MA Interior Design

University for the Creative Arts

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

MA Interior Design

University for the Creative Arts

MA Interior Design

MA Interior Design

Cursul nostru de Masterat Interior vă permite să dezvoltați o abordare individuală a designului spațial într-un mediu stimulativ, creativ și de susținere.

Acest grad vă oferă un lansator pentru potențialele cariere de design superior de nivel superior într-o gamă diversă de subiecte. Acestea includ design muzeu și expoziție, design pentru jocuri de film, televiziune și jocuri digitale și interpretare de brand pentru evenimente de vânzare cu amănuntul, petrecere a timpului liber sau promoționale.

Un accent pe problemele și procesele ecologice este, de asemenea, un aspect proeminent al acestui curs și subliniază toate aspectele cursului.

Durata studiilor: Un an cu normă întreagă sau doi ani cu fracțiune de normă

Începe: septembrie 2017

Campus: UCA Canterbury

Privire de ansamblu asupra curs

Veți explora domeniul dvs. de interes la un nivel avansat, prin stabilirea de noi paradigme spațiale care se bazează pe cunoștințele existente. Cursul nostru combină abilitățile teoretice și practice și încurajează angajamentul cu industria la toate nivelurile.

Cercetarea aprofundată a proceselor și tehnologiilor de proiectare, împreună cu oportunitățile legate de plasarea în muncă, vă vor pregăti pentru noi direcții de carieră. Activitatea dvs. de proiect va fi susținută de o cercetare continuă a personalului cu privire la durabilitate, arhitectură, tehnologii digitale legate de proiectare, medii experimentale și comunicare de brand.

Veți fi învățați prin tutoriale, seminarii, studii auto-direcționate în legătură cu propunerea dvs. de proiect, recenzii și vizite de lucru în curs sau referințe la site-uri de interes local și internațional.

Conținutul cursului

Etapa 1: Veți fi prezentați la Universitatea și atelierele și facilitățile tehnice disponibile pentru dvs. Prima etapă include o serie de cursuri și seminarii și veți începe să explorați practica creativă.

Etapa 2: În etapa a doua, începeți să vă dezvoltați proiectul MA, evaluând și testarea scopurilor propunerii dvs. pe o perioadă susținută de studiu auto-dirijat.

Etapa 3: În a treia etapă a cursului, veți aplica cunoștințele dobândite prin cercetarea dvs. pentru a crea un ultim loc de muncă.

Conexiuni de curs

În acest curs veți fi expuși unei lumi de oportunități.

Parteneri din industrie

Avem contacte extinse în întreaga gamă de discipline de design interior. Proiectele live, analizele de cercetare și studiile de fezabilitate se vor baza pe o gamă largă de contacte și asociații.

Conexiunile includ specialiști în domeniile conexe ale tehnologiilor audio-vizuale, designului iluminat și designului interactiv.

Ultimii lectori invitați au inclus:

  • David Callcott, consultanți CADA Design, retail și petrecere a timpului liber (Londra și Hyderabad, India)
  • Emma Vane, Designer de producție pentru ispășire, seria Harry Potter, Spionul Tinker Tailor Soldier Spy și Captain America: Primul Răzbunător
  • Finlay White, ModCell, construcție durabilă
  • Mick Pearce, arhitect internațional premiat (titlul: Bio-mimicry și a 3-a revoluție industrială)
  • Phil Hughes, Ralph Appelbaum Associates, designeri de muzee și expoziții (Londra, New York, Beijing)
  • Uwe R. Brückner, Atelier Brückner, design expozițional (Stuttgart, Germania).

Cariere

Oportunități de carieră există în cadrul consultanțelor de proiectare sau de arhitectură în domeniul design-ului, design-ului, design-ului interior sau al filmelor, în domeniul comerțului cu amănuntul, de agrement, expoziție, birou, hotel, rezidențial și de croazieră.

Cursul nostru are o concentrare ecologică puternică, cu oportunități de angajare atât cu aspectele teoretice, cât și practice ale durabilității în lumea reală.

Continuarea studiilor

Poate doriți să efectuați studii sau cercetări suplimentare pentru a vă specializa chiar mai mult.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare January 16, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
1 - 2 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
12,640 GBP
Locations
Regatul Unit - Canterbury, England
Data începerii: Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Regatul Unit - Canterbury, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Price
Taxă internațională pentru studenți