MA Curatorial Practice

University for the Creative Arts

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

MA Curatorial Practice

University for the Creative Arts

MA Curatorial Practice UCA

MA Curatorial Practice

Cursul Cursuri de Curriculum MA a fost dezvoltat în parteneriat cu Turner Contemporary. Vă oferă ocazia să vă gândiți și să vă implicați în artă și în problemele de regenerare culturală prin activitatea curatorială.

Cu un accent comun asupra practicii experimentale și implicării profesionale, cursul nostru este deschis cursanților, artiștilor, istoricilor, designerilor, arhitecților și absolvenților umaniștilor. Ea a fost concepută pentru a încuraja abordările noi și inovatoare de curație la un nivel avansat.

Durata studiilor: Un an cu normă întreagă sau doi ani cu fracțiune de normă

Începe: septembrie 2017

Campus: UCA Canterbury

Privire de ansamblu asupra curs:

Cursul nostru de master explorează evoluțiile istorice și recente din domeniul practicilor curatoriale. Acesta oferă un mijloc de înțelegere a unor astfel de strategii în contextele logistice ale managementului artei, ale galeriilor comerciale și publice, ale operațiunilor de muzee, ale târgurilor de artă, ale platformelor marginale și ale spațiilor desfășurate de artiști.

Contextul geografic distinctiv al cursului din Kent și din sud-est vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a dezvolta cercetări specifice în contextul regenerării culturale.

Veți primi oportunități de angajare directă și profesională a organizațiilor artistice locale, a bienalelor și a proiectelor de artă publică. Și cursul nostru oferă o serie de mijloace pentru testarea strategiilor curatoriale atât prin cercetarea studiourilor, cât și prin contextele live. Acest lucru vă va ajuta să explorați procesele teoretice și practice de interpretare, încadrare și prezentare.

Veți dezvolta și gestiona proiectul individual de masterat. Și acest curs este susținut de seminarii, tutoriale, ateliere de practică profesională, proiecte live, vizite de studiu și critici.

Conținutul cursului

Etapa 1: Veți fi prezentați la Universitatea și atelierele și facilitățile tehnice disponibile pentru dvs. Prima etapă include o serie de cursuri și seminarii și veți începe să explorați practica creativă.

Etapa 2: În etapa a doua, începeți să vă dezvoltați proiectul MA, evaluând și testarea scopurilor propunerii dvs. pe o perioadă susținută de studiu auto-dirijat.

Etapa 3: În a treia etapă a cursului, veți aplica cunoștințele dobândite prin cercetarea dvs. pentru a crea un ultim loc de muncă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare January 16, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
1 - 2 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
12,640 GBP
Locations
Regatul Unit - Canterbury, England
Data începerii: Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Regatul Unit - Canterbury, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Price
Taxă internațională pentru studenți