MA în muzică

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Universitatea monitorizează focarul Coronavirus (COVID-19) și impactul acestuia și face tot posibilul pentru a asigura securitatea și liniștirea potențialilor studenți. Pentru informații mai detaliate, actualizăm în mod regulat întrebările noastre frecvente pentru viitorii studenți pentru a include cele mai actualizate sfaturi.

Music MA este un program flexibil conceput pentru a veni în întâmpinarea celor cu o gamă largă de interese și specialități. Este conceput ca un „pas următor” după licență, fie ca o etapă de cercetare, ca o calificare pentru predarea în sectorul FE sau pur și simplu pentru a satisface setea de dezvoltare. Există 10 Pathways specialitate pe care le puteți alege din muzică, compoziție și performanță; fiecare include o serie de module predate de bază și opționale și veți completa cursul cu o disertație, un recital sau un portofoliu de compoziții.

Pathways

Muzică MA: Compoziție electroacustică / Pathway artă sonică

Compoziția Electroacustică / Sonic Art Pathway vă invită să vă ajutați să Pathway pașii următori în istoria celor treizeci de ani de la Birmingham, ca lider mondial în domeniul compoziției și prezentării muzicii electroacoustice. O bază solidă în domeniu, estetica și tradițiile sale sunt amplificate prin instruirea în cele mai recente tehnici și tehnologii. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a colabora cu BEAST (Birmingham ElectroAcoustic Sound Theatre), sistemul nostru de difuzare a sunetului cu 100 de canale.

Muzica MA: Global populare muzicilor Pathway

Acest program se bazează pe una dintre cele mai noi domenii ale departamentului pentru cercetare și predare. În mod unic, se concentrează asupra muzicii populare în forme globale, diaspore, transnaționale și variate lingvistice, reflectând tendințele emergente în bursa de muzică populară. Acesta se deplasează dincolo de accentul tradițional asupra înregistrărilor de albume și a spectacolelor de scenă, pentru a include forme semnificative de muzică omniprezentă, inclusiv muzică în film / TV / publicitate / jocuri video. Pentru cei care doresc să studieze muzica populară anglofonă, această abordare va spori relevanța culturală a muncii dvs.

Muzica MA: Instrumental / Vocal Compozitie Pathway

Acest program combină o bază solidă în istoria creației și în tehnica muzicii de artă occidentale cu cele mai recente tehnici de compoziție din secolul al XXI-lea. Instruirea în aspecte practice - de exemplu, orchestrarea avansată, tehnicile post-serial și post-spectral, compoziția asistată de calculator - este combinată cu dezvoltarea cunoștințelor teoretice și a facultăților critice.

Muzica MA: Compozitie Mixt Pathway

Ca un compozitor astăzi, toate aceste resurse sunt disponibile pentru tine, iar compoziția mixtă Pathway are scopul de a promova abilitățile pe măsură ce navigați în această lume nouă interesante. Studiind această Pathway puteți crea lucrări care combină electroacustica și tehnologia computerelor cu o compoziție instrumentală și vocală mai tradițională sau explorați fiecare dintre aceste elemente separat. Lucrări pentru sisteme interactive, multimedia și instalări de sunet sunt, de asemenea, binevenite.

Music MA: Musicology Pathway

Pathway Musicologie își propune să vă echipeze cu abilități istorice și analitice de bază, precum și să vă permită să operați într-un domeniu care este larg interdisciplinar. Programul dispune de un singur modul de bază, care vă permite să adaptați conținutul la domenii de interes specific, cu alegerea modulelor opționale. Acest program este ideal pentru cei care doresc să-și extindă studiile în continuare și să exploreze anumite subiecte în profunzime și poate fi folosit și ca o rută spre cercetarea doctoratului.

Music MA: Open Pathway cu performanță

Muzica ca disciplină este mai diversă decât oricând, iar muzicienii și cercetătorii din secolul XXI trebuie să fie pregătiți să navigheze printre numeroasele fluxuri de practică și de cercetare. Stația MA Music Open Pathway vă oferă posibilitatea de a vă înregistra propriul traseu în această lume interesantă. În consultare cu președintele programului, veți crea un curs unic de studiu, bazându-ne pe ofertele noastre extinse în domeniul Muzicologiei, Compoziției și Performanței. Module din afara disciplinei (de exemplu, o limbă) pot fi, de asemenea, disponibile dacă sunt relevante pentru activitățile dvs. individuale.

Music MA: Open Pathway fără performanță

Muzica ca disciplină este mai diversă decât oricând, iar muzicienii și oamenii de știință din secolul al XXI-lea trebuie să fie pregătiți să navigheze printre numeroasele fluxuri de practică și de cercetare. Stația MA Music Open Pathway vă oferă posibilitatea de a vă înregistra propriul traseu în această lume interesantă. În consultare cu președintele programului, veți crea un curs unic de studiu, bazându-ne pe ofertele noastre extinse în domeniul Muzicologiei, Compoziției și Performanței. Module din afara disciplinei (de exemplu, o limbă) pot fi, de asemenea, disponibile dacă sunt relevante pentru activitățile dvs. individuale.

Music MA: Performance Pathway

Performantele reprezinta probabil cea mai rapida si mai interesanta misiune, planurile ambitioase crescand din Bramall Music Building de 16 milioane de lire sterline, cu sala de concerte acustica Elgar si Dome Rehearsal Room proiectata de acusticianul Birmingham Symphony Hall, Nick Edwards. Dirijorul de muzică Andrew Kirkman și-a reunit forțele cu Simon Halsey, renumitul maestru coral al CBSO și Berlin Radio Choir și dirijorul orchestral Daniele Rosina, plus lecții instrumentale și vocale aranjate cu facultatea Conservatorului din Birmingham. De asemenea, beneficiați de oportunitatea de a profita de oportunitățile de performanță timpurie oferite de Centrul pentru performanțe și cercetare muzicală timpurie (CEMPR).

Music MA: Pathway practică de performanță

Clădirea de muzică Bramall a Universității oferă facilități de ultimă generație pentru performanță, inclusiv un auditoriu muzical construit la comandă, sala de concerte Elgar. Cei care doresc să studieze practica de performanță după 1800 vor beneficia de acces la aceste facilități, precum și de resurse specifice perioadei. Pentru cei care doresc să studieze muzica de la mijlocul și sfârșitul secolului XIX, avem un pian Erard original din 1851, care poate fi folosit pentru interpretarea repertoriului relevant; iar cei cu interes pentru muzica din secolele XX și XXI vor avea ocazia să lucreze cu „Ensemble in Association”, Departamentul Birmingham Contemporary Music Group.

Music MA: Choral Conducting Pathway

Programul nostru unic de masterat în dirijarea corală este dirijat de profesorul Simon Halsey CBE și este în asociere cu Orchestra Simfonică a orașului Birmingham și cu corurile și dirijorii de renume internațional. Oferă studenților ocazia de a observa, conduce și cântă în fiecare săptămână.

Universitatea din Birmingham găzduiește una dintre cele mai vibrante și mai interesante departamente muzicale din lume. Suntem un lider internațional în cercetare și programul nostru cuprinde cele mai recente evoluții de vârf în practicarea și studiul muzicii.

Cerințe de intrare

Solicităm o diplomă de Onoare bună (2: 1) sau echivalent în Muzică sau un subiect înrudit cu o componentă muzicală substanțială. Gradele la alte materii vor fi luate în considerare atunci când candidații au experiență muzicală profesională semnificativă și calificări relevante.

Aplicația dvs. trebuie să includă o declarație personală de aproximativ 5.000 de caractere. Ar trebui să folosiți declarația personală pentru a explica de ce sunteți interesat să studiați acest program. Pentru a accelera procesarea, vă rugăm să indicați în mod clar Pathway pe care o aplicați în primul paragraf al declarației dvs. personale.

Toți studenții potențiali trebuie să furnizeze și materiale de audiție. Studenții din Regatul Unit sunt așteptați să audieze personal, acolo unde este posibil. Dacă nu puteți organiza o audiție în persoană sau sunteți localizați peste mări, ar trebui să trimiteți dovezi video pentru a susține cererea dvs. Vă rugăm să trimiteți două videoclipuri - unul video într-o setare de repetiție și unul de performanță publică recentă. Videoclipurile trebuie trimise online prin YouTube / YouKu (opțiunea preferată) sau DropBox.

Vă rugăm să respectați următoarele recomandări pentru ambele videoclipuri:

  • Fiecare videoclip ar trebui să dureze 10 minute
  • Aparatul foto trebuie să fie orientat spre tine ca un conductor cu corpul superior și expresiile faciale vizibile
  • Ar trebui să arătați repertoriu contrastant din tradiția clasică occidentală

În cazul în care audiția nu are loc personal, videoclipurile ar trebui să fie transmise în momentul realizării cererii sau încărcate în termen de două săptămâni de la depunerea cererii. Dacă nu sunt furnizate în intervalul de timp, cererea dvs. poate fi respinsă.

Studenți internaționali / UE

Cerințe academice: acceptăm o serie de calificări din diferite țări - folosiți ghidul nostru de mai jos pentru a vedea ce calificări acceptăm din țara dvs.

Cerințe de limbă engleză: cerințele de limbă standard se aplică pentru acest curs - IELTS 6.5 cu nu mai puțin de 6,0 în orice bandă. Dacă vi se oferă o ofertă a unui loc de studiu și nu îndepliniți cerințele de limbă, aveți opțiunea de a vă înscrie în limba noastră engleză pentru cursuri cu scopuri academice - curs final - dacă veți finaliza cu succes, veți putea îndeplini limba cerință fără a relua calificarea limbii.

IELTS 6.5 cu cel puțin 6,0 în orice bandă este echivalent cu:

  • TOEFL: 88 în general cu nu mai puțin de 21 în citire, 21 ascultare, 22 vorbire și 21 în scris
  • Pearson Test of English (PTE): Academic 59 în toate cele patru abilități
  • Cambridge English (examene luate din 2015): avansat - scor general minim de 176, cu cel puțin 169 în orice componentă
Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allo ... Citeste mai mult

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allows your research to flourish. Located in the Arts building at the main Edgbaston campus, our team of academic and operational staff are on hand to offer support and advice whenever you need it. Citește mai puţin