MA în lumină în performanță

Generalități

2 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

My brother recently landed a feature role in an amateur theatre production of “Singing In The Rain”. Despite what the title infers - there is nothing amateur about it. Production value is high, and the acting takes you out of the auditorium and into your own magical sing-song world. Needless to say - a very proud brother right here.Kyle Head / Unsplash

Despre acest curs

 • Durata: 13 luni
 • Începutul termenului: octombrie 2021
 • Cerințe de intrare: Programul este destinat absolvenților care au studiat materii relevante, cum ar fi proiectarea iluminatului, teatrul tehnic sau drama, sau pentru cei cu experiență profesională relevantă ca producător de spectacole, cum ar fi un regizor, tehnician, designer, coregraf, artist sau interpret. Dacă nu aveți abilitățile de iluminat de specialitate necesare, veți fi invitați să participați la un atelier intensiv de iluminat practic înainte de a începe predarea programului.
 • Locație: Sidcup și Londra

MA în Light in Performance oferă o oportunitate unică de a explora utilizările actuale și aplicațiile luminii ca material pentru performanță.

Programul se adresează specialiștilor în iluminat care doresc să-și dezvolte și să-și extindă practica în proiectarea cu lumina, precum și nespecialiștii care doresc să-și extindă cunoștințele de a lucra cu lumina, precum regizori, designeri, coregrafi, dansatori, muzicieni și artiști .

Programul include 8 săptămâni de ateliere practice în spații de performanță complet echipate, conduse de patru designeri de iluminat lideri mondiali. Pentru 2021-22, aceștia vor fi: Andi Watson, Michael Hulls, Paule Constable și Willie Williams (sub rezerva confirmării). Veți lucra cu fiecare dintre designeri pe rând, învățând din metodele și procesele lor de lucru.

Programul oferă, de asemenea, o serie de oportunități bazate pe practică pentru a explora procesele creative colaborative și interdisciplinare, plasamente de lucru la o serie de organizații partenere atât în Marea Britanie, cât și în străinătate și o oportunitate de a vă dezvolta în continuare practica personală printr-o iluminare individuală sau colaborativă realizată. proiect de proiectare.

De ce să alegi acest curs?

Acesta este un program unic care vă permite să explorați modalitățile de lucru cu lumina. Veți avea ocazia să învățați și să lucrați cu designeri de top din lume, învățând din metodele și practicile lor de lucru, înainte de a continua să dezvoltați și să testați propria practică de producător de performanță care lucrează cu lumină. După finalizarea cursului, poate doriți să lucrați ca proiectant de iluminat independent pentru performanțe sau să vă întoarceți la propria practică de specialitate, cu o înțelegere îmbunătățită a modului în care lumina poate fi utilizată în performanță.

Cursul este de natură internațională și ambiție și este susținut puternic de o serie de parteneri cheie din industrie.

Vizualizați Webinarul nostru pentru mai multe detalii

Informații despre taxă și cerere

Cum să aplicați

Programul este de natură practică, iar studenților li se cere să aibă un nivel de bază de competență cu sisteme, echipamente și procese de iluminat simple. Dacă vi se oferă un loc și nu aveți abilitățile și experiența necesare, cursul include un atelier intensiv de iluminat pentru a vă pregăti pentru munca practică.

 • Taxe din Marea Britanie / UE: 10.900 de lire sterline
 • Taxe internaționale: 16.000 lire sterline

Alumni discount

O reducere de 5% a absolvenților este disponibilă pentru absolvenții Rose Bruford College BA (Hons) care desfășoară un program de masterat cu normă întreagă de 13 luni sau primul an al unui program MAE.

Credite postuniversitare

Departamentul pentru inovare și competențe în afaceri oferă un împrumut pentru studenții eligibili din Marea Britanie / UE de până la 11 222 GBP pe student pentru studii postuniversitare de masterat.

Conținutul cursului

Există 4 module ** în MA peste 13 luni:

 • MAL701, Modalități de a privi
  • Un modul predat care explorează contextul și metodele de lucru interdisciplinare, inclusiv ateliere practice. Condusă de Hansjörg Schmidt.
 • MAL702: Moduri de iluminare
 • Un modul bazat pe practică, condus în 2021-22 de Paule Constable, Michael Hulls, Willie Williams și Andi Watson *. Două ateliere de o săptămână cu fiecare designer, explorând metodele și procesele lor de lucru.
 • MAL703: Moduri de lucru
 • Un modul care examinează diferite moduri de lucru, pregătindu-vă pentru viitoarea practică. Puteți întreprinde o plasare, organizată în legătură cu studenții, designerii și partenerii din industrie.
 • MAL704: Proiect final
 • Un proiect de iluminat independent realizat, susținut de un proces documentat de cercetare și investigare.

** Sub rezerva confirmării.

Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

Welcome to Rose Bruford College of Theatre and Performance. Our goal is to inspire, excite and train you as a creative artist and practitioner who can use reflective practice and research, along with ... Citeste mai mult

Welcome to Rose Bruford College of Theatre and Performance. Our goal is to inspire, excite and train you as a creative artist and practitioner who can use reflective practice and research, along with the world-class teaching we provide, as tools to become an independent thinker and a fulfilled and successful working professional. Citește mai puţin
Sidcup , Londra , Waterford , Moscova , Belfast , Edinburgh , Brighton + 6 Mai mult Mai Puțin