Un amestec entuziativ de politică economică și comunicarea cunoștințelor economice, acest masterat vă va antrena pentru a înțelege modul în care cunoștințele economice sunt utilizate în lumea modernă.

Absolvenții vor fi calificați să acționeze între economiști și public.

Cine ar trebui să aplice

Acest program ar putea fi potrivit pentru dvs. dacă sunteți interesat să dezvoltați carieră ca factor de decizie politică, jurnalist, să lucrați în organizații neguvernamentale sau internaționale.

Structura

Politica economică de comunicare a MA cuprinde zece cursuri de bază studiate cu normă întreagă într-un singur an universitar, sau cu jumătate de normă de peste doi ani universitari.

Cursurile cuprind: Principii microeconomice, publice

învățământ

Politica economică comunicativă va fi predată de Ivy League și de profesorii proeminenți.

Gradul de masterat va fi livrat predominant prin seminarii, cu cel mult 10 persoane, și tutoriale individuale.

Elevii care sunt înscriși cu normă întreagă ar trebui să anticipeze că vor dedica aproximativ 35-40 de ore pe săptămână studiilor pe durata studiilor. În termenii lui Michaelmas și Hilary, aceasta va include aproximativ șase până la șapte ore de contact formale pe săptămână, restul constând într-un studiu structurat independent.

Studiul independent cuprinde în primul rând pregătirea muncii formative și sumative, deși poate include și participarea la întâlniri ale Societății de Istorie, la seminarii de cercetare de istorie și la prelegeri profesoriale. În termenul Trinity, studenții lucrează în mod independent pentru a-și scrie disertațiile.

Studenții cu frecvență redusă vor consacra, în medie, jumătate din timpul acordat studiilor pe o perioadă de două ori mai lungă.

Evaluare

Evaluare sumară pentru

orare

Calendarele sunt, de obicei, puse la dispoziția studenților în timpul Săptămânii frescenilor. Predarea poate fi programată să aibă loc în orice zi a săptămânii. Cu toate acestea, atunci când este posibil, după-amiaza de miercuri este de obicei rezervată activităților sportive și culturale.

Calificarea ta

Diplomele NCH sunt concepute și create de către profesorii și facultatea Colegiului. Cursurile reflectă domeniile lor de expertiză și interesele de cercetare, ceea ce înseamnă că acestea sunt puternic implicate în materialele pe care le vor învăța și că pot exista oportunități pentru ca studenții să participe la cercetarea activă.

Programul New College of the Humanities studii universitare de licență a New College of the Humanities Universității Swansea este validat de Universitatea Swansea ca fiind un standard și o calitate adecvată și va conduce la acordarea de către Universitatea Swansea a unui Master of Science (MA).

Cerințe de intrare

Cerințele de intrare pentru MSc Global Politics la NCH Londra.Absolvenții

Ofertele sunt de obicei făcute solicitanților care dețin o diplomă de gradul superior de clasa a doua (sau echivalent). Fiecare solicitant va fi evaluat în mod individual, prin intermediul cererii, o declarație de referință și personală.Profesioniști

NCH ​​salută cererile studenților maturi, care au rămas fără studii pentru o perioadă de timp, care au o experiență profesională echivalentă.Limba engleză pentru studenții internaționali

În mod obișnuit, vom solicita un scor IELTS de 7,0 (inclusiv 6,5 în fiecare componentă). Dacă aveți nevoie de viză pentru a studia în Marea Britanie, atunci putem accepta testul IELTS numai de la un centru autorizat UKVI și nu orice alte teste în limba engleză datorită cerințelor privind vizele stabilite de guvernul britanic.

Studenții din UE / SEE care au luat cursuri de limbi străine de nivel superior în cadrul examenelor lor de gimnaziu sau care au fost instruiți în întregime în limba engleză timp de cel puțin trei ani înainte de depunerea cererii pot fi scutiți de aceste cerințe. Studenții UE / SEE care studiază IB (Bacalaureat internațional) pot fi scutiți dacă au obținut următoarele clase: Engleză A: Limba engleză

Certificatele de limba engleză trebuie să fi fost obținute în termen de doi ani înainte de depunerea cererii la NCH.

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la New College of the Humanities »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
8,000 GBP
(FT) / £ 4,000 (PT) Marea Britanie, UE, EEA, studenți elvețieni. Internațional: 13 000 de lire sterline (numai pentru FT).
După locații
După dată
Termen limită de aplicare

New College of the Humanities visiting professor Sir Partha Dasgupta takes us through the role of trust in economics. For more on the Economics BSc here at NCH, visit us here:

After revelations of the late UK singer George Michael's charitable giving, New College of the Humanities Lecturer in Economics Mike Peacey spoke to BBC Breakfast about why people choose to make anonymous charitable donations. https://www.nchlondon.ac.uk/