Rezumatul cursului

Acest master oferă o perspectivă strategică asupra managementului marketingului, o disciplină care este tot mai mult văzută ca fiind esențială pentru succesul în atingerea obiectivelor de afaceri și ca o funcție de bază în multe organizații. Elevii vor dobândi cunoștințe și abilități practice care sunt esențiale pentru diferitele poziții în marketing și planificare strategică într-un mediu global. În funcție de alegerea modulelor, premiul dvs. finală ar putea fi fie Master of Arts (MA), fie Master of Science (MSc).

Elevii de la acest curs sunt eligibili pentru o perioadă de un an de membru al Institutului de Marketing Chartered (CIM) și acces la o gamă de resurse CIM și evenimente profesionale și de rețea.

Veți dezvolta o perspectivă strategică și vă veți lărgi înțelegerea actuală a marketingului și integrarea acestuia într-o strategie și o structură corporativă globală. Veți îmbunătăți capacitatea dvs. de a analiza situații complexe de marketing și de afaceri și de a lua decizii privind cursurile adecvate de acțiune. Veți îmbunătăți, de asemenea, perspectivele de carieră în domeniile de marketing și de afaceri general.

Un punct culminant pentru mulți studenți este weekend-ul rezidențial organizat ca parte a acestui curs - un weekend departe, care combină prezentări și ateliere de lucru cu oportunități deosebite de a vă conecta și a cunoaște colegii.

Elevii din acest curs beneficiază de acces liber la o parte a materialului din lista de lectură a cursului.

Part-Time Day (2 ani) Marketing Management MA / MSc

Un mod de lucru cu jumătate de normă de doi ani este disponibil pentru cei care lucrează cu normă întreagă și care pot să ia două jumătăți de zi de concediu de studii în timpul termenului pentru a urma o diplomă de masterat. Acest mod de studiu este, de asemenea, ideal pentru cei care au timp limitat și alte priorități în viața lor, dar doresc să obțină o diplomă de master în marketing.

Elevii vor fi mai întâi înscriși la MA și transferați la MSc.

Gestionare rapidă a marketingului MA / MSc

O ruta rapida la calificarea de Marketing Management MA este disponibil pentru titularii de CIM Level 7 Diploma de studii postuniversitare în Marketing (sau echivalent). Titularii acestei calificări vor fi scutiți de toate modulele, cu excepția a două module:

 • Pentru MA: Marketing de Creativitate și Inovație Marketing Disertație
 • Pentru MSc: Analiza cantitativă pentru Marketing și Marketing Management Disertație

Taxele vor fi proporționale cu numărul de credite studiate. Disertație (40 credite) Analiza cantitativă pentru managementul marketingului (20 credite)

Structura cursului

Următoarele module sunt o indicație a ceea ce veți studia pe acest curs.

Module de bază - MA

 • Distribuție și gestionarea prețurilor
 • Comunicări de marketing integrate într-o lume digitală și globală
 • Marketingul creativității și inovării
 • Dizertație de marketing
 • Studii de marketing
 • Gestionarea produselor și a mărcilor
 • Marketing strategic în context internațional
 • Utilizarea psihologiei consumatorilor pentru a înțelege comportamentul cumpărătorului

Module de bază - MSc

 • Distribuție și gestionarea prețurilor
 • Comunicări de marketing integrate într-o lume digitală și globală
 • Dizertație de marketing
 • Studii de marketing
 • Gestionarea produselor și a mărcilor
 • Analiza cantitativă pentru managementul marketingului
 • Marketing strategic în context internațional
 • Utilizarea psihologiei consumatorilor pentru a înțelege comportamentul cumpărătorului

Cerințe de intrare

Solicitanții ar trebui să dețină, în mod obișnuit, o diplomă de prim rang de la o instituție recunoscută (minim Onoruri de clasa a II-a sau echivalent internațional) și să demonstreze interesul și motivația în domeniul respectiv. În mod excepțional, vor fi admiși nespecialiști cu experiență semnificativă în practică (aproximativ 4 ani) de gestionare a marketingului. Disciplinele de grad direct relevante includ studii de afaceri, economie, geografie, management și cercetare operațională. Cu toate acestea, studenții cu calificări în alte discipline precum ingineria, științele mediului, științele umane și limbile sunt, de asemenea, încurajați să se aplice.

Dacă engleza nu este prima dvs. limbă, veți avea nevoie de un scor IELTS de 6,5, cu un scor minim de 6 în fiecare element. Nivelul necesar la TOEFL este de 600 sau 250 pentru testul pe calculator sau 92 în IBT. În plus, se acordă o atenție deosebită aplicațiilor pentru învățarea anterioară acreditată (APL). Acest lucru este deosebit de relevant pentru studenții care au absolvit parțial un program de masterat relevant într-o altă țară sau pot avea o experiență semnificativă, relevantă de lucru, dar fără diplomă de primă mână.

Declarația anterioară de învățare a elevului este reprezentată de rezultatele învățării cursului. Decizia cu privire la o cerere revine tutorelui de admitere sau a conducătorului cursului, sub rezerva confirmării de către decanul școlii, șeful departamentului sau a unui candidat și a unei ratificări de către comitetul APL. Elevii trebuie să se înscrie în curs înainte de a putea fi luată în considerare o cerere pentru APL.

Cariere

Carieră

Ca un postuniversitar de Marketing Management, puteți aștepta la perspective excelente de carieră atât în UK cât și în cadrul agențiilor internaționale de specialitate și în cadrul departamentelor de marketing interne.

Cu MA / MSC Marketing Management, veți fi deosebit de bine plasate pentru a urmări oportunități de marketing cu organizațiile care doresc specialiști de marketing cu abilități analitice de afaceri. Și cu MSc, veți fi, de asemenea, bine plasate pentru a urmări oportunități cu organizațiile implicate în produse tehnice sau financiare.

În timpul studiului dumneavoastră, vi se va oferi un membru al Institutului Chartered Institute of Marketing (CIM) de afiliere profesională și oportunități de participare la evenimentele CIM de dezvoltare profesională și de networking care sunt acreditate față de CPD.

Centru de dezvoltare a carierei

Centrul nostru de dezvoltare a carierei tocmai a fost selectat pentru cel mai bun serviciu de carieră universitară din cadrul Premiilor naționale de angajare pentru anul 2017.

Cu o rețea în creștere de peste 3.000 de angajatori din întreaga lume și o echipă de consultanți cu experiență în carieră, suntem aici pentru a vă ajuta să reușiți.

În perioada 2015-16, am ajutat peste 1500 de studenți să găsească locuri de muncă într-o serie de sectoare, cu 250 de angajatori care au participat la 14 abilități de campus și târguri de carieră.

Ca student în Westminster, veți avea acces la serviciile noastre de-a lungul studiilor și după absolvire.

Va putem ajuta:

 • găsiți destinații de plasare legate de curs,
 • să găsească locuri de muncă cu fracțiune de normă / vacanță, plasare și postuniversitare, inclusiv experiență voluntară,
 • găsiți oportunități internaționale pentru a vă îmbunătăți capacitatea de angajare,
 • tranzacționați-vă eficient angajatorilor,
 • scrie CV-uri mai bune și formularele de cerere,
 • dezvoltați abilitățile de interviu și de afaceri,
 • planificați-vă cariera cu consultanții noștri în carieră,
 • întâlniți angajatorii și explorați opțiunile de carieră la târgurile noastre de angajatori, prezentări de carieră și evenimente de networking pe tot parcursul anului.

Program predat în:
Engleză

Vezi 60 mai multe cursuri de la University of Westminster »

Ultima actualizare June 14, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
1 an
La zi
Price
16,500 GBP
internațional - Marea Britanie / UE: 16 000 £ (taxe pe an universitar)
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date