MA Interior Design

Royal College of Art

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

MA Interior Design

Royal College of Art

Despre program

Programul MA Interior Design își angajează participanții în explorarea ideilor și problemelor emergente privind aspecte distincte ale designului interiorului. Aceasta include cercetarea, practica și munca care explorează diversitatea ocupației umane în numeroase medii, care se extind de la cameră la oraș. Programul încurajează opinia că interiorul este o interfață între ocupanții săi și mediul construit și susține ideea că interiorul este un agent pentru schimbarea socială.

Programul valorifică speculațiile, analiza, rigorile și provocările în ceea ce privește gândirea și realizarea tuturor aspectelor designului interiorului. Ea îi provoacă pe participanții să-și formuleze propriile răspunsuri riguroase independente critic față de aceste preocupări fundamentale. Acest lucru este adesea realizat prin retehnologizarea structurilor existente, crearea de instalații temporale și formarea de intervenții permanente, toate implicând construirea și comunicarea unor identități spațiale particulare folosind spațiul, obiectele și materialele.

Condusă de șeful programului Prof. Graeme Brooker, programul de design interior de doi ani este situat în Școala de Arhitectură. Activitatea sa se desfășoară în propriul studio de design și este susținută cu prelegeri, seminarii, oferite de cercetători, cadre universitare și practicieni din discipline conexe - design, arhitectură, branding, design digital, artă inginerie și instalare și altele. Acestea sunt oferite în contextul unic RCA al unui studiu avansat speculativ, interdisciplinar, studio și atelier. Există oportunități pentru proiecte live în colaborare cu anumiți parteneri din industrie și fiecare student este desemnat un mentor de practică, pe care îl întâlnesc de patru ori pe an.

Programul este furnizat de academicieni de renume, de designeri de renume, de arhitecți și de teoreticieni renumiți, toți fiind renumiți și inovatori internaționali în domeniile lor. Absolvenții acestui program vor exemplifica gândirea și abilitățile responsabile și tenace, care le vor permite să le provoace propria practică și să formeze o profesie dinamică, de clasă mondială, de profil înalt, de mâine.

Fiecare student MA Design Interior este atribuit unui "mentor de practici" la începutul anului universitar. Mentorii de practică practică designeri de interior și arhitecți care oferă o perspectivă profesională asupra muncii studenților studenților și asupra intențiilor de carieră pe termen lung. Mentorii de practică și studenții se întâlnesc cel puțin de patru ori pe an și oferă o legătură vitală cu viața practică internă din Londra. Mai recent, unele relații de mentorat s-au dezvoltat în stagii de practică și în munca cu fracțiune de normă.

Condiții de intrare MA

Candidații pentru toate programele de masterat sunt evaluați pe calitățile lor existente, așa cum sa demonstrat în activitatea lor și în interviul lor, precum și pe potențialul lor de a beneficia de program și de a atinge standardele MA în general. Evaluarea va avea în vedere creativitatea, imaginația și inovația vizibile în muncă; capacitatea de a articula intențiile muncii; implicarea intelectuală în domenii relevante; abilități tehnice adecvate; performanța generală a interviului, inclusiv utilizarea orală a limbii engleze.

Absolvirea Royal College of Art înseamnă să devii parte a unei rețele internaționale de indivizi creativi care au format și care continuă să formeze cultura care ne înconjoară. Am dori să vă gândiți să vă alăturați acestei rețele.

Veți fi evaluați în funcție de calitățile existente (așa cum sa demonstrat atât în ​​munca dvs., cât și în interviurile dvs.), precum și potențialul dumneavoastră de a beneficia de acest nou program interesant. Evaluarea va avea în vedere:

  • creativitate, imaginație și inovație evidente în munca dvs.;
  • abilitatea ta de a articula intențiile muncii;
  • implicarea intelectuală în domenii relevante;
  • competențele tehnice adecvate și performanța generală a interviului.

Ar trebui să fi obținut un grad înalt de calitate în domeniul mobilierului, designului industrial, textilului, graficii și arhitecturii, modei, sculpturii, designului teatrului, artei plastice, filmului, designului interactiv și altor domenii creative. Dovada curiozității intelectuale și profesionale și disponibilitatea de a se angaja într-un an riguros și pretențios de doi ani este esențială.

Calificările cheie, în afară de a atinge un nivel impresionant în studiile postuniversitare, sunt spiritul deschis, entuziasmul față de cursul de design interior, provocator, unic și viitor, la Royal College of Art .

Portofoliu

Ar trebui să trimiteți un portofoliu digital prin intermediul domeniului nostru de aplicații online, între patru până la zece proiecte finalizate. Fiecare proiect trebuie să includă o imagine de titlu și până la 6 imagini de galerie de sprijin. Ar trebui să oferiți o descriere a unui maxim de 100 de cuvinte pentru fiecare imagine de titlu și o subtitrare de până la 50 de cuvinte pentru fiecare imagine galerie de sprijin.

Vă recomandăm imagini cu o dimensiune între 1024 x 768 pixeli sau mai mare. Toate fișierele de imagini trebuie să fie salvate în format JPG sau PNG cu o dimensiune maximă de 2MB. Fișierele video pot fi trimise în locul imaginilor. Sunt acceptate formatele MOV, MP4 sau M4V cu o dimensiune maximă a fișierelor de 80MB. Alte formate video pot fi menționate printr-un link către un site de găzduire video, cum ar fi Vimeo.

Când trimiteți o lucrare colaborativă, specificați acest lucru și indicați în mod clar rolul și responsabilitatea dumneavoastră.

În momentul aplicării, nu trebuie să se depună obiecte reale, schițe, portofolii fizice sau alte mijloace media. Trimiterea oricăror materiale care nu sunt enumerate mai sus nu va fi acceptată. Dacă aveți întrebări despre portofoliu, vă rugăm să ne contactați la design-ul interior @ RCA .ac.uk

Interviu (dacă este invitat)

Programul te va contacta dacă ai fost selectat și te invit la un interviu.

Veți fi intervievați de până la trei membri ai personalului academic și un reprezentant al studenților.

Pe măsură ce ați făcut o prezentare online a portofoliului, trebuie să aduceți la interviu o selecție a depunerii în forma sa fizică, precum și orice lucrare recentă sau o activitate în curs de desfășurare.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare June 15, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2018
Duration
Durata
2 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
19,000 GBP
Taxe de școlarizare în 2018/19 - peste mări: 28.400 de lire sterline pe an (taxa totală de 56.800 £); UK / EU: 9.500 de lire sterline pe an (taxa totală de 19.000 de lire sterline); Insulele Canalului și Insula Man 14,200 de lire sterline (taxa totală de
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Oct. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2018
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala