MA în sunet (Arte, Producție, Design)

Generalități

Programul de descriere

Compune și produce muzică contemporană cu un focus interdisciplinar și experimental.

Abordare interdisciplinară la compunerea și producția muzicală.

Flexibil și adaptabil la interesele individuale.

Se execută alături de Sound (Arts) și Sound (Design), cu opțiuni între programe.

Dezvoltați-vă propria sunet de semnătură și stilul de producție prin această compoziție muzicală și curs de producție solidă. Veți putea adapta conținutul cursului MA Sound (Production) la propriul stil și abilități.

Conținutul va acoperi considerentele estetice, tehnologia și tehnicile utilizate în realizarea muzicii moderne.

Premiul este în mod deliberat limitat de gen și există oportunități de a aborda interdisciplinar producția solidă, inclusiv muzica electronică contemporană, înregistrarea în studio și în câmp, muzica experimentală și designul de sunet pentru compoziție. Sunt, de asemenea, încurajate oportunitățile de lucru cu mediile vizuale.

Prezentare generală

Cursul se adresează celor care lucrează într-o gamă largă de genuri de muzică și acoperă, de asemenea, domenii de practică cum ar fi înregistrarea sunetului și designul sunetului, audio interactiv (pentru aplicații cum ar fi performanța în direct, jocuri, VR, medii imersive și instalații audio, spațiu audio, proiectare hardware / software (instrument) și practică interdisciplinară care încorporează alte medii.

Majoritatea studenților nu vor acoperi toate aceste domenii, ci vor folosi cursul pentru a dezvolta un portofoliu de abilități, experiență și muncă de nivel superior individual. Considerăm că acest lucru este adecvat contextului actual al ocupării forței de muncă, unde mulți combină rolurile tradiționale în muzică cu practici mai extinse în mediul sonor și în alte mijloace media. Cursul oferă, de asemenea, lărgimea necesară pentru predarea FE și HE în acest domeniu și oferă o bază, acolo unde este necesar, pentru cercetări doctorale și dincolo de acestea.

Un număr mare de opțiuni disponibile în cadrul cursului fac posibilă această alegere și specializare. Cursul face parte dintr-o suită de cursuri disponibile în întreaga muzică și sunet, care operează alături de "sora" Pathways în proiectarea sunetului și producția de sunet, care permit o mai mare specializare în aceste domenii.

Structura cursului

Trimestrul unu

Obțineți abilitățile de care veți avea nevoie pentru a îndeplini restul cursului

Modulul "Portofoliu de competențe" este construit pe ideea că veți avea deja competențe tehnice în acest domeniu, dar că elevii care intră în curs au diferite seturi de competențe, în funcție de fundal. Prin urmare, vă permite să alegeți o serie de proiecte de abilități dintr-un număr mare de opțiuni - acestea acoperă abilitățile din domeniul Sound Arts, Sound Design și Sound Production Pathways și includ elemente opționale ale multimedia.

Modulul Metodologie de Cercetare și Context dezvoltă abilități de cercetare și scriere postuniversitare. Este conceput pentru a vă oferi instrumentele pentru o călătorie ulterioară în mediul academic, dar nu pentru a fi, în sensul colocvial, "academic". Îți încurajează cercetarea să se concentreze asupra practicilor și să-ți hrănească munca creativă.

Trimestrul doi

În centrul trimestrului doi, și MA Sound (Arts), este modulul Sonic Architecture. Aceasta este o expansiune a predării compoziției muzicale tradiționale (un domeniu în care avem experiență îndelungată), în care vor fi examinate și dezvoltate aspectele estetice, mai degrabă decât cele tehnice, ale muncii individuale. Prin sprijin intensiv de tutorial, veți fi încurajați să vă explorați munca la nivel structural. Învățarea noastră cu privire la acest modul recunoaște că elementele spațiale, multimedia și interactive oferă provocări estetice. Prin urmare, oferim un model creativ care poate fi aplicat în întreaga gamă de activități artistice reprezentate de curs.

Alături de acest modul de bază, veți primi o gamă largă de opțiuni. Modulul Visual Music explorează ideea că gândirea muzicală poate fi extinsă la vizuale și încurajează studenții să dezvolte proiecte multimedia care explorează această idee. Intertextualitatea în Producerea de sunet, de la Sound Production Pathway , explorează suprapunerea dintre producție urbană Muzică și ceea ce sunt considerate genuri experimentale. Post Production, din Sound Design Pathway , explorează un flux de lucru la nivel de industrie pentru Audio Post for picture. Există, de asemenea, alegeri în compoziție, performanță, muzicolog, y și practica profesională.

Trimestrul trei

Trimestrul trei reprezintă culminarea cursului într-un proiect de cercetare independent. În timp ce în majoritatea cursurilor postuniversitare, modulul echivalent (adesea cunoscut sub numele de "modulul Master") va consta într-o disertație, în acest caz cuprinde un proiect practic la scară largă. Va îndeplini aceeași funcție pentru a vă permite să vă dezvoltați propriul domeniu de cercetare individual și original, dar aici, prin practica dvs. Veți putea să-l utilizați pentru a dezvolta un corp de lucru practic care va servi ca un portofoliu substanțial pentru următoarea etapă a carierei dumneavoastră.

Module de curs

Acest curs include sau oferă următoarele module.

 • Metodologiile și contextul cercetării
 • Portofoliul de competențe
 • Proiect creativ de producție sonoră
 • Intertextualitatea în producția de sunet
 • Sonic Architecture
 • Muzică vizuală
 • Tehnica de proiectare a sunetului
 • Producția postului
 • Proiect major

Cum voi fi evaluat?

Veți fi evaluați în întregime la cursuri. Majoritatea acestor lucruri vor fi o lucrare practică și creativă, inclusiv proiectele majore echivalente cu disertațiile.

Unele proiecte practice sunt însoțite de sarcini scrise informale scurte, iar pentru modulul Metodologie de Cercetare și Context, veți produce o lucrare mai substanțială.

Cum voi fi învățat?

Cele mai multe module sunt predate prin intermediul seminariilor și atelierelor de grupuri mici, unde veți beneficia de o interacțiune strânsă cu tutori și colegi. Proiectul major și părți din celelalte module sunt predate prin tutoriale individuale, în care accentul se va pune exclusiv pe propria practică.

În portofoliul de competențe, utilizăm un model de "clasă flipped", în care lucrați prin materiale online în ritmul propriu, susținut de sesiuni intensive de depanare cu tutori.

Oportunități

Cariere

Absolvenții noștri au o serie de cariere de succes în producție, compoziție, muzică pentru film și televiziune, design de sunet pentru imagini și jocuri în mișcare, artă sonoră, dezvoltare de software, inginerie, învățământ superior, învățământ superior și cercetare.

Cost

 • UK / EU studenți cu normă întreagă - 2019/20 intrare £ 7,395
 • Studenții din Marea Britanie / UE cu jumătate de normă - intrarea în 2019/20 £ 3.700
 • Studenții străini cu normă întreagă - 2019/20 intrare 14.300 de lire sterline
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push bound ... Citeste mai mult

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push boundaries and ourselves. If that sounds good to you, you’ll fit in well. Citește mai puţin