Privire de ansamblu asupra curs

Programul este conceput atât pentru profesori calificați, cât și pentru profesori de limba engleză, pentru vorbitori de limbi străine. El atrage studenți din diferite părți ale lumii, care aduc cu ei un amestec divers de medii și experiențe educaționale. Acest lucru ne oferă șansa de a spori înțelegerea interculturală și cunoașterea contextelor de predare și învățare la nivel global. În plus, utilizând forumuri on-line, ne propunem să oferim oportunități practice pentru a interacționa cu profesioniștii lingvistici din întreaga lume.

Reflectăm în mod critic asupra teoriilor și cercetării problemei celui mai bun mod de a învăța și de a învăța un limbaj suplimentar. Scopul nostru este să vă ajutăm să vă îmbunătățiți abilitățile de cercetare proprii și să vă încurajați să vă prezentați și să vă publicați concluziile la predarea limbii engleze și comunitatea lingvistică aplicată.

Veți fi învățați de o echipă experimentată de personal, inclusiv de autorii unei noi introduceri noi în lingvistica aplicată, destinate elevilor avansați ai disciplinei (Hall, Smith

Elevii noștri ne spun că York St John University aplicat Lingvistica aplicată: TESOL este o experiență provocatoare și utilă. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în programul nostru în viitorul apropiat.

Structura cursului

Master în lingvistică aplicată: TESOL te califică pentru a preda limba engleză ca o limbă străină sau a doua în întreaga lume (cerințele specifice vor varia între școli și țări). Deci, dacă vrei o carieră variată și interesantă, sau dacă deja predai engleza și vrei să te pregătești pentru mai multă responsabilitate, acest program ar putea fi pentru tine.

Profesorii cu experiență în limba engleză pot primi credite pe baza calificărilor și experienței lor. Indiferent de experiența pe care o aduceți la program, scopul nostru este să vă ajutăm în dezvoltarea practicii dvs. profesionale și să continuați cariera în predarea limbii engleze la domiciliu sau în străinătate. Ne propunem să vă oferim ocazia de a vă dezvolta interesele individuale în contextul practicii actuale și viitoare a sălii de clasă.

Specificarea programului

Informații suplimentare despre acest curs sunt disponibile în specificația programului. Rețineți că specificația programului se referă la conținutul cursului, care este în prezent studiat de studenți la Universitatea. Pentru programele noi, specificațiile programului vor fi disponibile online înainte de începerea cursului.

Suport pentru învățare

York St John University lucrează din greu pentru a crea un mediu incluziv pentru toți studenții noștri. Oferim o serie de servicii de suport pentru învățare pentru a ajuta studenții pe parcursul studiilor.

Cerințe de intrare

calificări

Candidații pentru înscrierea la programul de studii postuniversitare / Diplomă / MA trebuie să dețină în mod normal:

  • Un grad (în mod normal 2.2 sau mai mult) al unei universități sau al unei instituții aprobate.
  • O calificare echivalentă acceptată de York St John University .
  • IELTS 6.5, cu nu mai puțin de 6.0 în componentele individuale sau echivalent (studenți internaționali).

Taxe și finanțare

Regatul Unit

Taxa de școlarizare pentru intrarea în acest curs postuniversitar în anul 2018 este de 6.000 de lire pentru studenții cu normă întreagă în Regatul Unit / UE, Jersey, Guernsey și Isle of Man.

Pentru opțiunile part-time, consultați Taxele

Creditul postuniversitar: un nou credit postuniversitar este acum disponibil pentru a vă ajuta să plătiți pentru cursul de masterat pentru studenții care încep în anul universitar 2018-19.

Internațional (non-UE) 2018 - 19

Taxa de școlarizare pentru intrarea în acest curs postuniversitar în anul 2018 este de 12.500 de lire sterline pentru studenții internaționali.

Din cauza legilor privind imigrația, studenții internaționali pe o vize de nivel 4 trebuie să studieze cu normă întreagă.

Cum să aplicați

Puteți aplica direct cursul prin intermediul link-urilor noastre Aplicați acum. Selectați varianta cursului pe care intenționați să o urmați (de exemplu, cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă), deoarece link-ul vă va duce la un formular personalizat pentru cursul respectiv. Va trebui să creați un login și o parolă și să completați formularul online. Vă rugăm să contactați doi arbitri înainte de a vă depune cererea ca o cerere automată va ieși de îndată ce ați depus și cererea dvs. nu va fi revizuită până când ambele referințe sunt în vigoare.

Cererile pentru ianuarie 2018 trebuie prezentate și finalizate până la 29 ianuarie 2018.

Cererile pentru septembrie 2018 trebuie prezentate și finalizate până la data de 5 octombrie 2018.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la York St John University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
Price
6,000 GBP
6.000 de lire pentru studenții cu normă întreagă în Regatul Unit / UE, Jersey, Guernsey și Isle of Man. £ 12,500 pentru studenții internaționali.
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date