MA în jurnalism

Generalități

Programul de descriere

La Leeds Trinity, considerăm că jurnalismul este una dintre cele mai interesante, pretențioase, mai interesante și mai pline de cariere pe planetă.

Industria online, de imprimare și de difuzare este extrem de competitivă, dar legăturile noastre excelente cu angajatorii înseamnă că ne spun - și ne ajută să furnizăm - exact ceea ce au nevoie cursanții noștri pentru a obține un loc de muncă.

Oferim în mod consecvent jurnaliști realizați din punct de vedere legal, cu abilități de știri multi-platformă, precum și abilități academice relevante pentru cercetarea de nivel superior.

Cursul nostru de Jurnalism Postuniversitar cuprinde toate abilitățile de știri multiplatformă necesare pentru orice carieră în jurnalism.

Leeds Trinty MA Jurnalismul este unul dintre doar patru cursuri MA în Marea Britanie care urmează să fie acreditate de către ambele principale organisme de acreditare jurnalism, BJTC și NCTJ.


Beneficiile cursului

MA este un program full-time intensiv conceput pentru a oferi:

 • Abilitățile practice necesare pentru jurnalismul multimedia.
 • O înțelegere cuprinzătoare a practicii jurnalismului profesional, inclusiv cercetarea și fundamentarea știrilor, tehnicile de intervievare, stabilirea contactelor, stenograma.
 • Cunoașterea și capacitatea de a aplica cadrele juridice și de reglementare care condiționează jurnalismul britanic.
 • O conștientizare a rolurilor profesionale și a responsabilităților de reglementare ale jurnaliștilor.
 • O înțelegere critică a structurilor politice și comerciale în care funcționează mass-media.
 • Posibilitatea de a întreprinde o lucrare independentă de cercetare relevantă pentru jurnalism.


Structura

Următoarele șase module alcătuiesc MA:

 • Știri noi - un modul intensiv și practic care oferă abilitățile multimedia de care aveți nevoie în orice redacție, indiferent de platformă. De asemenea, include stenograma.
 • Drept, etică și reglementare - cunoștințele necesare pentru a fi jurnaliști în siguranță din punct de vedere juridic și pentru a respecta codurile de reglementare.
 • Producția live - Producerea de știri reale și caracteristici în timp real pentru site-ul nostru propriu și organizații externe.
 • Afaceri Publice - să susțină dezvoltarea cunoștințelor în legătură cu guvernul central și central al Marii Britanii.
 • Plasarea profesională - toți stagiarii trebuie să finalizeze cel puțin patru săptămâni de plasare într-un mediu de știri profesionist.
 • Metodologii de cercetare și Proiect de cercetare în domeniul disertației sau jurnalismului aplicat - în funcție de modul ales, veți produce fie o disertație, fie un artefact practic plus o reflecție critică.


Învățare, predare și evaluare

La Leeds Trinity, ne propunem să oferim o experiență excelentă pentru studenți și o abordare personală pentru a ajuta elevii să-și atingă potențialul academic și profesional. Avem o tradiție puternică în sprijinirea capacității de angajare a studenților, cu competențe relevante încorporate în curriculum.

Temele cheie ale strategiei noastre sunt încrederea studenților, profesionalismul și responsabilitatea socială. Pentru a ajuta elevii să-și atingă potențialul, punem accentul pe învățare ca pe un proces de colaborare, cu o serie de activități conduse de studenți și direcționate. Această abordare asigură faptul că elevii se angajează pe deplin în modelarea învățării proprii, dezvoltându-și gândirea critică și abilitățile de reflecție, astfel încât aceștia să-și poată identifica punctele forte și punctele slabe și să utilizeze sistemul extins de sprijin pentru învățare pe care îl oferim pentru a-și modela propria dezvoltare.


Destinații absolvent

Începând cu 2014, 100% dintre absolvenții noștri de jurnalism au fost angajați în industrie înainte de sfârșitul cursului pentru al treilea an de funcționare. Absolvenții recenți au obținut locuri de muncă la Cosmopolitan, Sky News News, Agenția de știri Caters, Reporterul Dewsbury, Halifax Courier, Batley News, Wakefield Express, Asociația Presei, Radio 4, Calendarul ITV, radioul local BBC și radioul comercial.


Cerințe de intrare

Cerința de intrare normală este o calificare bună de diplomă de onoruri - minim 2.2, de preferință 2.1.

Dacă engleza nu este prima ta limbă, IELTS 7.0 (cu cel puțin 6,5 în orice componentă) sau echivalentul este cerința minimă.


Cheltuieli

Vă sfătuim pe studenți să plătească pentru următoarele taxe, în plus față de taxele de școlarizare anuale:

 • Listele de lectură recomandate și obligatorii vor fi furnizate la începutul cursului. Toate cărțile și cărțile electronice sunt disponibile la biblioteca noastră pentru a împrumuta, dar puteți alege să achiziționați propria dvs. carte. Vă recomandăm £ 390 * ca un buget mediu anual pentru resursele de învățare dacă decideți că acest lucru este pentru dvs. * Această cifră se bazează pe indemnizația pentru costurile cursului de lucru și pensii din 2015
 • Va trebui să includeți și cheltuielile de deplasare și costurile asociate, cu toate acestea, Universitatea va contribui cu o sumă standard la cheltuielile totale.
 • Universitatea oferă studenților un credit de imprimare de 6 £ pentru fiecare an universitar, care poate fi completat fie în campus, fie online.
 • Examenele de acreditare NCTJ sunt suplimentare față de costul cursului.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

When you choose Leeds Trinity University, you choose a university renowned for teaching excellence, highly employable graduates and high student satisfaction. We’re committed to offering a personalise ... Citeste mai mult

When you choose Leeds Trinity University, you choose a university renowned for teaching excellence, highly employable graduates and high student satisfaction. We’re committed to offering a personalised student experience, in a friendly and supportive environment that will allow you to thrive. Citește mai puţin