MA City Design

Generalități

Programul de descriere

Studiază la universitatea de artă și design clasată numărul unu mondial timp de șase ani consecutivi (2015-2020) în clasamentul subiectelor universitare QS World.

Despre program

City Design MA oferă un forum pentru o generație emergentă de arhitecți și cei din discipline aliate bazate pe design, interesați de convergența noilor inovații sociale, tehnice și spațiale și de a valorifica potențialul lor de a genera forme alternative de viață urbană.

Populația urbană globală se ridică la 4 miliarde, cu zeci de megacități și agregări metropolitane expansive care apar și se consolidează. Viața urbană suferă schimbări puternice pe măsură ce modelele de așezare, creștere și declin se diversifică. Multe orașe se centralizează, întrucât forțele de muncă din economia cunoștințelor și serviciilor se concentrează spre nucleu. Acest lucru adaugă o presiune enormă la accesibilitatea locuințelor. Apar noi grupuri sociale, populațiile îmbătrânesc, unitățile familiale se extind și se dispersează pe măsură ce munca este descărcată și comunități întregi se mută online.

În același timp, la periferia orașelor apar noi diviziuni sociale periculoase, între culturi diferite și acum și între generații diferite. Cu toate acestea, multe dintre modelele folosite pentru a explica, proiecta, dezvolta și gestiona orașele au rezistat schimbărilor.

Cu toate acestea, recent, apar noi posibilități, iar consecințele lor promit să fie profunde: mișcări sociale moderne, lanțuri de aprovizionare automată a clădirilor, platforme tehnologice, transport și logistică fără șofer, infrastructură distribuită de apă și energie - toate vor modela radical blocurile fundamentale ale orașului și vor permite să ne punem un set diferit de întrebări: unde în aceste condiții schimbătoare se află logica noilor colectivități de intimitate și îngrijire care ne permit să trăim și să lucrăm împreună.

City Design MA crede în capacitățile unice ale proiectării și în valoarea formelor propoziționale ale gândirii spațiale.

City Design MA este un curs centrat pe domeniu, orientat pe design și bazat pe proiecte. Propune o abordare unică, multi-scalară, a educației în proiectarea orașului, care unește cercetarea arhitecturală, tehnologică și științifică.

City Design MA propune un model pedagogic centrat pe ideea studiilor de caz și puterea practicii de proiectare pentru a interveni în mai multe scări din oraș și prin litigii cu mai multe părți interesate și participanți.

Grupul nostru consultativ pentru industrie este un forum consultativ care susține îmbunătățirea continuă a programului de MA Design City și asigură relevanța sa pentru problemele și problemele în curs de dezvoltare la nivel mondial.

City Design crit

Cerințe de intrare

Candidații sunt selectați în totalitate după merit, iar cererile sunt primite din întreaga lume. Procesul de selecție va avea în vedere creativitatea, imaginația și inovația, așa cum s-a demonstrat în portofoliul dvs., precum și potențialul dvs. de a beneficia de program și de a atinge standarde înalte de MA în general.

Probabil că sunteți studenți de arhitectură cu o diplomă de licență și master de doi ani, sau o diplomă de cinci ani echivalentă de master, de preferință în arhitectură, arhitectură peisagistică, design urban sau altă disciplină de design conexă care dorește să dobândească expertiză în scară largă, urbană / proiecte de proiectare a orașului.

Vom lua în considerare alte contexte, cum ar fi științele sociale, geografia, studiile urbane, planificarea sau economia, dacă munca dvs. anterioară are un merit excepțional și puteți demonstra capacitatea dvs. de a lucra alături și de a contribui la echipe multidisciplinare. Dovada curiozității tale intelectuale și profesionale și a disponibilității de a te angaja într-o perioadă riguroasă și solicitantă de studiu.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Citește mai puţin