MA Predarea limbii engleze

Generalități

Programul de descriere

Programul de predare a limbii engleze (ELT) este un program post-experiență care oferă profesorilor de limbă engleză (LLL) din Marea Britanie și din străinătate posibilitatea de a reflecta asupra experienței lor profesionale, de a dezvolta o înțelegere mai profundă a teoriei și practicii Predarea limbii engleze și obținerea abilităților și competențelor necesare pentru rolul de lider în ELT.

Introducerea cursului

Oferiți oamenilor din întreaga lume capacitatea de a vorbi și de a comunica fluent în limba engleză și de a începe să construiți fundația pentru o carieră plină de satisfacții și plină de satisfacție cu un curs de masterat în predarea limbii engleze (ELT) la University of Southampton . Acest grad MA oferit de University of Southampton poate oferi instrumentele necesare pentru a preda limba engleză în mod eficient, prin intermediul problemelor actuale în metodologia de predare a limbilor străine la aprecierea critică a predării limbilor străine.

Fapte de curs

  • Titlul acordat: MA
  • Admisie: 15-20
  • Aplicații medii pe loc: 4

Programul este oferit de Centrul de Cercetare a Limbilor Aplicate. Personalul care contribuie la program este implicat în predarea directă a limbii engleze ca limbă străină (LLL) și în alte limbi, în activitățile de cercetare și dezvoltare în lingvistică aplicată și în învățarea limbilor străine, precum și în sociolingvistică și studii culturale. Acest amestec de expertiză teoretică și experiență practică continuă este una dintre trăsăturile distinctive ale programului nostru.

Cerințe tipice de intrare

grad

Gradul de diplomă de gradul doi sau superior sau un standard echivalent în alte calificări aprobate de universitate în limba engleză, limbi moderne sau o disciplină înrudită, plus o experiență profesională de cel puțin doi ani

Limba engleza

IELTS 6.5 în ansamblu, cu minimum 6,0 în toate componentele, sau un standard echivalent în alte calificări aprobate de universitate

Procesul de selecție

  • Admisie: 15-20
  • Aplicații medii pe loc: 4
  • Cerințe de intrare academică: Gradul de diplomă de clasa întâi sau superioară sau un standard echivalent în alte calificări aprobate de universitate în limba engleză, limbi moderne sau o disciplină asemănătoare,
  • plus o experiență profesională de cel puțin doi ani
  • Cerințe de intrare în limba engleză: IELTS 6.5 în general, cu minim 6.0 în toate componentele sau un standard echivalent în alte calificări aprobate de universitate.
  • Procesul de selecție: aplicația online

Conținut tipic al cursului

Programul cuprinde opt module predate (patru module de bază și patru opțiuni), precum și o disertație. Cursanții cu normă întreagă vor prelua toate modulele predate în două semestre și își vor completa disertațiile până în septembrie următor. Studenții cu frecvență redusă vor preda module pe parcursul a patru semestre și își vor completa disertația până în luna septembrie a anului doi.

O diplomă de studii postuniversitare de la Umanistice la Southampton vă oferă experiența vastă și variată de învățare pe care ar trebui să o așteptați de la o universitate de cercetare de vârf. Ne-am angajat să oferim o experiență relevantă, modernă și, mai presus de toate, plăcută, care vă va asigura absolvirea cu abilitățile și înțelegerea suplimentare de care aveți nevoie pentru a începe o carieră în orice domeniu sau pentru a continua cercetarea.

Învăţare

Cum vei învăța?

Pe un program postuniversitar predat, predarea este condusă de personalul academic, permițându-vă să vă angajați și să contribuiți la cercetarea de vârf a lumii, desfășurată în domeniul științelor umane din Southampton. Veți completa un program de bază de dezvoltare a competențelor de cercetare în tandem cu o serie de module pe care le selectați în funcție de obiectivele și obiectivele personale. Fiecare program oferă o gamă largă și fascinantă de module legate de specialitățile noastre conduse de cadre universitare care sunt experți în domeniile lor de cercetare alese și care doresc să vă angajeze cu experiența lor.

Veți dezvolta cunoștințele și înțelegerea prin intermediul cursurilor, seminarelor conduse de tutori și studenților, tutoriale și ateliere de lucru, oferind experiență practică. Veți dezvolta capacitatea dvs. autonomă de profesionist printr-o serie de proiecte și investigații de grup și individuale, susținute de tutori de programe; veți avea ocazia de a vă prezenta munca individuală, de a organiza și de a conduce activități de atelier și de a oferi feedback reciproc și sprijin.

Evaluare

Veți scrie câteva eseuri extinse, dar majoritatea modulelor vor fi evaluate printr-un portofoliu de module care conține o serie de dovezi care demonstrează realizarea rezultatelor învățării modulelor. Aceasta poate lua forma unor eseuri mai scurte; bibliografie adnotată; analiza critică a cercetării; rapoarte privind proiectarea / analizarea instrumentelor de cercetare; rapoarte privind sarcinile atelierului; înregistrări ale prezentărilor orale; analize de date. Dizertația de 15.000 de cuvinte este un element esențial în stabilirea dobândirii de competențe adecvate și a aplicării tehnicilor de cercetare. Supraveghetorul dvs. va fi disponibil pentru a oferi sfaturi și recomandări regulate și de susținere, precum și informații despre progresele înregistrate.

Dezvoltare profesională

O diplomă de master vă va permite să dezvoltați în continuare abilitățile cheie pe care le caută angajatorii, cum ar fi: gestionarea timpului; Rezolvare a problemelor; lucru in echipa; termen limită și management de proiect; constientizare culturala; lucrează independent; folosind inițiativa dvs.; De creare a relațiilor; gândirea critică și analiza cercetării. Mai presus de toate, veți învăța să comunicați ideile și entuziasmul dvs. unei game largi de spectatori.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Over 6,500 international students from more than 135 countries choose to study at the University of Southampton each year. In addition, we have links with universities and partners around the world, m ... Citeste mai mult

Over 6,500 international students from more than 135 countries choose to study at the University of Southampton each year. In addition, we have links with universities and partners around the world, making us a truly international institution. Here at Humanities, we are fascinated by people and their activities and achievements over the centuries, from prehistory to the modern day. We are well-known for ground-breaking and internationally-significant research and education across our wide-ranging disciplines, most of which are ranked in the top ten across British universities. Citește mai puţin