MA în literatura engleză

Generalități

Programul de descriere

MA în literatura engleză este conceput în jurul dezvoltării dvs. ca cititor și cercetător de literatură; ca un savant critic și reflexiv; și ca comunicator și prezentator de cunoștințe. Acesta combină investigația științifică actuală cu promovarea abilităților academice și profesionale transferabile. Vă invită să contribuiți la discuțiile, dezbaterile și proiectele care transformă acum disciplina cu module conduse de cercetare, informate de interesele actuale ale personalului nostru, publicații și proiecte de colaborare. Bazat pe o structură modulară și un orar primitor, acest curs este potrivit atât pentru studiile cu fracțiune de normă, cât și pentru cele cu normă întreagă.

Fapte fundamentale

 • Premiul: Maeștrii
 • Durata: 1 sau 2 ani
 • Mod de studiu: Full / Part-time
 • Data de începere: septembrie
 • Instituție care Bishop Grosseteste University : Bishop Grosseteste University
 • Codul instituției: B38

Despre acest curs

Masteratul nostru în literatură engleză este ideal dacă doriți să vă extindeți și să vă extindeți angajamentul cu literatura engleză. Veți explora o serie de genuri literare, abordări și teme într-un context post-iluminist, din 1780 până în prezent, prin două module predate în echipă, care descoperă laturi noi și mai întunecate ale literaturii, precum și modalități inovatoare de a interpreta trecutul și prezentul prin diferite perspective și patru module conduse de căutarea unui tutore de autori, perioade literare, genuri și teme selectate.

Veți dobândi cunoștințe avansate de literatură în limba engleză, puteri de analiză critică literară, cercetare, bursă independentă și transfer de cunoștințe prin abilități excelente de comunicare. Acest curs vă echipează cu abilități organizatorice, de gestionare a proiectelor, de livrare, de legătură, de rezolvare a problemelor și de interacțiune foarte căutate. Flexibil și vibrant, vă oferă posibilitatea de a vă urmări propriile interese într-o varietate de sarcini scrise și verbale.

BGU English are o cultură de cercetare consacrată și veți fi invitat să vă alăturați personalului nostru la evenimente literare regulate, ateliere și prezentări. Veți fi încurajați să participați la seria de seminarii de cercetare, conferințe și alte evenimente publice. În cadrul de excelență în cercetare din 2014 (REF), 83% din lucrările prezentate de personalul englez au fost considerate de calitate „internațională”, inclusiv cercetarea considerată „lider mondial” prin originalitate, semnificație și rigoare.

Ce vei studia

Studenții la acest curs studiază în prezent unele sau toate modulele următoare

Module de curs

 • Teoretizarea literaturii: cadre critice
 • Literatura în timp
 • Gen încadrare
 • Latura întunecată a literaturii
 • Autorul în atenție
 • Fire tematice
 • Disertație

Weathered books

Cerințe de intrare

În mod normal, v-ar fi de așteptat să aveți sau să prognozați că veți avea cel puțin o diplomă de 2,2 onori în literatura engleză sau o disciplină conexă.

Dacă dețineți o altă diplomă la 2,2 sau mai mult, în funcție de conținut, vi se va cere să demonstrați suficiente cunoștințe de subiect legate de conținutul programului. Acest lucru ar fi evaluat la interviu și cerere.

BGU se angajează să lărgească accesul și participarea și respectăm o politică strictă de nediscriminare.

Cum veți fi învățați

De-a lungul acestui curs, vi se vor oferi module individuale, independente, livrate printr-un orar flexibil (care poate găzdui și un traseu de studiu cu jumătate de normă). Oferă diversitate atât în conținut, cât și în structură, cu module mai lungi care oferă amploare și domeniu de aplicare, completate de module de specialitate care oferă profunzime și concentrare. Veți putea adapta evaluarea în funcție de propriile interese și vă puteți produce disertația individuală.

Evaluare

Predarea se va baza pe sarcini de cercetare independente care se vor alimenta în sesiuni regulate de seminarii în grupuri mici. Printr-o combinație de comentarii experți și discuții critice, studenții vor dobândi abilitățile și cadrele necesare pentru o serie de evaluări orale, scrise și orientate spre cercetare. Aceste evaluări literare vor dezvolta abilități avansate de comunicare și prezentare pentru o multitudine de viitor profesional.

Cariere și studii suplimentare

Acest curs de masterat vă va pregăti pentru o varietate de profesii care depind de abilități critice, literare și analitice avansate și, de asemenea, depind de abilitățile sofisticate de comunicare și cercetare pe care le veți dobândi. Aceasta poate include cariere precum predarea, publicarea, biblioteconomia, jurnalismul, scrierea profesională sau în mediul academic (prin obținerea unui doctorat). Cu toate acestea, un master în limba engleză nu trebuie să aibă ca rezultat o carieră special legată de subiect. Absolvenții noștri vor fi, de asemenea, într-o poziție puternică pentru a trece la ocupații legate de marketing, management sau relații publice.

A sustine

Studierea la BGU este o experiență centrată pe student. Personalul și studenții lucrează împreună într-o atmosferă prietenoasă și de susținere, ca parte a unei comunități intime din campus. Veți cunoaște personal fiecare membru al personalului și vă veți simți încrezători în abordarea lor pentru ajutor și sfaturi, iar membrii personalului vă vor recunoaște, nu doar din vedere, ci ca o persoană cu talente și interese unice.

Vom fi acolo pentru a vă sprijini, personal și academic, de la introducere până la absolvire.

Taxe și finanțe

O mulțime de informații despre finanțarea studenților sunt disponibile din numeroase surse, dar uneori este confuză și contradictorie. De aceea, la BGU încercăm să vă oferim toate informațiile și asistența pe care o putem ajuta pe tot parcursul procesului. Echipa noastră de consiliere pentru studenți este expertă în a vă ajuta să sortați modalitățile de finanțare pentru studiile dvs., oferind o serie de servicii care să vă ghideze pas cu pas toate aspectele finanțării studenților.

Pentru toți solicitanții, există instrucțiuni complete la UCAS pentru a vă simplifica cât mai ușor completarea cererii online, plus text de ajutor, dacă este cazul.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a fe ... Citeste mai mult

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a few minutes’ walk from Lincoln Cathedral, Castle and the old Roman city. We’re set on a single-site campus, so just about everything you need is close by, whether it be your tutors, your friends, your lectures or the places in which you like to relax. Citește mai puţin