Read the Official Description

MA Interior Design

Cursul a funcționat cu succes de peste cinci ani, iar studenții și-au bucurat amândoi timpul să studieze împreună cu noi, precum și oportunitățile de angajare care și-au revenit. Dimitris care a absolvit în februarie 2010 a avut timp să spună: "Având un background tehnic, am avut nevoie de un curs care să-mi ajute să-mi transferă abilitățile de inginerie în zona de proiectare și să mă ajute să schimb și să extind direcția studiului și să dobândesc designul necesar pentru a lucra ca un practician de design interior, am dorit să-mi înființez propriile practici de design interior și munca mea sa concentrat pe industria de agrement cu un proiect de hotel live, care mi-a oferit o zonă fructuoasă pentru cercetare ". Dimitris este tipic studenților care utilizează cursul fie ca o platformă pentru a lansa o nouă carieră, fie pentru a avansa la studii mai avansate odată ce antrenamentul de licență este finalizat. Solicitanții au studiat în mod obișnuit designul interior sau arhitectura, însă nu vă lăsați amânați dacă simțiți că doriți să schimbați direcția studiului sau dacă aveți nevoie de o nouă provocare cu care ne vom bucura să vă întâlnim, să te deschidă pentru tine.

Cerințe de intrare

Cerințele de intrare pentru cursurile postuniversitare variază și vă recomandăm să verificați mai jos cerințele specifice sau Managementul anchetei. În mod normal, se aplică următoarele cerințe generale de intrare:

Diplome de studii postuniversitare, certificate și cursuri de conversie:

O diplomă recunoscută britanică sau echivalentul acesteia sau o diplomă / certificat superior BTEC.

Cursuri de masterat predate:

O diplomă britanică recunoscută cu un standard bun sau echivalentul acesteia. Cererile din partea tuturor candidaților vor fi luate în considerare în funcție de meritele lor și având în vedere natura și sfera de aplicare a programului sau a muncii propuse. Informațiile anchete sunt binevenite și, în mod normal, vor fi urmate de un interviu consultativ inițial.

Solicitanții trebuie să demonstreze realizarea oricăruia dintre următoarele:

  • Primirea unui grad de 2,2 grade sau mai mare de la o universitate britanică.
  • Un nivel ridicat de realizare în studiile universitare la o universitate în altă parte.
  • Experiență profesională în domeniu sau într-un domeniu conex în țara lor de origine.

Studenților internaționali li se cere să demonstreze competența în limba engleză scrisă și vorbită, pe lângă îndeplinirea cerințelor de înscriere la curs: Serviciul de testare a limbii engleze internaționale (IELTS) - minim 6.5.

Toți solicitanții sunt rugați să prezinte material digital de susținere și, dacă este posibil, vor fi invitați să participe la un interviu cu un portofoliu de lucrări recente.Conținutul cursului

Cursul MA Interior Design a fost dezvoltat ca o parte coerentă a programului de masterat al AAS College și împărtășește aceleași valori și filozofii care le unesc.

La începutul programului, toți elevii sunt obligați să participe la o fază de inducție și diagnosticare. În timpul acestui domeniu de studiu propus de doi sau trei săptămâni, se discută, se negociază și se formulează împreună cu colegii lor de supervizare și MA pentru a formula un "acord de învățare" pentru a le ajuta să obțină o bază inițială în program.

Accentul cursului este înrădăcinat în "practica creativă". Elevii pot alege să lucreze fie în cadrul oricărei zone stabilite de practică de design interior contemporan, fie să exploreze potențialul pentru diversitatea designului.

Pe parcursul programului de Master, studenții lucrează atât la modulele lor de Cercetare, cât și la Practică, cu idei de practică și filozofii de design personalizate care conduc și definesc domeniile de cercetare pe care le studiază.

Prin discuții cu supervizorii de curs, studenții pot forma un program de studiu unic individual, personalizat.

Elevii adoptă o poziție reflectivă și își înregistrează propria dezvoltare personală și jpg afară aspectele-cheie ale strategiilor lor de cercetare și practică în fiecare semestru într-un rezumat al unui jurnal reflectorizant.

În cel de-al doilea semestru, studenții pot alege să efectueze studii de teren și să se concentreze mai mult spre exterior și validarea mai riguroasă a ideilor lor prin intermediul rețelelor profesionale sau chiar a plasamentului extern.

În modulul Practice, elevii își continuă investigația într-un anumit domeniu personal de studiu, conducând la o prezentare finală evaluată sau la un organism public de lucru. Până la sfârșitul programului toți studenții ar fi trebuit să realizeze un corp coerent de creație la un standard profesional și să poată să articuleze în mod clar o rațiune intelectuală solidă și un punct de vedere critic larg.Evaluare

Evaluarea face parte din învățarea voastră. Dezbaterea academică, rapoartele examinatorilor externi și observațiile studenților influențează strategiile de evaluare. Cursul folosește o serie de strategii formative și summative și acestea sunt dezvoltate pentru a vă beneficia în termeni de dezvoltare a înțelegerii dvs. de discipline legate de design și design.

Criteriile de evaluare sunt comunicate în manualul generic, descriptorii modulului și, de asemenea, în pachetele de informații pentru module. Criteriile de evaluare scurte a proiectului se referă la evaluarea modulelor și sunt listate la sfârșitul unui brief. Feedback-ul se referă la criteriile de evaluare a modulelor și proiectelor.

Aspectele de evaluare sunt comune tuturor cursurilor, iar unele sunt distinctive cursului dvs. particular. Strategiile sunt concepute astfel încât să vă pună cerințe similare celor pe care le veți întâlni la absolvire și vă vor ajuta să dezvoltați practici de lucru adecvate pentru a răspunde problemelor stabilite.

Semnele dvs. de evaluare sunt moderate de o echipă internă de evaluatori și această "examinare externă" este o parte importantă a procesului de evaluare. Are loc în cursuri și în module. Procesul nostru este bine dezvoltat. Este riguros și asigură că există comparabilitatea procesului de evaluare în toate cursurile departamentale. Standardele rezultatelor sunt comparabile de la curs la curs și evidențiate de cantitatea și calitatea muncii.

Examinatorii externi pentru AAS vor fi aceiași examinatori pentru cursurile campusului Preston. Aceștia vizitează anual Colegiul AAS.


Oportunități de carieră/>

MA va continua oportunitățile de carieră în cadrul practicii de design comercial. Cercetările au arătat că absolvenții care au dobândit o anumită formă de experiență de lucru au mult mai multe șanse să fie în câmpul muncii decât cei care nu au experiență de muncă.

MA nu este, totuși, văzută ca fiind absolut profesională, deoarece recunoaște, de asemenea, valoarea dezvoltării personale, a satisfacției și a iluminării.

Program taught in:
Engleză

See 5 more programs offered by AAS College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
13 luni
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date