MA Educație globală

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Cu o populație din ce în ce mai mobilă și conectată la nivel mondial, lumea se schimbă rapid și se confruntă cu multe provocări. Învățământul este din ce în ce mai fără granițe și, prin aceasta, apar provocări cu privire la modul de asigurare a calității. Există o cerere din ce în ce mai mare de profesioniști instruiți în mod corespunzător, cu o înțelegere a provocărilor cu care se confruntă educația și globalizarea, în timp ce interacționează împreună.

Masteratul Educației Globale oferă în mod unic cunoștințe, abilități și înțelegeri atât prin module, cât și pe bază de teorie, care permit absolvenților săi să aducă o contribuție viitoare la modelarea nevoilor educaționale globale de mâine.

De ce ar trebui să studiez educația globală la XJLTU?

 • Concentrați-vă asupra dezvoltării educației globale începând cu anii 2000, cu un accent deosebit pe China și este relevant pentru dezvoltarea educației globale a tuturor țărilor;
 • Diversele module acoperă subiecte de la managementul educațional și leadership până la comunicarea lingvistică și interculturale;
 • Personal academic cu experiență înaltă, cu o mare varietate de medii internaționale;
 • Experiență practică practică și mentorat profesional ca parte a învățării programului;
 • Câștigă o diplomă a Universității din Liverpool, recunoscută de Ministerul Chinez al Educației.

Cunoștințe și abilități

Până la absolvirea Master în educație globală, veți avea:

 • Dezvoltate calități intelectuale ale raționamentului, analizei și creativității;
 • A obținut o înțelegere critică avansată a problemelor-cheie, conceptelor și teoriilor educației globale și a managementului educației;
 • Îmbunătățirea abilităților de a conduce un proiect de cercetare, abilități de cercetare și învățare independentă;
 • Au experimentat diverse activități de învățare și au dobândit experiență și capacități didactice atât prin sesiuni de predare în viață, cât și în viață reală.

listen up yall

module

Module obligatorii

 • Globalizare și educație: perspective critice
 • Antreprenoriat, Inovație în educație și Educație internațională
 • Principiile, politicile și practicile educației globale
 • Universitatea de mâine: gestionarea schimbării în învățământul superior global
 • Conducerea educației
 • Stagiu educațional
 • Disertație

Module opționale

 • Cultură și învățare
 • Limbă și putere
 • Educație în regiunea Asia-Pacific
 • Experiența studenților în învățământul superior global

Activități de învățare suplimentare

Finalizarea activităților de învățare suplimentare este necesară pentru a finaliza masterul. În mod normal, orele ALA necesare vor fi distribuite uniform pe fiecare semestru, însumând 200 de ore pe semestru. Programele part-time vor necesita în mod normal 100 până la 150 de ore pe semestru.

Cariere

Absolvenții de la acest program sunt bine pregătiți să înceapă sau să își avanseze cariera în educația transnațională într-o varietate de domenii. Acestea includ:

 • K-12 școli internaționale
 • Universități de cooperare China-străine sau programe comune
 • ONG-urile cu accent pe dezvoltarea educației internaționale
 • Întreprinderi private de start-up educațional

Taxe

90.000 RMB pentru întregul program de 18 luni întregi.

Taxele de studii universitare acoperă costul studiului dvs. la noi.

Alumni discount

Dacă sunteți absolvent de XJTLU , Universitatea din Liverpool sau Universitatea Xi'an Jiaotong, veți primi automat o reducere de 20% din taxa de școlarizare.

Optiuni de plata

Studenții de masterat au opțiunea de a plăti taxe de școlarizare în rate în fiecare semestru. Puteți alege, de asemenea, să plătiți taxele în avans în momentul înregistrării, în acest caz, va fi oferită o reducere de cinci la sută din totalul taxelor.

Vi se va solicita să indicați cum doriți să plătiți taxele atunci când confirmați acceptarea ofertei necondiționate.

burse de studiu

XJTLU oferă o bursă generoasă de până la 50% din taxa totală de școlarizare pentru toate programele de masterat cu normă întreagă, bazate pe meritul academic. În cazul în care doriți să solicitați bursa de master XJTLU , vă rugăm să trimiteți o scrisoare de înscriere la cererea de bursă în care să spună motivele pentru care ar trebui să vă luați în considerare.

Cerințe de intrare

Cerințe minime de intrare

Regatul Unit

 • Clasa a doua de clasa a doua (2: 1) onorează

China

 • 211 Proiect; Top 100 din clasamentul Shanghai 2019 - 75% sau mai mare
 • Proiectul 211; Top 100 din clasamentul Shanghai din 2019 - 80-85% la sută sau mai mare, în funcție de instituția dvs. de licență

Notă: Clasamentul Shanghai al celor mai bune universități chineze este supus actualizării anuale href = "http://www.zuihaodaxue.com/zuihaodaxuepaiming2019.html

Solicitanții chinezi nu sunt obligați să ia examenul de admitere postuniversitară la MEC.

America de Nord

 • 3.0 GPA cumulativ (din 4) sau 3.2 GPA cumulativ în ultimii doi ani ai programului tău de licență.

Alte regiuni

 • Calificări academice echivalente.

Pregătire academică

 • O diplomă de licență (Marea Britanie 2: 1 sau echivalent) în orice disciplină.

Limba engleză cerințe

Solicitanții care nu sunt vorbitori nativi de limba engleză trebuie să îndeplinească următoarele cerințe în limba engleză:

 • Un minimum de 7,0 pentru testul de limba engleză IELTS, cu cel puțin 6,0 pentru orice componentă individuală a testului;
 • TOEFL iBT: 100 (minimum 21 în orice abilitate)

Dacă ratați cerințele de limba engleză cu 0,5 - 1,0 dintr-o bandă generală IELTS, dar îndepliniți cerințele de limbă pentru cursurile de pre-sesiune engleză (PSE) (inclusiv scoruri componente minime sau echivalente), puteți fi acceptat la cursul PSE supus Aprobarea directorului de program. După înscrierea cu succes la cursul PSE, veți putea modifica scrisoarea de ofertă a Master XJTLU la „Necondiționat” pentru nivelul de engleză.

Dacă sunteți deținător de ofertă condiționată, puteți, de asemenea, să trimiteți un e-mail la pgadmissions @ XJTLU .edu.cn pentru a aplica pentru a efectua testul de parolă în limba engleză la fața locului furnizat de XJTLU în locul unui IELTS / TOEFL sau echivalentul acestuia.

Vă rugăm să rețineți că testul de parolă este disponibil numai pentru studenții cărora li s-a emis o ofertă condiționată pentru a studia la XJTLU . Universitatea oferă o oportunitate de testare a parolei pentru fiecare titular de ofertă condiționată. Pe baza scorului, studenții pot fi admiși sau li se poate solicita să urmeze și să finalizeze cu succes cursul intensiv de engleză de cinci sau opt săptămâni .

În plus, studenții care sunt admiși la un program de masterat, urmând cursul de engleză pre-sesională (PSE), trebuie să completeze module de limbă engleză enumerate în Specificațiile programului, pe baza unei treceri / eșec, ca parte a planului lor suplimentar de activitate de învățare în timpul studiilor la XJTLU .

"Acest program oferă cunoștințe avansate și dezvoltare experiențială pentru a oferi absolvenților și / sau educatorilor calificați corespunzător o oportunitate de a dobândi abilități de specialitate, de a-și actualiza cunoștințele și de a dezvolta o înțelegere profundă a Educației Globale, atât la nivel teoretic cât și practic."

Dr. Sarah Wang
Director de program

Cum să aplicați

Cererile trebuie depuse prin intermediul sistemului nostru de aplicații online:

 1. Faceți clic / atingeți linkul de aplicare
 2. Creați un cont sau conectați-vă la contul dvs. existent
 3. Completați cererea

După ce contul dvs. de aplicație este creat cu succes, introduceți toate informațiile necesare în formularul de cerere și asigurați-vă că informațiile furnizate de dvs. sunt corecte, complete și actualizate. Încărcați documentele necesare în câmpurile corespunzătoare.

Puteți să vă autentificați pentru a vedea formularul de cerere în orice moment. Dacă trebuie să furnizați alte documente justificative după ce trimiteți cererea online, vă rugăm să trimiteți documentele la pgadmissions @ XJTLU .edu.cn (cu ID-ul, numele și numele programului aplicat).

Pentru detalii suplimentare despre cum să aplici cu succes pentru a studia la XJTLU , vă rugăm să vizitați pagina cum să aplicați .

Notă: Acest program este supus validării finale de la Universitatea din Liverpool și așteaptă recunoașterea oficială din partea Ministerului Educației din Republica Populară Chineză.

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Citeste mai mult

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Citește mai puţin