MA Lingvistică

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Mod de participare: Full-time sau part-time


Lingvistica modernă este studiul științific al tuturor aspectelor limbilor lumii, de la sistemele lor sonore și structura gramaticală până la interacțiunea limbii cu cultura, studiul sensului în limbă și utilizarea limbajului în tehnologia modernă. Lingviștii încearcă să stabilească ce tipuri de structuri sunt împărtășite de diferite limbi și măsura în care limba poate diferi una de cealaltă.

MA Linguistics la SOAS este un program modular care combină studiul intensiv al domeniilor de bază ale lingvisticii formale - fonologie, morfologie, sintaxă și semantică - cu o opțiune de opțiuni în diferite domenii ale disciplinei. Programul este derulat în mod modular pentru a se potrivi nevoilor următoarelor patru categorii de studenți:

 • Cei cu o diplomă în lingvistică care doresc să urmeze mai multe studii regionale și bazate pe limbă;
 • Cei cu o diplomă în lingvistică care doresc să urmărească mai multe subiecte orientate spre cercetare înainte de a trece la o diplomă de cercetare;
 • Cei cu o pregătire anterioară mică sau deloc în lingvistică care doresc să dobândească o cunoaștere a disciplinei;
 • Cei care au o pregătire prealabilă mică sau deloc în lingvistică care doresc să urmeze diploma ca un curs de conversie înainte; trecând la o diplomă de cercetare.

Programul se poate desfășura cu normă întreagă pe un an calendaristic sau cu jumătate de normă pe parcursul a doi sau trei ani (numai în timpul zilei.) Partea predată a programului constă în prelegeri de bază care introduc concepte de bază, teorie și metodologie; și seminarii suplimentare care extind materialul de bază în alte domenii. O disertație de 10.000 de cuvinte scrisă în timpul verii oferă studenților posibilitatea de a dezvolta cercetări originale într-o zonă de interes special.

MA Lingistics se adresează studenților care ar dori să obțină o pregătire generală la nivel postuniversitar în lingvistică formală (poate ca pregătire pentru formare ulterioară sau cercetare).

Ocuparea forței de muncă

Un master în lingvistică de la SOAS echipează elevii cu abilități esențiale, cum ar fi competența în abilitățile de limbă și conștientizarea și înțelegerea interculturală. Studenții postuniversitari obțin experiență lingvistică și culturală care le permite să continue în domeniul cercetării sau să caute cariere profesionale și de management.

Absolvenții de lingvistică MA părăsesc SOAS cu un portofoliu de abilități transferabile pe care angajatorii le caută, inclusiv abilități de comunicare scrisă și orală; atenție la detalii; abilități analitice și de rezolvare a problemelor; și capacitatea de a cerceta, amasa și comanda informații dintr-o varietate de surse. O diplomă postuniversitară este o experiență valoroasă care oferă studenților un corp de muncă și o gamă diversificată de abilități cu care se pot folosi pentru a se comercializa când vor absolvi.

Structura

Studenții de Master Lingvistică iau 180 de credite, dintre care 60 sunt o disertație și 120 din module predate. Studenții ar trebui să urmeze structura programului prezentată mai jos.

Studenții participă, de asemenea, la Seminarul Fundațiilor de Cercetare. Studenții pot alege 30 de credite din lista de opțiuni deschise de limbă aprobate.

Disertație

Toți studenții TREBUIE să ia modul de disertație

 • Disertație în lingvistică

Conținut preluat pentru studenții fără pregătire în lingvistică

Module de bază

 • Introducere în Studiul Limbii

Opțiuni ghidate

 • Studenții vor lua module la valoarea de 60 de credite din lista de mai jos.

si nici

 • Studenții vor lua module la valoarea de 30 de credite din lista de mai jos.

sau

 • Studenții vor lua module la valoarea de 30 de credite din lista de opțiuni deschise postuniversitare.

Conținut preluat pentru studenții cu pregătire în lingvistică

Opțiuni ghidate

Studenții vor lua module la valoarea de 90 de credite din lista de mai jos.

și

Studenții vor lua module la valoarea de 30 de credite din lista de opțiuni deschise postuniversitare.

Lista A

 • Fonologie avansată
 • Sintaxă avansată (Maeștri)
 • Probleme în semantică (masterat)
 • Lecturi direcționate în lingvistică / structura limbii A
 • Lecturi direcționate în lingvistică / structura limbajului B
 • Lingvistică istorică (masterat)
 • Comunicare și interacțiune interculturală
 • Planificarea și politica lingvistică
 • Sprijin lingvistic și revitalizare
 • Limba, societatea și comunicarea (masterat)
 • Lingvistică descriptivă
 • Discurs și pragmatică: limbajul în uz (PG)
 • Tipologie lingvistică (masterat)
 • Metode de cercetare în lingvistică 1
 • Metode de cercetare în lingvistică 2
 • Traducerea culturilor 1
 • Tehnologia de traducere
 • Lucrul cu consultanți de limbă

Notă importantă

Informațiile de pe pagina programului reflectă structura programului dorită în raport cu sesiunea academică dată.

Admisii și aplicații

Puteți aplica pentru acest curs prin formularul de cerere online.

Ne propunem să evaluăm o cerere completă și să furnizăm o decizie într-un interval de timp de 5 săptămâni. Studenții de peste mări care necesită o viză de nivel 4 și doresc să se înscrie în SOAS trebuie să țină cont de cererile de viză pot dura câteva săptămâni, deci trebuie să depuneți cererea cât mai curând posibil.

Luarea în considerare a cererii

Întreaga cerere, inclusiv transcrierea și referințele, este luată în considerare înainte de a lua o decizie. Prin urmare, vi se recomandă să trimiteți o cerere completă, inclusiv referințe și transcriere (dacă este necesar). O cerere incompletă va adăuga întârzieri considerabile în procesul de luare a deciziilor.

Studenții vor primi o confirmare a cererii lor. Fiecare cerere este analizată cu atenție și, deși încercăm să răspundem cât mai repede posibil, solicităm studenților să se aștepte să primească un răspuns în termen de cinci săptămâni de la primire.

Candidații care sunt disponibili în Regatul Unit pot fi solicitați pentru un interviu. Lipsa membrilor academici ai personalului (sau a unui caz în concediu de studiu) poate afecta momentul luării deciziilor.

Cerințe de intrare

Grad minim de onoare din clasa a doua superioară (sau echivalent).

Politica de interviu:

Candidații cu calificări „non-standard” sunt invitați de obicei.

Cerințele de intrare în limba engleză

Trebuie să fiți capabil să arătați că limba dvs. engleză este suficient de înaltă pentru a vă implica cu succes și pentru a finaliza cursul dvs. la SOAS . Vă rugăm să rețineți că ne luăm în serios cerințele noastre în limba engleză și nerespectarea exactă a acestora poate duce la respingerea cererii dvs. către SOAS . Nu este posibil să negociați dacă scorurile dvs. sunt sub nivelurile noastre cerute, cu așteptarea ca, deoarece sunt „suficient de aproape”, să fie acceptate. Este important să planificați în mod corespunzător, cu mult timp în avans, pentru ca testul dvs. de limba engleză să vină la timp și pentru a avea timp să reiați testul, dacă este necesar. Nu acceptăm motive de neplăcere sau dificultăți financiare pentru a nu depune sau a relua un test de limba engleză.

Studenti internationali

Pentru studenții UE și internaționali care au nevoie de viză, dacă se obțin scoruri de intrare necondiționate, acceptăm calificări din mai multe țări, precum și o serie de calificări și teste internaționale.

Dacă este necesară o viză de intrare de nivel 4, atunci este nevoie de un SELT, cum ar fi UKVI IELTS. Din acest motiv, recomandăm tuturor studenților de viză de nivel 4 să aleagă testul academic UKVI IELTS ca test de primă soluție.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues.

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues. Citește mai puţin
Londra , Singapur + 1 Mai mult Mai Puțin