MA în studii de limbă

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

MALS este un program oferit în comun de Departamentul de Limba și Literatura Engleză și Centrul de Limbi de la Universitatea Baptistă din Hong Kong, în cadrul Facultății de Arte. Funcționează din 1992.

Obiective

Master of Arts in Language Studies oferă cunoștințe cuprinzătoare despre limbă și pregătește studenții pentru aplicații speciale de analiză lingvistică la problemele care apar din interesele, carierele și preocupările specifice ale elevilor. Cu accent pe dimensiuni diferite ale limbajului, a pregătit absolvenții pentru o serie de locuri de muncă care necesită abilități lingvistice bune și pentru studii suplimentare în lingvistică.

Pentru a îndeplini cerințele de absolvire, studenții programului trebuie să urmeze cinci cursuri de bază și:

  1. Două elective și o disertație; sau
  2. Patru electivi (fără o disertație).

Clasele vor fi livrate în zilele lucrătoare și / sau în serile săptămânii și / sau sâmbăta.

Programul este proiectat cu flexibilitate încorporată. Studenții pot alege să facă:

  1. Studiu part-time pe o perioadă de doi ani academici;
  2. Studiu cu normă întreagă pe o perioadă de un an și jumătate universitar (opțiunea de disertare); sau
  3. Studiu cu normă întreagă pe o perioadă de un an universitar (opțiunea de non-disertație).

Cu aprobarea directorului de program, studenții pot solicita extinderea perioadei lor de studiu la maximum trei ani part-time.

Doar modul full-time este disponibil pentru studenții din afara Hong Kong-ului.

Cerințe de admitere

Solicitanții trebuie să dețină:

  1. o diplomă de licență de la o universitate recunoscută sau o instituție comparabilă; sau
  2. o calificare considerată echivalentă.

Cerința de competență lingvistică

Solicitanții trebuie să aibă o competență avansată în limba engleză vorbită și scrisă. O bună cunoaștere a altor limbi (inclusiv chineza) ar fi un avantaj suplimentar. Dacă limba engleză nu a fost mijlocul de instruire în primul lor grad, solicitanții trebuie să furnizeze dovezi de bună competență în limba engleză. Cel puțin unul dintre următoarele scoruri sau standarde minime a fost atins:

(i) IELTS (Academic): bandă generală la 6,5; sau
(ii) TOEFL: 79 (bazat pe Internet); sau
(iii) CET-6 (College English Test band 6): 500; sau
(iv) Gradul D în modul de utilizare a limbii engleze (HKALE); sau
(v) Nivelul 4 în limba engleză (HKDSE).

Cerințe de absolvire

MA în Studii de Limbă este un program de studii predate care cuprinde un studiu de timp parțial pe o perioadă normală de doi ani universitari, sau un studiu cu normă întreagă pe o perioadă normală de un an universitar (opțiune non-disertație) sau un an și jumătate (disertație opțiune). Cu aprobarea directorului de program, studenții pot solicita extinderea perioadei lor de studiu la maximum trei ani part-time.

Studenții sunt obligați să ia toate cele cinci cursuri necesare. În plus față de cursurile solicitate, studenții pot alege să ia (1) două elective și o disertație; sau (2) patru electivi (fără o disertație) pentru a îndeplini cerințele de absolvire. Clasele vor fi livrate în zilele lucrătoare și / sau în serile săptămânii și / sau sâmbăta.

Studenții care au îndeplinit în mod satisfăcător toate cerințele de mai sus și au obținut un GPA cumulativ de 2,50 sau mai mare vor primi un master în studii de limbă. Pentru a primi distincție pentru program, studenții ar trebui să obțină un GPA cumulativ de 3,67 sau mai mult, fără o notă de curs sub B și niciun curs repetat. Studenții care obțin un GPA cumulat între 3,40 și 3,66 li se va acorda un merit. Un premiu provizoriu poate fi acordat celor care au completat cel puțin 21 de unități și au obținut un APG cumulativ de 2,50 sau mai mare, dar nu au completat unitățile necesare ale programului MALS în perioada normală de studiu din motive considerate acceptabile de către Comitetul de gestionare a programului. Absolvenții premiului interimar ar putea aplica pentru continuarea studiului programului MALS în termen de 5 ani de la absolvire, cu scutire de la a lua cursuri cu nota B sau mai mare. Studenții care intenționează să se întoarcă și să își reia studiile, cu toate acestea, vor fi supuși disponibilității programului și ar trebui să predea premiul provizoriu la întoarcere. Studenții pot fi, de asemenea, obligați să ia unități suplimentare dacă structura programului a suferit modificări ulterioare.

129615_MALSphoto2.jpg

Taxa de program :

  • Taxa de școlarizare pentru întregul program este de 99.900 USD HK pentru studenții non-locali

Termen limita:

  • 31 mar 2020
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Faculty of Arts is an essential part of Hong Kong Baptist University, an institution that is firmly committed to being ”a leading liberal arts university in Asia for the world delivering academic ... Citeste mai mult

The Faculty of Arts is an essential part of Hong Kong Baptist University, an institution that is firmly committed to being ”a leading liberal arts university in Asia for the world delivering academic excellence in a caring, creative and global culture.” Citește mai puţin