MA English Literary Studies

Generalități

Programul de descriere

Masteratul în Studii Literatura Engleză vă va oferi posibilitatea de a urmări subiecte și genuri literare dintr-o gamă largă de autori și perioade: de la Shakespeare, Jane Austen și ficțiune din secolul al XVIII-lea până la cultura tipografică victoriană, modernism și modernitate, literatură și drept, Literatura despre Holocaust și literatura postcoloniană a lumii.

Programul poate fi luat peste un an cu normă întreagă sau doi ani cu fracțiune de normă.

Introducerea gradului

Programul vă va permite să desfășurați cercetări la nivel înalt și gândire critică independentă; să utilizeze eficient arhivele, manuscrisele și bibliotecile de cercetare; și pentru a examina modul în care literatura formează înțelegerea publică a diferitelor domenii, cum ar fi schimbările climatice, economie, medicină, religie și multe altele. Nu numai că vă veți prezenta cu o diplomă de master recunoscută la nivel internațional de la o universitate de top a grupului Russell, de asemenea veți dobândi abilitățile de gândire critică și scriere care vă vor oferi avantajul competitiv fie ca viitor cercetător, fie ca profesionist în carieră, cum ar fi scris, difuzare, predare și administrație publică.

MA este un program larg care vă permite să explorați interrelațiile dintre text, teorie și cultură în domeniul studiilor literare și culturale engleze. Structura flexibilă este concepută pentru a vă oferi o înțelegere avansată a studiului și practicii studiilor literare englezești academice în ceea ce privește analiza culturală, interpretarea textuală și metoda teoretică.

Master în Studii Literatura Engleza va va permite sa lucrati independent in domeniu, sa explorati o serie de perioade si genuri de literatura si cultura engleza, precum si scrierea creativa si sa evaluati resursele arhivistice unice. Acesta vă va dezvolta cunoștințele și înțelegerea metodelor critice și de cercetare, va crește gradul de conștientizare a recepției istorice și critice a literaturii în diferite perioade și vă va ajuta să explorați rolul literaturii într-un cadru cultural contestat.

Cerințe tipice de intrare

grad

Gradul de diplomă de gradul I sau clasa a doua sau un standard echivalent în alte calificări aprobate de universitate în literatura engleză sau o disciplină asemănătoare

Limba engleza

IELTS 7.0 în general, cu minim 7.0 în scris, 6.5 în lectură, ascultare și vorbire sau un standard echivalent în alte calificări aprobate de universitate.

Adulți maturi

Învățarea pentru un grad mai târziu în viață poate fi extrem de satisfăcătoare, iar elevii maturi sunt adesea printre cei mai de succes.

Dacă aveți peste 21 de ani și vă simțiți că veți beneficia de studii de nivel înalt, putem fi mai flexibili în ceea ce privește cerințele noastre de intrare. Pentru cursurile cu normă întreagă, selectorii vă așteaptă să vă demonstrați angajamentul prin intermediul unor studii serioase recente, de exemplu, una sau două treceri de nivel A, finalizarea cu succes a unui curs de fundație Open University sau a unui curs de acces corespunzător. Cererea dvs. va fi luată în considerare pe baza meritelor individuale și vi se poate solicita să participați la un interviu.

Conținut tipic al cursului

În primul semestru, MA English Literary Studies (full time) cuprinde un modul de bază - Aventuri în cercetarea literară - și până la două opțiuni. De asemenea, puteți selecta un modul dublu ponderat, "Abordări", care se axează pe o anumită perioadă din istoria literaturii engleze sau un modul opțional (inclusiv un subiect special). În al doilea semestru sunt luate trei sau patru module opționale, inclusiv subiecte speciale din cadrul MA în Studii literare în limba engleză și modulele aferente din alte programe de masterat, împreună cu disertația (finalizată la sfârșitul verii).

În mod diferit față de programul cu normă întreagă, programul de masterat cu frecvență part-time în Studii literare engleze vă permite să studiați aceste module în decurs de doi ani sau patru semestre. În primul semestru al anului unu, MA English Literary Studies (part-time) cuprinde un modul de bază - Aventuri în cercetarea literară. De asemenea, puteți selecta un modul dublu ponderat, "Abordări", care se axează pe o anumită perioadă din istoria literaturii engleze sau un modul opțional (inclusiv un subiect special). În mod alternativ, puteți prefera să luați mai multe module opționale (inclusiv subiecte speciale) în semestrul unu al celui de-al doilea an. În al doilea semestru al primului an, se fac două module opționale, inclusiv discipline speciale din cadrul MA în Studii literare engleze și module conexe din alte programe de masterat. În al doilea an, selectați două sau trei module opționale în fiecare semestru, inclusiv subiecte speciale de la MA în Studii literare în limba engleză și module conexe din alte programe de masterat dintr-o serie de module, împreună cu disertația (care este finalizat la sfârșitul anului vara anului doi).

Master în Studii Literatura Engleza (Part Time) este conceput pentru a fi un program flexibil, care poate fi completat alături de alte angajamente. Atunci când este posibil, cursurile pentru modulele de bază sunt predate în aceeași zi lucrătoare.

Sunteți încurajați să discutați opțiunile modulului dvs. și domeniile specifice de interes cu directorul programelor MA predate, profesorul Stephen Morton, înainte de a începe programul dvs. de studiu.

Multe dintre modulele opționale de mai jos sunt predate ca discipline speciale, unde te vei întâlni în grupuri mai mici cu tutorele tău și îți vei dezvolta propriile proiecte de cercetare și eseuri de cercetare extinse printr-un program de lectură convenit de comun acord, anchetă în studiile de literatură engleză.

Învățare și evaluare

Ne-am angajat să oferim o experiență relevantă, modernă și mai ales plăcută, care vă va asigura absolvirea cu abilitățile și înțelegerea suplimentare de care aveți nevoie pentru a începe o carieră într-o gamă largă de domenii sau pentru a continua cercetarea.

MA oferă o gamă largă și fascinantă de module legate de specialitățile noastre conduse de cadre universitare care sunt experți în domeniile alese și care doresc să vă angajeze cu propria lor experiență de cercetare.

În mod tipic, modulele Master oferă grupuri mici de seminarii, facilitând implicarea dvs. în ideile și temele pe care vă simțiți pasionați. Alte metode de învățare vor include dezbateri conduse de studenți, lucrări de grup și prezentări orale, consultare individuală și disertație. Metodele noastre de predare vă vor provoca intelectual și vă vor expune la idei, abordări și perspective noi. Cursurile noastre au numeroase oportunități suplimentare cum ar fi vizitarea Bibliotecii Chawton House, o colecție unică de scris de femei timpurii, un atelier de tipărire de tip handpress din secolul al XIX-lea și șansa de a asculta vorbitori de la universitățile internaționale care fac parte frecvent din Centrul nostru de Cercetare - a condus seria de cursuri și seminarii. Acestea includ Centrul de Sudampton pentru cercetarea secolului al XIX-lea, Centrul Southampton pentru studiile secolului al XVIII-lea, Centrul pentru scrierea modernă și contemporană și Centrul pentru studii imperiale și postcoloniale.

O mare parte a studiului postuniversitar este de învățare independentă. MA va dezvolta conștiința critică, încurajându-vă să reflecteze asupra metodologiilor folosite în studiul ulterior și să le aplice la lectura și cercetarea pe care le întreprindeți ca parte a gradului dumneavoastră. În funcție de disponibilitate, puteți alege să luați 2 x 15 proiecte speciale de credit într-o zonă de expertiză departamentală. De asemenea, veți cerceta și scrie o disertație științifică pe un subiect al elaborării proprii.

Master în Studii Literatura Engleza vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a vă specializa în patru Pathways specifice unui subiect:

  • Master în Studii Literatura Engleza (secolul al XVIII-lea)
  • MA în Studii Literatura Engleza (secolul al XIX-lea)
  • MA în Studii Literatura Engleza (secolul al XX-lea și Contemporan)
  • Master în Studii Literatura Engleză (Literatură postcolonială și mondială)
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Over 6,500 international students from more than 135 countries choose to study at the University of Southampton each year. In addition, we have links with universities and partners around the world, m ... Citeste mai mult

Over 6,500 international students from more than 135 countries choose to study at the University of Southampton each year. In addition, we have links with universities and partners around the world, making us a truly international institution. Here at Humanities, we are fascinated by people and their activities and achievements over the centuries, from prehistory to the modern day. We are well-known for ground-breaking and internationally-significant research and education across our wide-ranging disciplines, most of which are ranked in the top ten across British universities. Citește mai puţin