MA Arhitectura

University for the Creative Arts

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

MA Arhitectura

University for the Creative Arts

MA Arhitectura

Cursul nostru MA de arhitectură este un program orientat spre cercetare care exprimă și avansează cunoștințele noastre despre spațiul construit și ocupat, prin realizarea directă a scalei 1: 1. Veți avea ocazia să efectuați investigații tematice individuale care vor include prototipuri, experimentări, reproiectări și crafting. Acest lucru va oferi o bază performativă pentru evaluarea ambiției, a capacității și a realizării dvs. de proiectare.

Școala noastră de Arhitectură a fost clasată în Top 10 de Arhitectură de către Ghidul Universității Guardian din 2016.

Durata studiilor: Un an cu normă întreagă sau doi ani cu fracțiune de normă

Începe: septembrie 2017

Campus: UCA Canterbury

Privire de ansamblu asupra curs

Pentru noi, arhitectura nu se referă doar la clădiri și detalii de construcție, ci și la modul în care oamenii percep și înțeleg spațiul la un nivel fundamental. Școala noastră de Arhitectură menține relații puternice cu profesioniștii și organizațiile din industrie, iar echipa noastră de curs este bine plasată pentru a vă oferi linkuri din industrie care ar putea duce la experiență și dezvoltare profesională.

Pe lângă faptul că lucrăm intens la campusul nostru din Canterbury, veți avea ocazia să lucrați periodic la Londra cu renumitul nostru profesor de arhitectură, Will Alsop și să participăm, de asemenea, la un atelier de lucru de peste mări. La sfârșitul cursului, veți deveni responsabil pentru proiectarea, construcția și expoziția publică a unei instalații imersive la scară largă, care va acționa ca o expresie unică a expertizei pe care ați dezvoltat-o ​​cu noi.

Acest curs este bazat pe proiecte, completat de ateliere, prelegeri, seminarii și studii independente.

Conținutul cursului

Etapa 1: Veți fi prezentați la Universitatea și atelierele și facilitățile tehnice disponibile pentru dvs. Prima etapă include o serie de cursuri și seminarii și veți începe să explorați practica creativă.

Etapa 2: În etapa a doua, începeți să vă dezvoltați proiectul MA, evaluând și testarea scopurilor propunerii dvs. pe o perioadă susținută de studiu auto-dirijat.

Etapa 3: În a treia etapă a cursului, veți aplica cunoștințele dobândite prin cercetarea dvs. pentru a crea un ultim loc de muncă.

Master of Architecture (ARB / RIBA Partea 2)

A doua parte a calificării profesionale Master of Architecture (MArch) este validată de Institutul Regal al Arhitecților Britanici (RIBA), permițând studenților MA să se perfecționeze ca arhitecți înregistrați.

Cursul nostru MArch subliniază designul ca o practică de cercetare. Înțelege arhitectul ca pe cineva al cărui rol interdisciplinar îi permite să se bazeze pe cunoștințe din diverse discipline conexe, să dezvolte strategii și modele eficiente pentru o practică durabilă în spațiul industrial. Acest lucru se poate întâmpla în contextul producției de clădiri, al spațiilor dintre ele sau al contextelor urbane în care acestea apar.

Școala noastră de Arhitectură a fost clasată în Top 10 de Arhitectură de către Ghidul Universității Guardian din 2016. Acest curs poartă o rețetă completă și necondiționată de la Consiliul de înregistrare al arhitecților (ARB), care îndeplinește criteriile din partea 2.

Durata studiilor: Doi ani cu normă întreagă

Începe: septembrie 2018

Campus: UCA Canterbury

Privire de ansamblu asupra curs

Cursul nostru MArch subliniază designul ca o practică de cercetare. Înțelege arhitectul ca pe cineva al cărui rol interdisciplinar îi permite să se bazeze pe cunoștințe din diferite discipline conexe, să dezvolte strategii și modele eficiente pentru o practică durabilă. Acest lucru se poate întâmpla în contextul producției de clădiri, al spațiilor dintre ele sau al contextelor urbane în care acestea apar.

În acest curs veți fi capabili să vă consolidați experiențele arhitecturale, atât în ​​educație, cât și în practică, concomitent cu interogarea preconcepțiilor dvs. asupra disciplinei.

Până la sfârșitul cursului, veți fi pregătit să adoptați o poziție critică în cadrul profesiei și a unei societăți mai largi. De asemenea, veți putea iniția și furniza proiecte care se bazează pe cercetarea bazată pe design și continuă procesul de învățare prin experimente și anchete bazate pe practici.

Conținutul cursului

Etapa 1: În prima etapă, veți întreprinde o serie de proiecte de design pentru studio. Serile de cursuri și seminarii sunt interconectate cu proiecte de design studio și informează conținutul acestora.

Etapa 2: În etapa a doua, veți dezvolta propriile agende de cercetare, atrăgând în mare măsură problemele și metodologiile introduse în prima etapă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare February 10, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
1 - 2 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
12,350 GBP
Locations
Regatul Unit - Canterbury, England
Data începerii: Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Regatul Unit - Canterbury, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Price
Master of Architecture (MArch)
Videoclipuri

Architecture at UCA Canterbury with graduate: Teodosi Nikolov