MA Metode de cercetare istorică și limbaj intensiv

Durata : Full-time: 2 ani; Part-time: 4 ani

Entry Reairements : Gradul minim de diplomă de gradul doi (sau echivalent); contextul relevant în regiunea de specialitate

Începerea programului : septembrie

Mod de participare : Full Time sau Part Time

Cine este acest program pentru?

Elevii trebuie să completeze 255 de credite de module predate, în plus față de disertație obligatorie (60 credite).

Programul este adaptat pentru studenții care doresc să continue să continue cercetarea la nivel de doctorat pe un subiect legat de istoria Orientului Apropiat și Mijlociu, Asia de Sud, Asia de Sud-Est, Asia de Est și Africa, dar, de asemenea, face sens ca stand-alone de program pentru cei care doresc să exploreze un subiect sau o întrebare specifică într-o perioadă mai scurtă de timp.

De doi ani, calea de limbaj intensiv este direcționat studenților care doresc să se angajeze cu o țară într-un mod profesionist, precum și academice, ca și curs intensiv de limbă le-ar permite să ajungă la o cunoaștere aproape competenți a limbii.

Oportunități de carieră se numără:

  • cercetare istorică suplimentară (PhD)
  • posturi de cercetare în instituțiile guvernamentale, ONG-uri, jurnalism, etc.

Acesta este singurul program de master in zone istorice Metode de cercetare concentrandu-se pe studiul din Asia și Africa, în Marea Britanie. Acesta oferă oportunitatea unică de a dezvolta și de a realiza un proiect de cercetare sub îndrumarea specialiștilor regionali și, astfel, un preparat ideal pentru un grad de cercetare. Acesta poate fi, de asemenea, luat cu o cale intensivă limbă de peste doi ani, prin urmare, ceea ce face acest program unic în Europa.

Structura

Elevii vor lua 4 unități de curs, pe durata programului lor de studiu (de exemplu, 2 sau 4 ani). Aceasta include sursele de curs de bază și Design de Cercetare in Cercetări Istorice (1 unitate), care este predat pe o bază unu-la-unu de supraveghetor disertație, cursul obligatoriu Metode de cercetare în istorie, cu referire specială la Asia și Africa (1 unitate ), un curs minor sau cursuri (la valoarea de 1 unitate) dintr-o listă de opțiuni aprobate și / sau un curs de limbă de la Facultatea de limbi și culturi, precum și o disertație 10000 cuvânt (1 unitate).

În căile lingvistice intensive, studenții primesc 2 unități lingvistice intense și o unitate de istorie în primul an. În timpul verii, vor participa la o școală de vară în străinătate (locație dependentă de limbă). La întoarcere, vor lua 1 unitate de limbă și 2 unități de istorie și vor lucra complet la disertație (1 unitate). De exemplu, Anul 1: 2 unități intensive de limbi străine + curs obligatoriu Metode de cercetare în istorie, cu referire specială la Asia și Africa; Anul 2: 1 Surse unitate lingvistică + curs de bază intensive și Design Cercetare în Cercetări Istorice (1 unitate) + cursuri minore la valoarea de 1 unitate + disertație.

Program predat în:
Engleză

Vezi 137 mai multe cursuri de la SOAS University of London »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 - 4 anii
Part time
La zi
Price
9,225 GBP
După locații
După dată
End Date
Sept 1, 2020
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Sept 1, 2020
Location
Termen limită de aplicare
End Date