studenții au îndeplinit cerințele și au fost acceptați în a doua jumătate a programului, instituția primitoare va face legătura cu studentul cu privire la probleme de viză, cazare etc.

Notă

Pentru studenții din Marea Britanie care solicită împrumuturi pentru studenți: Acest program de MA nu este în mod normal acoperit complet de împrumuturi postuniversitare din Marea Britanie. Vă rugăm să consultați organizația care vă acordă împrumutul înainte de a aplica.

Studenții care intră în GPGS la Universitatea Sophia în aprilie, de obicei, solicită admiterea la SOAS în primul semestru, își petrec al 2-lea și al 3-lea semestru la SOAS și se întorc la Sophia în al patrulea semestru pentru a completa cerințele GPGS.

Studenții care intră în GPGS la Universitatea Sophia în septembrie, de obicei, solicită admiterea la SOAS în al doilea semestru, își petrec al treilea și al 4-lea semestru la SOAS și se întorc la Sophia în al cincilea semestru pentru a completa cerințele GPGS.

Studenții care intră în SOAS pot face acest lucru doar în septembrie.

Cerințe de intrare

Grad minim de onoare din clasa a doua superioară (sau echivalent).

Cerințele de intrare în limba engleză

Trebuie să fiți capabil să arătați că limba dvs. engleză este suficient de înaltă pentru a vă implica cu succes și pentru a finaliza cursul dvs. la SOAS . Vă rugăm să rețineți că ne luăm în serios cerințele noastre în limba engleză și nerespectarea exactă a acestora poate duce la respingerea cererii dvs. către SOAS . Nu este posibil să negociați dacă scorurile dvs. sunt sub nivelurile noastre cerute, cu așteptarea ca, deoarece sunt „suficient de aproape”, să fie acceptate. Este important să planificați în mod corespunzător, cu mult timp în avans, pentru ca testul dvs. de limba engleză să vină la timp și pentru a avea timp să reiați testul, dacă este necesar. Nu acceptăm motive de neplăcere sau dificultăți financiare pentru a nu depune sau a relua un test de limba engleză.

Studenti internationali

Pentru studenții UE și internaționali care au nevoie de viză, dacă se obțin scoruri de intrare necondiționate, acceptăm calificări din mai multe țări, precum și o serie de calificări și teste internaționale.

Dacă este necesară o viză de intrare de nivel 4, atunci este nevoie de un SELT, cum ar fi UKVI IELTS. Din acest motiv, recomandăm tuturor studenților de viză de nivel 4 să aleagă testul academic UKVI IELTS ca test de primă soluție.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 157 mai multe cursuri de la SOAS University of London »

Ultima actualizare Octombrie 6, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
2 anii
Part time
La zi
Price
9,685 GBP
Taxe full UK / UE: 9.685 de lire sterline; Taxe plătite peste mări: 19.930 lire sterline pe an universitar
Deadline
Contactează şcoala
Apr. 27, 2020
For SOAS students applying for entrance into Sophia, the deadline will be in April. The deadline for Sophia students applying to SOAS is 30 June.
După locații
După dată
Start Date
Sept 28, 2020
End Date
Iunie 17, 2022
Termen limită de aplicare
Apr. 27, 2020
For SOAS students applying for entrance into Sophia, the deadline will be in April. The deadline for Sophia students applying to SOAS is 30 June.
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 28, 2020

Location
Termen limită de aplicare
Apr. 27, 2020
For SOAS students applying for entrance into Sophia, the deadline will be in April. The deadline for Sophia students applying to SOAS is 30 June.
End Date
Iunie 17, 2022