MA / MFA în practică și spectacol internațional de teatru

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

119780_2.jpg

 1. Acesta este un program MAE de doi ani.

  1. Practica și spectacolul internațional de teatru MA / MFA își propune să inspire artiștii de teatru și spectacole de mâine și să apeleze la cei dedicați la crearea propriei opere - fie ca actori, regizori sau scriitori pentru scenă. Călătoria programului acoperă toate cele trei domenii.

  2. Programul este riguros, intensiv, cuprinzător și practic, integrând o profundă curiozitate pentru viață cu o pasiune pentru teatru și spectacol. Studenții vor întreprinde o investigație practică profundă a spectacolului contemporan, regie și scriere, precum și relația lor cu crearea de noi teatru și creații de spectacole. Acest lucru deschide spațiul pentru dezvoltarea de noi practici și cunoștințe inovatoare, precum și crearea de fuziuni originale între tehnologii de vârf, cunoștințe științifice actuale și mișcări sociale și politice globale prin intermediul spectacolului și teatrului.

  3. Programul MAE oferă un grad global unic pe două continente:

  • Anul unu al AMF are loc la Rose Bruford College din Londra, Marea Britanie.
  • Al doilea an are loc la Institutul Național de Teatru de la Centrul de Teatru Eugene O'Neill din Connecticut, SUA.

  4. Studenții se vor baza pe beneficiile și experiența acestor două școli de teatru internaționale de renume, cu o reputație renumită pentru furnizarea de formare profesională de teatru de înaltă calitate. Programul integrează în mod unic abordările britanice și americane ale formării teatrale.

  5. MA de 13 luni este predat pentru un semestru la Rose Bruford College din Londra, un semestru la Institutul Național de Teatru din Connecticut și un proiect final de cercetare independentă.

  6. Avantajele programului sunt evidente și atrăgătoare, deoarece fiecare student va absolvi cu o înțelegere solidă a modului în care funcționează teatrul și spectacolul de pe ambele maluri ale Atlanticului. Elevii de la acest curs nu vor fi doar internaționali, extrem de motivați și autoreflectanți, ci și vor fi autosuficienți în abordarea lor de a face teatru, producții și resurse, preluându-și responsabilitatea propriului destin creativ și modelând teatrul, artele și cultura viitorului.

Urmăriți Webinarul nostru pentru mai multe informații

Informații despre taxă și cerere

Cum să aplicați

Vă rugăm să contactați admissions@bruford.ac.uk pentru informații suplimentare.

Solicitanții internaționali

Vă rugăm să trimiteți un e-mail la international@bruford.ac.uk

2021 Date de audit pentru solicitanți

Vă rugăm să aplicați mai întâi și apoi vă vom contacta cu privire la audiție.

2021 Taxe de intrare

Taxele pentru 2021/22 nu sunt încă confirmate și vor fi publicate cât mai curând posibil.

119778_3.jpg

Practică și performanță internațională de teatru (ITPP)

Acest program de treisprezece luni este o versiune condensată a MFA care oferă un semestru la Rose Bruford College , un semestru în INTI și un termen al unui proiect de cercetare independentă.

Semestrul 1: Bazat la Rose Bruford College din Londra, Marea Britanie

Există două module de 30 de credite realizate de studenții MA International The Practice and Performance la Rose Bruford College . Primul modul se concentrează pe abilitățile fundamentale ale performanței. Programul este conceput pentru a include modulul de scriere performativă a dispoziției curente postuniversitare la Rose Bruford College .

Modulul 1. Competențe de performanță (30 de credite)

Modul 2. Scriere performativă / Vade Mecum (30 de credite)

Semestrul 2: Bazat la Institutul Național de Teatru, Connecticut, SUA

MA oferă un modul în semestrul doi la NTI de 60 de credite.

Modulul 3: Producătorii de teatru intensiv (60 credite)

Acest modul este un program de teatru intens de 14 săptămâni. Prima parte a modulului intensiv al producătorilor de teatru oferă un curriculum de pregătire cuprinzător, cu cursuri în actorie, regie, proiectare, mișcare, scriere, voce, cântare etc. Aceste prezentări implică proiectare, coregrafie etc. Fiecare student va fi implicat în cel puțin două procese de elaborare și proiectul companiei pe care elevii îl construiesc de la început în zece zile.

A doua jumătate a modulului se va baza pe activitatea intensivă a NTI și va aplica pentru această lucrare pe o perioadă de șase săptămâni pentru a produce o piesă de teatru pentru spectacole publice, ca parte a producătorilor de teatru Intensiv, care invită actori, regizori și dramaturgi. să petreacă șase săptămâni antrenându-se într-o singură disciplină. Acestea vor produce noi lucrări alături de conferințele profesionale naționale O'Neill, care au creat modelul de lectură pusă în scenă și au lansat carierele a nenumărați artiști de teatru.

Modulul 5: Proiect final independent: Rose Bruford College tutelat (60 credite)

Modulul final cuprinde crearea unei piese originale de muncă creativă. Elevii lucrează la acest lucru în timpul și locația lor. Aceasta poate fi o performanță; o lucrare conceptuală; o propunere multidimensională a unui proiect pe care studentul l-a dezvoltat și îl va prezenta organizațiilor profesionale; poate fi articularea practică a propriei practici a elevului sau un model și viziune pentru viitoarea organizație a studentului. Ar putea fi o carte; poate fi prezentarea unei cercetări și dezvoltări pentru producția de teatru sau crearea unui portofoliu profesional și material de audiție. Va fi punctul culminant și distilarea practicii și viziunii pe care elevul le-a dezvoltat de-a lungul studiilor și reflectă integritatea și originalitatea practicii lor. Proiectul final poate fi înțeles ca propunerea care îl lansează pe student în lumea profesională.
În plus față de programele predate, în luna noiembrie a fiecărui an, în New York, Chicago și San Francisco, există o vitrină opțională auto-finanțată în SUA pentru programele de practică și spectacole internaționale MA / MFA.

line2.jpg
Practică și spectacol internațional de teatru MFA

Structura academică

Programul MAE are un model unic prin faptul că acest program MAE este predat timp de doi ani pe două continente diferite. Programul va beneficia de cursurile deja oferite la Rose Bruford College și NTI, care au fost dezvoltate, structurate și utilizate ca trambulină pentru construirea MAE.

Anul 1: Cu sediul la Rose Bruford College din Londra, Marea Britanie

Există trei module în anul unu, întreprinse de toți studenții în fundamentele actului, scrierii și regiei. Primul an va acoperi abilitățile și fundamentele celor trei domenii pentru toți studenții fără opțiuni. Acest program personalizat este conceput pentru a include modulul de scriere performativă a dispozițiilor curente postuniversitare la Rose Bruford College .

Modulul 1. Competențe de performanță (30 de credite)

Modul 2. Scriere performativă / Vade Mecum (30 de credite)

Modulul 3. Performer, Scriitor, Regizor și Teatru. (30 de credite)

Anul 2: Cu sediul la Institutul Național de Teatru, Connecticut, SUA
Există două module în anul doi la NTI. Primul modul (modulul 4) este un curs intensiv de 14 săptămâni, care oferă un curriculum cuprinzător de instruire, luat de toți studenții MAE. Al doilea modul (modulul 5) oferă studenților o opțiune fie în regie, scriere, teatru muzical, fie în spectacole.

Modulul 4: Intensiv de laborator (30 de credite)

Modulul 5. Practică avansată (60 de credite)

Modulul 6: Proiect final independent (tutorat Rose Bruford)
Modulul final facilitează crearea operei creative originale. Aceasta poate fi o performanță; o lucrare conceptuală; o propunere multidimensională a unui proiect pe care l-ați dezvoltat și îl veți prezenta organizațiilor profesionale; poate fi articularea practică a propriei practici sau un model și o viziune pentru viitoarea organizație. Poate fi o carte sau o propunere pentru un doctorat; poate fi prezentarea cercetării și dezvoltării dvs. pentru producția de teatru sau crearea unui showreel, a unui portofoliu profesional și a materialului pentru audiție. Va fi punctul culminant și distilarea practicii și viziunii pe care le-ați dezvoltat pe parcursul studiilor dvs. și va reflecta integritatea și originalitatea practicii dvs. Proiectul dvs. final poate fi înțeles în timp ce propunerea vă lansează în lumea profesională. (60 de credite).

line2.jpg

Impactul programului asupra cunoștințelor și cercetării subiectului.

Practica și spectacolul internațional de teatru MA / MFA oferă posibilitatea studenților de a întreprinde o investigație practică intensivă asupra spectacolului contemporan, regie și scriere, precum și relația lor cu realizarea de noi teatru și creații de spectacole. Procedând astfel, acesta deschide spațiul pentru dezvoltarea de noi practici și cunoștințe inovatoare, precum și crearea de fuziuni originale între tehnologii de vârf, cunoștințe științifice actuale și mișcări sociale și politice globale prin intermediul spectacolului și teatrului.

Există un imperativ de cercetare inerent pentru toate elementele programului, atât pentru personal, cât și pentru studenți.

119779_4.jpg

Ultima actualizare Dec 2020

Despre facultate

Welcome to Rose Bruford College of Theatre and Performance. Our goal is to inspire, excite and train you as a creative artist and practitioner who can use reflective practice and research, along with ... Citeste mai mult

Welcome to Rose Bruford College of Theatre and Performance. Our goal is to inspire, excite and train you as a creative artist and practitioner who can use reflective practice and research, along with the world-class teaching we provide, as tools to become an independent thinker and a fulfilled and successful working professional. Citește mai puţin
Sidcup , Londra , Waterford , Moscova , Belfast , Edinburgh , Brighton + 6 Mai mult Mai Puțin