MA în psihologia profundă

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

MA în psihologia profundă

Comunitate, Eliberare,

Clasele încep la începutul lunii octombrie

Pentru a studia comunitatea și ecopsihologia în lumina eliberării și a psihologiilor indigene, ne obligă să explorăm profund și să abordăm efectele profunde ale nedreptății, violenței și exploatării asupra bunăstării psihologice, comunale și ecologice.

Comunitate, Eliberare

Despre

Această specializare de program de studii este o inițiativă îndrăzneață de a crea abordări transdisciplinare și transformative la provocările critice personale, comunitare, culturale și ecologice ale timpurilor noastre. Realizarea acestui lucru necesită o implicare radicală în reconstituirea psihologiei ca o forță potențială de eliberare și restabilire în societate, una angajată în inițiative de promovare a justiției sociale, economice și de mediu, a dezvoltării păcii și a sustenabilității ecologice. Specializarea se angajează să reconstruiască legăturile fragmentare culturale și ecologice și să creeze coexistență de viață democratică, dialogică, plină de bucurie, durabilă și nonviolență.

Curriculum-ul pune abordări multiculturale în teoriile și practicile psihologice în profunzime în dialogul dinamic cu ecopsihologia, psihologiile indigene, psihologia comunității critice și psihologiile eliberării din diverse culturale. Elevii dobândesc o înțelegere a interdependenței dintre bunăstarea individuală, comunitară, culturală și ecologică.

Cursurile promovează abordări creative de colaborare în organizații, non-profit, grupuri comunitare și setări educaționale. Printr-o muncă comunitară și ecologică pe teren și cercetare, studenții sunt sprijiniți în urmărirea domeniilor lor distincte de interes și în consolidarea competențelor lor de cercetare și practică, astfel încât să poată contribui semnificativ.

Elevii în psihologia comunitară, psihologia eliberării, specializarea ecopsihologie:

 • Adânciți perspectiva asupra vieții individuale, de grup și a celei culturale, prin studiul psihologiei profunzimii
 • Dezvoltați abilități de scriere academică și creativă
 • Învățați abordări inovatoare și istorice privind vindecarea traumelor, justiția restaurativă, durabilitatea ecologică, construirea comunității, justiția economică, migrația forțată, alternativele la violență, consolidarea păcii și reconcilierea
 • Practicați cercetarea acțiunilor participative și evaluarea programelor și organizațiilor, în timp ce aprofundați discernământul etic al problemelor de putere și privilegii
 • Antrenează într-o mare varietate de abordări de grup pentru munca culturală și ecologică
 • Îmbunătățiți sensibilitatea imaginarului, a metaforicului și a miticului
 • Dezvoltați capacitatea de a preda în mediile academice și comunitare de învățare
 • Aplicați perspective la poziții de lider într-o mare varietate de profesii, inclusiv: servicii de sănătate; tineret, secundar, adult și educație alternativă; dezvoltarea și transformarea organizațională; inițiativele reformei penitenciare și ale justiției restaurative; organizații non-profit și organizații neguvernamentale; justiția socială, advocacy și coaliții la nivel local; artă bazată pe comunitate; vindecarea traumelor; durabilitatea mediului și justiția.

"... Sper că mă voi îndura cel puțin următoarele: încrederea mea în popor și credința mea în bărbați și femei și crearea unei lumi în care va fi mai ușor să iubești".
-Paulo Freire, din Pedagogia celor Oprimați

Orientarea carierei

Elevii și absolvenții lucrează în domenii precum educația (licee, colegii, universități, închisori, centre de învățare alternative, programe de tineret); inițiativele reformei penitenciare și ale justiției restaurative; artă bazată pe comunitate; vindecarea traumelor; advocacy și coaliții la nivel local; Justiție socială; dezvoltarea și transformarea organizațională; consolidarea păcii și dialogul comunitar; Servicii de sănătate (inclusiv hospice); ONG-uri (organizații neguvernamentale); planificare și evaluare; conservarea terenurilor, problemele de vârf ale planificării ți durabilității țițeiului, inițiativele alimentare locale; filantropie; microlending și alternative economice.

burse de studiu

În 2015, Corpul Păcii a anunțat lansarea unui nou program Paul D. Coverdell Fellows în parteneriat cu programul Pacifica Graduate Institute în Psihologia Comunității, Psihologia Eliberării și Ecopsychologia. Programul va oferi burse școlare postuniversitare pentru voluntarii reveniți Corpului Păcii, care își completează un stagiu în legătură cu o diplomă într-o comunitate americană deservită în timp ce își continuă studiile.

Cerințe pentru absolvire

Cerințe de diplomă pentru absolvire

 1. Elevii trebuie să completeze un total de 90 unități trimestru pentru doctorat. pentru a îndeplini cerințele de gradul de absolvire. Un grad minim de C este necesar în fiecare curs finalizat. Trebuie să se păstreze o medie a punctului cumulativ de 3,0.
 2. Elevii trebuie să participe la cel puțin 2/3 din fiecare curs.
 3. În timpul celui de-al doilea an de curs, studenții trebuie să treacă printr-o examinare scrisă. Gradul de Master este acordat atunci când examenul este trecut și 50 de unități de cursuri de primul și al doilea an și de teren, și 60 de ore de profunzime practicile transformative sunt finalizate.
 4. Elevii trebuie să solicite să procedeze cu al treilea an. Aprobarea facultății se bazează pe o revizuire cuprinzătoare a cursurilor, a rezultatelor examenelor, a abilităților de scriere și a disponibilității de a desfășura activități de cercetare.
 5. Elevii trebuie să treacă un examen oral la sfârșitul celui de-al treilea an de curs.
 6. Elevii trebuie să prezinte și să apere o disertație originală acceptată de facultate.

Examinări complete

Examinările complete cuprind o parte scrisă la sfârșitul celui de-al doilea an și o porție orală la sfârșitul celui de-al treilea an. Examenul scris are scopul de a evalua cunoștințele dobândite în primii doi ani și este o cerință pentru acordarea diplomei de master. Examinarea orală a celui de-al treilea an constă în prezentarea orală formală a studentului, adresându-se modalităților în care cei trei ani de studiu și-au informat și însămânțat munca care a dus la disertație.

Disertatie doctorala

Procesul de disertație implică finalizarea cursurilor de Disertație și Disertație. Elevii trebuie să fi absolvit toate cerințele pentru gradul MA și să aibă o hârtie de concept aprobat înainte de înscrierea în Dissertation Writing. Comitetul de Disertație este alcătuit dintr-un președinte, un cititor intern și un cititor extern. Fiecare membru al comitetului trebuie să posede un doctorat câștigat, bazat în parte pe o disertație, cu excepția cazului în care această cerință este renunțată de către președintele programului datorită experienței lor profesionale în domeniul cercetării disertației.

Alte cerințe: Studii și cercetări comunitare și ecopsihologice (DPC 783, 883) Elevii sunt obligați să organizeze activități de teren comunitare / ecologice în comunitățile lor de origine sau în alte regiuni în timpul primei și celei de-a doua veri. În primă vară sunt necesare minimum 70 de ore de participare directă într-un cadru și 140 de ore legate de lectură, scriere și reflecție. Acest lucru este valabil și în cea de-a doua vară, cu excepția cazului în care un student alege să se angajeze în cercetare comunitară / ecologică, caz în care orele de participare directă pot fi mai puțin pentru a permite o analiză detaliată a datelor.

NOTĂ: Programul de psihologie de adâncime și specializările sale sunt concepute pentru a oferi studenților cunoștințe despre tradițiile teoretice ale psihologiei adâncilor și aplicațiile lor contemporane pentru sănătatea, bunăstarea personală, culturală, comunitară și ecologică. Programul nu pregătește studenții să obțină licență sau să practice psihoterapia. Deși unii studenți ar putea dori să urmeze licență după obținerea doctoratului în acest program, curriculum-ul nu conține cursuri specifice care vizează nici un fel de licențiere și nici nu organizează sau nu susține stagii, stagii de practică pre-post-doctorală sau alte exerciții cerințele legate de licențiere.

Cerințe de admitere: MA / Ph.D. Program în psihologia profundă cu specializare în psihologia comunitară, psihologia eliberării,

 • Solicitanții trebuie, de asemenea, să demonstreze aptitudinile în următoarele domenii: un background în psihologie prin cursuri formale sau studiul și experiența personală; un cadru de studii interdisciplinare, cum ar fi științele umaniste, științele și științele sociale; un interes și capacitate demonstrat în cercetarea științifică; și o familiaritate cu perspectivele psihologiei profunzimii, cum ar fi psihanalitica, jungiana și psihologia arhetipală.
 • Cerințe de aplicare:
  • Declarație personală (3-5 pagini)
  • Rezuma CV
  • Exemplul de scriere academică de 8-10 pagini
  • 3 scrisori cu formularul de recomandare
  • Transcrieri oficiale - trebuie să aibă o diplomă de licență / masterat de la o instituție de învățământ superior acreditată sau aprobată de stat

Studii somatice

Clasele încep la începutul lunii octombrie

Studenții din specializarea Studii somatice integrează perspectivele psihologiei profunzimii cu o perspectivă somatică pentru a aduce corpul și sufletul în conversația în evoluție cu privire la ceea ce înseamnă a fi uman. Concentrată pe aspecte reale din întreaga gamă de domenii academice și profesionale, elevii dezvoltă noi înțelegeri și creează practici inovatoare cu potențialul de a transforma comunitățile în care trăiesc și muncesc.

Specializarea noastră științifică unică

Despre specializarea studiilor somatice

Într-o lume absolutizată, care riscă să-și piardă sufletul, nu poate exista o sarcină mai importantă decât recuperarea misterului senzual al trupului nostru însuși. De mult recunoscut în culturile indigene, experiența trăită a corpului se confruntă cu o renaștere în cadrul viziunilor lumii occidentale. De la neuroștiință și medicină până la traumatologie și artele expresive, cercetătorii și cercetătorii redescoperă rolul integral al corpului în procesul de vindecare, învățare și transformare socială.

Programul încorporează o gamă interdisciplinară de practici și perspective organizate în cadrul a opt fluxuri de subiecte. În cadrul acestor fluxuri - inclusiv sănătatea și sănătatea integrativă, consilierea în profunzime somatică și psihoterapia, dezvoltarea comunitară și conducerea în adâncime - studenții articulează proiecte unice de cercetare pe teren și cercetări de dizertație care le permit să lucreze la un nivel avansat în domeniile alese. Elevii pot, de asemenea, să obțină calificarea ca un medic Therapeutic Movement Somatic Registered® sau Moveated Educational Movement ® printr-un acord de articulare cu Asociația Internațională de Educație și Terapie a Mișcării Somatică (ISMETA).

Studenții din specializarea Studii somatice continuă să publice cărți, să înceapă non-profit din comunitate sau să dezvolte practici de consultanță. Absolvenții pot alege, de asemenea, să urmeze cariere academice, să predea în învățământul superior sau să se angajeze în cercetări post-doctorale. Fiecare în felul lor, elevii aduc o înțelegere foarte dezvoltată a intersecției corp / psihic cu munca pe care o aleg să o urmeze.

"Eu sunt poetul trupului. Și eu sunt poetul sufletului.
-Walt Whitman, Frunze de iarbă

ISMETA

Specializarea Studii somatice în programul de psihologie de adâncime de la Pacifica Graduate Institute este un membru asociat al Asociației Internaționale de Educație și Terapie a Mișcării Somatic (ISMETA). Cursurile selectate din curriculumul "Studii somatice" sunt aprobate în avans pentru a aplica o piesă independentă pentru a deveni un educator de mișcare somatică înregistrat sau un medic Therapist® cu ISMETA. Vă rugăm să contactați Pacifica pentru o listă de cursuri pre-aprobate și să contactați ISMETA pentru informații suplimentare despre procesul de depunere a pieselor independente. Acest curriculum nu este în mod necesar destinat să îndeplinească cerințele pentru o anumită licență clinică de stat; regulile de stat aplicabile trebuie consultate. Vă rugăm să vizitați secțiunea noastră cu informații despre angajare, pentru mai multe informații.

Rezultatele învățării

Paradigma emergentă pentru secolul 21 necesită indivizi care pot gândi peste granițele profesionale și disciplinare, care pot integra pe deplin o perspectivă holistică și integrativă în domeniul lor de interes ales și știu să-și valorifice viziunea și energia pentru a aborda problemele lumii reale. În special, credem că liderii acestei noi paradigme vor avea capacitatea de a lucra prin corp pentru a testa sufletul lumii. Specializarea Studii Somatic poziționează studenții noștri pentru a crea și a îndeplini aceste roluri de conducere.

Facem acest lucru prin:

 • Oferindu-le cunoștințe fundamentale în psihologia profundă și studiile interdisciplinare somatice.
 • Implicarea acestora în practici de transformare și proiecte de teren, adaptate în mod special la interesele și expertiza lor.
 • Predarea competențelor care le întăresc eficacitatea profesională și sprijinirea acestora în identificarea și cercetarea problemelor cu potențialul de a schimba modul în care trăim în lume.

Elevii vor:

 • Citiți, interpretați și reflectați critic teoriile și tradițiile psihologiei profunzimii, amintirea corpului și amintirea vocii sale.
 • Dezvoltați capacitatea și abilitatea de a menține conștientizarea și conectarea la inconștient.
 • Aflați tehnici și practici ale muncii visurilor, mișcării corpului și imaginației active ca practici transformatoare.
 • Dezvoltarea alfabetizării în domeniul emergent al neuroștiinței, așa cum se aplică în psihologia adâncimii și în conexiunea minții / corpului.
 • Dezvoltați competențe în cercetare și scriere care să sprijine eforturile lor de a articula și promova noi direcții teoretice și aplicații practice.
 • Participați cu cercetători interdisciplinari și practicieni într-un domeniu de studiu în curs de dezvoltare.
 • Creați un portofoliu profesional pentru a îmbunătăți abilitățile de carieră existente.
 • Angajați în practici transformative și proiecte de teren cu potențialul de a schimba modul în care trăim în lume.

Bursa Marion Woodman

Fondul de bursă Marion Woodman este destinat specializării în studii somatice a MA / Ph.D. Program de psihologie profundă. O serie de burse sunt oferite studenților nou admiși în specializarea Studii somatice bazate pe dificultăți financiare și excelență academică.

Studii somatice

Ce este "Studiile Somatice"

Termenul "somatic" a fost inventat de Thomas Hanna, un filozof fenomenologic existențial, la începutul anilor 1970. Deși multe dintre abordările considerate acum "somatic" predomină acest termen de mai multe decenii, ele împărtășesc un accent comun: lucrul cu experiența trăită, subiectivă a corpului.

Din perspectivă somatică, experiența corpului este întotdeauna înțeleasă holistic, ca parte a unui context mai larg în care această experiență devine semnificativă. De exemplu, o anumită senzație sau mișcare corporală poate fi luată în considerare în ceea ce privește psihicul, sănătatea fizică, relațiile interpersonale și interspecifice, mediile fizice naturale sau construite, contextele sociale și culturale și domeniile spirituale.

"Studiile somatice" reprezintă un termen-umbrelă care include psihologia somaticii (lucrul cu experiența corpului pentru a susține sănătatea mintală), terapia mișcării somatice (lucrul cu experiența corpului pentru a promova funcționarea mai bună a mișcării) și multe forme de complementaritate și Medicină alternativă. O perspectivă somatică înflorește, de asemenea, în domeniile educației, filosofiei, sociologiei, antropologiei, studiilor de performanță și dansului.

Ce face acest program unic

Programul de la Pacifica este în profunzime psihologică, cu un accent în studiile somatice. Aceasta înseamnă că programul este bazat pe ideile și practicile psihologiei profunzimii, cu accentul pus pe inconștient, imagini, arhetipuri și vise. Din acest motiv, explorăm intersecțiile dintre corp și psihicul inconștient, conectăm imaginea cu senzația prin imaginație activă și găsim mișcarea în visuri. Considerăm cum pot să vorbească simptomele fizice pentru suflet și să studieze rolul organismului în procesul de individualizare.

În unele privințe, programul este mai concentrat, deoarece funcționează într-o abordare unică a anchetei psihologice, aceea a psihologiei profunzimii. În alte moduri, este mai largă. Lucrând de la umbrela interdisciplinară a studiilor somatice, ne permite să tragem dintr-o serie de idei și practici care nu sunt abordate în mod obișnuit în programele de psihologie somatică.

Modul în care programul de studii somatice al Pacifica este diferit de cel al consilierii sau al psihologiei clinice

Majoritatea programelor postuniversitare orientate somatic sunt fie în consiliere somatică, fie în psihologie somatică. În prezent, Pacifica oferă singurul program de doctorat în disciplina mai largă a studiilor somatice. Ca un program bazat pe cercetare, diplomele noastre în psihologia profundă, cu un accent în studiile somatice, nu conduc la licențierea profesională ca consilier sau terapeut. Mai degrabă, studenților li se oferă posibilitatea de a se dezvolta în calitate de savanți / practicieni - pentru a deveni calificați în predarea, cercetarea și serviciul în folosul comunității care au angajat cererile de burse și pentru a le lua aceste abilități în lume într-un mod semnificativ.

Cerințe de absolvire

Cerințe de diplomă pentru absolvire

 1. Elevii trebuie să completeze un total de 90 unități trimestru pentru doctorat. pentru a îndeplini cerințele de gradul de absolvire. Un grad minim de C este necesar în fiecare curs finalizat. Trebuie să se păstreze o medie a punctului cumulativ de 3,0.
 2. Elevii trebuie să participe la cel puțin 2/3 din fiecare curs.
 3. În timpul celui de-al doilea an de curs, studenții trebuie să treacă printr-o examinare scrisă. Gradul de masterat este acordat atunci când examenul este trecut și: 48 unități de cursuri de primul și al doilea an, și 50 de ore de profunzime practici transformative sunt finalizate.
 4. Elevii trebuie să solicite să procedeze cu al treilea an. Aprobarea facultății se bazează pe o revizuire cuprinzătoare a cursurilor, a rezultatelor examenelor, a abilităților de scriere și a disponibilității de a desfășura activități de cercetare.
 5. Elevii trebuie să treacă un examen oral la sfârșitul celui de-al treilea an de curs.
 6. Elevii trebuie să prezinte și să apere o disertație originală acceptată de facultate.

Psihologie în profunzime - examinare completă

Examinările complete cuprind o parte scrisă la sfârșitul celui de-al doilea an și o parte orală la sfârșitul celui de-al treilea an. Examenul scris este conceput pentru a evalua cunoștințele dobândite în primii doi ani și este o cerință pentru acordarea de diplomă de master. Examinarea orală a celui de-al treilea an constă în prezentarea orală formală a studentului, adresându-se modalităților în care cei trei ani de studiu și-au informat și însămânțat munca care a dus la disertație.

Disertatie doctorala

Procesul de disertație implică finalizarea cursurilor de Disertație și Disertație. Elevii trebuie să fi absolvit toate cerințele pentru gradul MA și să aibă o hârtie de concept aprobat înainte de înscrierea în Dissertation Writing. Comitetul de Disertație este format dintr-un scaun, un cititor și un cititor extern. Fiecare membru al comitetului trebuie să dețină un doctorat obținut în parte pe o disertație, cu excepția cazului în care această cerință este renunțată de către președintele programului.

Alte cerințe: Studii somatice Domeniul de studiu și practică

Elevii sunt obligați să aranjeze lucrări de teren psihologice de adâncime bazate pe somatic în comunitățile lor de origine sau în alte regiuni în timpul primei și celei de-a doua veri. În primă vară sunt necesare minimum 70 de ore de participare directă la un loc și 130 de ore de lectură, scriere, angajare imaginară și reflecție legate de acest subiect. Acest lucru este valabil și în cea de-a doua vară, cu excepția cazului în care un student alege să se angajeze în cercetarea psihologică bazată pe somaticitate, caz în care orele de participare directă pot fi mai puțin pentru a permite o analiză aprofundată a datelor. Acest lucru va oferi studenților posibilitatea de a integra teoriile, ideile și experiențele pe care le-au câștigat în cursul lor, în timp ce își promovează propriile obiective profesionale.

NOTĂ: Programul de psihologie de adâncime și specializările sale sunt concepute pentru a oferi studenților cunoștințe despre tradițiile teoretice ale psihologiei adâncilor și aplicațiile lor contemporane pentru sănătatea, bunăstarea personală, culturală, comunitară și ecologică. Programul nu pregătește studenții să obțină licență sau să practice psihoterapia. Deși unii studenți ar putea dori să urmeze licență după obținerea doctoratului în acest program, curriculum-ul nu conține cursuri specifice care vizează nici un fel de licențiere și nici nu organizează sau nu susține stagii, stagii de practică pre-post-doctorală sau alte exerciții cerințele legate de licențiere.

Cerințe de admitere: MA / Ph.D. Program în psihologia profundă cu specializare în studiile somatice

 • Solicitanții trebuie, de asemenea, să demonstreze aptitudinile în următoarele domenii: un background în psihologie prin cursuri formale sau studiul și experiența personală; un cadru de studii interdisciplinare, cum ar fi științele umaniste, științele și științele sociale; un interes și capacitate demonstrat în cercetarea științifică; și o familiaritate cu perspectivele psihologiei profunzimii, cum ar fi psihanalitica, jungiana și psihologia arhetipală.
 • Cerințe de aplicare:
  • Declarație personală (3-5 pagini)
  • Rezuma CV
  • Exemplul de scriere academică de 8-10 pagini
  • 3 scrisori cu formularul de recomandare
  • Transcrieri oficiale - trebuie să aibă o diplomă de licență / masterat de la o instituție de învățământ superior acreditată sau aprobată de stat

Jungian Psihologie și Studii Arhetipale

Cursurile încep online începutul lunii noiembrie

Această explorare riguroasă și creativă a psihologiei jungiale și arhetipale oferă studenților o serie de teorii, abilități și practici pe care le pot aplica direct vieții lor profesionale, personale și creative, abordând în același timp provocările și oportunitățile colective ale momentului nostru din istorie.

Jungian Psihologie și Studii Arhetipale la Pacifica

Despre acest program

Pentru cei chemați să exploreze dimensiunile mai profunde ale psihicului uman, acest program de studiu oferă o oportunitate unică de a se angaja, aplica și aprofunda teoriile și practicile psihologice în profunzime în tradițiile jungiene și arhetipale. Bazându-se pe opera lui CG Jung și James Hillman, elevii vor lua în considerare abordările psihicului care promovează vindecarea, transformarea, auto-exprimarea, creativitatea și dezvoltarea conștiinței.

Specializarea Psihologie Jungiană și Studii Arhetipale mută psihologia adâncimii din camera de consultanță clinică în lumea întreagă. Prin stimularea și susținerea bursieră și a cercetării creatoare a studenților săi, ea promovează sarcina crucială de avansare a ideilor și practicilor psihologice de adâncime ca catalizatori ai transformării individuale și culturale.

Facultatea este formată din cercetători internaționali cu o gamă largă de domenii de expertiză. Ei introduc studenții la construcții teoretice de bază în domeniu, ajutându-i să se angajeze critic și creativ cu materialul cursului. Cursul în sine este aliniat cu accentul pus de Jung asupra "necesității psihologice ineluctabile" a individualității, procesul prin care s-ar putea ajunge la o cunoaștere profundă de sine, la dezvoltarea conștiinței și o înțelegere mai bună a factorilor inconștienți care modelează experiența umană.

Studenți în specializarea Psihologie Jungiană și Studii Arhetipale

 1. Explorați critic o serie de subiecte centrale pentru înțelegerea rolului psihicului inconștient în experiența umană, cum ar fi vindecarea, mitul, visul, filmul, sufletul, spiritul, ecologia, religia, creativitatea, transformarea personală, individualizarea, dezvoltarea conștiinței , și altele.
 2. Îmbogăți capacitatea de gândire imaginară, simbolică, mitică, critică, teoretică și arhetipală și de a fi în lume.
 3. Angajați-vă cu inconștientul creativ, dinamic, atât în ​​dimensiunile sale personale, cât și colective.
 4. Obțineți expresia vocii și viziunii unice prin cursuri de cercetare, scriere, publicare și prezentare.
 5. Studiați împreună cu cercetători și practicieni jungieni interesați de imaginarea unor noi posibilități de extindere a gândirii și a practicilor contemporane în lume.
 6. Citiți profund și în profunzime lucrările colecțiilor CG Jung, cartea roșie a lui Jung și alte texte de bază în tradiția psihologică profundă.
 7. Evaluați limitările și potențialul psihologiei jungiene și arhetipale în contexte contemporane.

"Prin stimularea și susținerea burselor riguroase și a cercetării creative a studenților noștri, sperăm să continuăm sarcina crucială de a dezvolta ideile și practicile psihologice de adâncime ca catalizatori ai transformării individuale și culturale".
-Keiron Le Grice, Ph.D., președintele Specializării în Studii Jungiale și Arhetipale

Cerințe de absolvire

Cerințe de diplomă pentru absolvire

 1. Elevii trebuie să completeze un total de 90 unități trimestru pentru doctorat. pentru a îndeplini cerințele de gradul de absolvire. Un grad minim de C este necesar în fiecare curs finalizat. Trebuie să se păstreze o medie a punctului cumulativ de 3,0.
 2. Elevii trebuie să participe la cel puțin 2/3 din fiecare curs.
 3. În timpul celui de-al doilea an de curs, studenții trebuie să treacă printr-o examinare scrisă. Diploma de master este acordat atunci când examenul este trecut și 48 de unități de primul și al doilea an de cursuri sunt finalizate.
 4. Elevii trebuie să pregătească și să prezinte un articol științific adecvat publicării.
 5. Elevii trebuie să treacă un examen oral la sfârșitul celui de-al treilea an de curs.
 6. Elevii trebuie să prezinte și să apere o disertație originală acceptată de facultate.

Psihologie în profunzime - examinare completă scrisă

În studiul Jungian și Arhetipal Specializarea programului de psihologie profundă, examenul scris este realizat după finalizarea cu succes a cel puțin șase trimestre din primii doi ani de cursuri. Acest examen este o evaluare a înțelegerii studenților cu privire la fundamentele psihologiei profunde Jungian și a psihologiei arhetipale acoperite în primii doi ani ai programului, în conformitate cu rezultatele programului specific de învățare. Examenul are două scopuri principale:

 1. Pentru a stabili disponibilitatea și capacitatea elevului de a continua în cel de-al treilea an de curs și, dincolo de aceasta, să lucreze la disertație pentru finalizarea cu succes a unui doctorat.
 2. Pentru a oferi studenților posibilitatea de a integra și de a consolida primii doi ani de cursuri.

Psihologie profundă - doctorat Examen oral

Studii Jungiene și Arhetipale Studenții de doctorat care au promovat examenul scris sunt eligibili să ia examenul oral în ultimul trimestru al celui de-al treilea an (vara sau iarna, în funcție de pista). Examenul oral este evaluarea finală a capacității studenților de a integra cursurile universitare și servește ca o îndeplinire parțială a cerințelor de grad. Scopul acestei evaluări este de a ridica întrebări critice legate de proiectul de disertație propus. Elevii trebuie să încorporeze cu succes critica acestei consultări în lucrările lor de teze de disertație, pentru a fi avansate la candidatura.

Progresul pentru candidatura doctorală

Un student va câștiga denumirea de "candidat la doctorat" după ce a absolvit cu succes toate cursurile, a făcut examene scrise și orale cuprinzătoare, iar o lucrare de concept de disertație a fost acceptată de Institut.

Disertația

Programul de psihologie de adâncime are un manual de disertație care include un set de instrucțiuni și formulare pentru procesul de disertație.

Elevii trebuie să fi trecut examenul scris scris și un document conceput aprobat pentru a se înscrie în disertație. Odată cu aprobarea programului, elevii se pot înscrie la disertație, scriind în același timp cu alte cursuri.

Pentru a lucra cu comisia de disertație, studentul trebuie să se înscrie oficial în cele două perioade de studii universitare de disertație. Acest lucru este adesea denumit "ceas" de disertație de doi ani. Pentru a începe ceasul de disertație, studentul trebuie: a) să-și fi terminat cursurile de a treia an, b) să aibă o lucrare de concept aprobată, c) și nu au grade scazute, d) depune un formular de înscriere la Dizertație până la termenul limită de înregistrare și e) să fie în bună stare financiară la Biroul de Afaceri.

Pentru o descriere completă a tuturor cerințelor, consultați ediția curentă a Manualului Studentului Pacifica.

NOTĂ: Programul de psihologie de adâncime și specializările sale sunt concepute pentru a oferi studenților cunoștințe despre tradițiile teoretice ale psihologiei adâncilor și aplicațiile lor contemporane pentru sănătatea, bunăstarea personală, culturală, comunitară și ecologică. Programul nu pregătește studenții să obțină licență sau să practice psihoterapia. Deși unii studenți ar putea dori să urmeze licență după obținerea doctoratului în acest program, curriculum-ul nu conține cursuri specifice care vizează nici un fel de licențiere și nici nu organizează sau nu susține stagii, stagii de practică pre-post-doctorală sau alte exerciții cerințele legate de licențiere.

Cerințe de admitere: MA / Ph.D. Program în psihologie profundă cu specializare în psihologie Jungian și studii arhetipale (hibrid)

 • Solicitanții trebuie, de asemenea, să demonstreze aptitudinile în următoarele domenii: un background în psihologie prin cursuri formale sau studiul și experiența personală; un cadru de studii interdisciplinare, cum ar fi științele umaniste, științele și științele sociale; un interes și capacitate demonstrat în cercetarea științifică; și o familiaritate cu perspectivele psihologiei profunzimii, cum ar fi psihanalitica, jungiana și psihologia arhetipală.
 • Cerințe de aplicare:
  • Declarație personală (3-5 pagini)
  • Rezuma CV
  • Exemplul de scriere academică de 8-10 pagini
  • 3 scrisori cu formularul de recomandare
  • Transcrieri oficiale - trebuie să aibă o diplomă de licență / masterat de la o instituție de învățământ superior acreditată sau aprobată de stat
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Pacifica Graduate Institute is an accredited graduate school offering masters and doctoral degree programs framed in the traditions in depth psychology. The Institute has established an educational en ... Citeste mai mult

Pacifica Graduate Institute is an accredited graduate school offering masters and doctoral degree programs framed in the traditions in depth psychology. The Institute has established an educational environment that nourishes respect for cultural diversity and individual differences, and an academic community that fosters a spirit of free and open inquiry. Students have access to an impressive array of education resources on Pacifica’s two campuses, both of which are located between the coastal foothills and the Pacific Ocean, a few miles south of Santa Barbara, California. Citește mai puţin
Carpinteria , Santa Barbara , SUA Online + 2 Mai mult Mai Puțin