MA Law - Part-time

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

MA Law - Part-time

Cursul nostru de avocatură Part-time este conceput pentru absolvenții de drept care doresc să obțină o calificare legală la nivel de master. Acesta este un curs online, cu opțiunea de a studia peste un an sau doi ani. Veți învăța abilități juridice practice, cum ar fi analiza și evaluarea critică, alături de o serie de atribute transferabile, precum abilități de cercetare și prezentare.

Cursul nostru structurat este oferit online de avocați calificați, cu experiență vastă în practică.

La finalizarea cursului, veți avea posibilitatea de a vă dezvolta studiile pentru a deveni avocat sau avocat în Marea Britanie, obținând în același timp un premiu de masterat, care va fi foarte atractiv pentru angajatori într-o varietate de discipline. Acest curs este alegerea perfectă dacă doriți să studiați online și doriți să păstrați opțiunile de carieră deschise.

Veți avea acces la Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă premiat pentru a vă ajuta să găsiți locuri de muncă din momentul în care vă acceptați locul. Acesta are o experiență remarcabilă de a găsi studenților calea corectă de carieră pentru a le potrivi, fie în sectorul juridic sau în lumea afacerilor mai largă.

* Sub rezerva aprobării.

Cerințe de curs

Elevii trebuie să posede o diplomă de licență (sau echivalent) la 2: 1 sau mai mare în orice disciplină.

Absolvenți de peste mări și absolvenți maturi:

  • Trimiteți-vă calificările prin intermediul echipei de admitere care vă poate oferi sfaturi cu privire la eligibilitatea pentru curs
  • Dacă decideți că doriți să continuați cu BPTC, vă rugăm să solicitați un certificat de studii academice de la Consiliul de Standarde al Barourilor (BSB).

Dacă ați absolvit o diplomă în afara Regatului Unit și nu veniți dintr-o țară majoritar vorbitori de limbă engleză:

  • O copie certificată a oricărui document care vă dovedește că sunteți calificat în limba engleză la nivel CEFR B2 sau superior în fiecare dintre cele patru componente ale învățării limbilor străine.

Studenți internaționali: un nivel de limbă engleză echivalent cu IELTS 6.5, cu un minim de 6.0 în fiecare componentă.

Oferim, de asemenea, un curs de limba engleză pre-sesiune pentru studenții care au nevoie să-și îmbunătățească competențele în limba engleză pentru a îndeplini cerințele IELTS pentru intrarea pe curs.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education, with a rich heritage and reputation for innovation. In fact, we've trained more practising lawyers ... Citeste mai mult

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education, with a rich heritage and reputation for innovation. In fact, we've trained more practising lawyers in the UK than anyone else. With campuses based in many of the UK’s most vibrant and interesting cities, in addition to a campus in Hong Kong, The University of Law offers a first-class, professional learning experience in a diverse choice of locations. Citește mai puţin
Londra , Birmingham , Bristol , Chester , Exeter , Guildford , Leeds , Manchester , Londra , Marea Britanie online , Madrid , Citind , Londra , Viena , Liverpool , Nottingham , Hong Kong , Norwich + 17 Mai mult Mai Puțin