MA Practica de Artă Contemporană (Practică Critică, Imagine în mișcare, Performanță și Sferă Publică)

Generalități

Programul de descriere

Studiază la universitatea de artă și design clasată numărul unu mondial timp de șase ani consecutivi (2015-2020) în clasamentul subiectelor universitare QS World.

Despre program

Programul de artă contemporană practică oferă un mediu discursiv în care să discute problemele contemporane pentru a gândi, a face și a afișa arta plastică. Livrăm acest lucru prin patru Pathways : practică critică, imagine în mișcare, performanță și sfera publică.

Abordarea noastră asupra practicii de artă contemporană nu este determinată nici de tehnologie, nici de materiale, deși vă așteptăm să utilizați mijloacele tehnice adecvate pentru realizarea lucrărilor dvs. Veți avea acces la ateliere tehnice la nivelul întregii universități în funcție de nevoile academice, precum și la toate facilitățile din cadrul Școlii de Arte și Umanități.

Oferim un mediu discursiv în care să discutăm aspecte contemporane pentru a gândi, a face și a afișa artele plastice susținute de tutoriale individuale, seminarii și critici cross- Pathway . Veți avea un spațiu de studio flexibil, care poate fi utilizat colectiv sau individual și acces la o serie de facilități și oportunități tehnice pentru a contribui la expoziții, proiecte, călătorii în străinătate și schimburi internaționale (inclusiv Paris și Kyoto).

Când aplicați pentru acest program, selectați una dintre aceste Pathways specialitate.

Practică critică: extindeți și dezvoltați dimensiunile critice ale practicii dvs.

Imagine în mișcare: documentar, film abstract și film narativ condus de scenariu

Performanță: clarificarea a ceea ce înseamnă a face spectacole în ansamblu sau ca parte a unei practici de lucru mai largi

Sfera publică: Continuarea înțelegerii funcției sociale a artei

Show 2019: Installation view

Cerințe de intrare

Candidații sunt selectați în totalitate după merit, iar cererile sunt primite din întreaga lume. Procesul de selecție are în vedere creativitatea, imaginația și inovația, așa cum s-a demonstrat în portofoliul dvs., precum și potențialul dvs. de a beneficia de program și de a atinge standarde înalte de MA.

În general, candidații sunt așteptați să obțină un grad bun de BA la un curs de arte plastice. Ar trebui să poți demonstra o abordare originală și critică a artei plastice, precum și o capacitate de a interacționa cu teoriile actuale despre artă și cultură care informează practica lor.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Citește mai puţin