MA / MAE în Teatrul de Educație și Teatru Aplicat

Generalități

Programul de descriere

Despre program

Ca parte a programului MA și MAE, studenții din fiecare piesă pot câștiga licență inițială în Massachusetts ca profesor de teatru pentru Pre-K prin gradul 12. În cadrul programului MAE, elevii pot continua să predea la colegiu- nivel.

Absolvenții MA / MAE în Teatrul de Educație și Teatru Aplicat continuă:

  • Învățați teatrul la toate nivelurile, inclusiv la nivel colegial / universitar
  • Lucrați ca artiști de predare sau directori de învățământ
  • Continuarea lucrărilor de doctorat în teatru, educație și alte domenii conexe
  • Folosiți teatrul pentru o justiție socială bazată pe comunitate în calitate de activiști în comunitate, asistenți sociali, lideri de recreere și multe altele

Arta predării

Oferind două cursuri de studiu pentru studenți, Educația Teatrului

Aflați mai multe despre cerințele noastre de program și despre curriculumul nostru pentru teatru »

Facultatea de distins ca mentori

Pe măsură ce vă cultivați propriul talent, veți fi alături de renumiți directori, producători, scriitori, actori, artiști de performanță și educatori cu experiență națională și internațională. Vi se va oferi șansa de a lucra mână în mână cu acești profesioniști; Membrii facultății Emerson servesc nu numai ca profesori, ci și ca mentori și colegi.

Faceți cunoștință cu facultatea noastră »

Facilități excepționale

Situat în inima cartierului teatral din Boston , campusul lui Emerson include:

Odată cu adăugarea Centrului Paramount și a teatrelor sale, Emerson deține acum mai multe spații de performanță decât orice altă instituție din Boston.

Aflați mai multe despre teatrele și spațiile noastre de producție »

Aducerea scenei în lume

Emerson Theatre Absolvenții de învățământ sunt în cerere la nivel național. O mare majoritate a absolvenților noștri care caută un loc de muncă în calitate de educatori de teatru își găsesc poziții în câteva luni de la finalizarea programului, devenind profesori de teatru în școli și licee publice și private, directori și producători de teatru comunitar și coordonatori ai programelor educaționale. Absolvenții care caută un MAE sau doctorat de asemenea, au o rată ridicată de acceptare în studiul educațional suplimentar.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Emerson College is internationally recognized as the nation’s premier institution of higher learning devoted to communication and the arts.

Emerson College is internationally recognized as the nation’s premier institution of higher learning devoted to communication and the arts. Citește mai puţin