MA Creativ Antreprenoriat

Generalități

Programul de descriere

Ați avut vreodată o idee care ar putea sta la baza unei afaceri noi și că ați dori să vedeți succesul la scară reală?

Pe acest program practic de antreprenoriat creativ MA axat pe proiect, veți construi prototipuri și planuri de afaceri într-un mediu universitar creativ și riguros care oferă oportunități excelente de rețea cu potențiali colaboratori, mentori și investitori. Clasele noastre mici și interactive sunt concepute pentru a vă oferi viteza cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă dezvolta, gestiona și prospera ca antreprenor creativ, chiar dacă nu aveți experiență de afaceri anterioară.

Acest program de master are un program de predare convenabil care vă oferă flexibilitatea de a vă păstra munca regulată sau de a vă dedica pentru a vă dezvolta afacerea cu normă întreagă. Aceasta este o oportunitate ideală pentru a vă transforma dragostea pentru muzică sau hobby-ul creativ într-o carieră în timp ce urmăriți o diplomă postuniversitară.

Cerințe de curs

Masterul nostru vă oferă un mediu "start-up", în care puteți dezvolta o idee într-o afacere viabilă în industria creativă. Pentru a beneficia pe deplin de MA, trebuie:

  • Fiți un muzician antreprenor, scriitor sau tehnolog cu experiență relevantă de un an și diplomă de licență (minimum 2,2) sau experiență relevantă de 4 ani și o calificare de nivel 3+
  • Să aveți o competență în limba engleză echivalentă CEFR Nivel C1 (7,0 în general, 6,5 în fiecare categorie). Dacă engleza nu este prima ta limbă.
  • Fiți capabil să oferiți referințe profesionale, dacă aplicați pe baza experienței dvs. profesionale

Interviu

Interviuri:

  • Echipa noastră de admitere va invita candidații de succes la un interviu de grup sau individual, programat pe tot parcursul anului. Locurile vor fi alocate în funcție de criteriile de intrare, pe baza primului venit, a primului servit.
Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

LCCM is a specialist higher education college for creative people. We are the only independent college in the UK offering degrees in music, words, along with a postgraduate degree in creative entrepr ... Citeste mai mult

LCCM is a specialist higher education college for creative people. We are the only independent college in the UK offering degrees in music, words, along with a postgraduate degree in creative entrepreneurship. Citește mai puţin