MA în efectele protetice

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Pregătiți-vă pentru un viitor în protetică cu acest curs unic, bazat pe practică. Dacă vă concentrați din industrie de la început, veți lucra în studiouri de efecte speciale reale pentru a obține abilități cheie și înțelegere profundă, dezvoltând în același timp un portofoliu creativ și o rețea de contacte.

Introducere

Acest curs este nou pentru intrarea în 2020.

Îți vei dezvolta și perfecționa abilitățile prin proiecte concentrate personal, bazate pe o comunitate de sprijin și de colaborare. Prin experimentare și asumarea riscurilor, veți împinge limitele pentru a deveni un practicant de efecte protetice dinamice și dinamice.

Tu vei:

 • Aflați de la experți lucrând cu parteneri de talie mondială Gorton Studio și Millennium FX.
 • Dezvoltați un portofoliu variat de lucrări creative care vă vor ajuta să vă lansați cariera.
 • Au acces la studiourile și resursele standard-profesionale.
 • Beneficiați de seria noastră de conferințe în vizită, cu vorbitori invitați din industria globală.
 • Să vă bazați într-o vibrantă școală internațională de film, în cadrul unei universități de arte creative.

krampus, mask, devil

Ce veți învăța

De-a lungul acestui curs de un an, veți aborda un program cu adevărat multidisciplinar, conceput pentru a răspunde nevoilor industriei de proteză și efecte speciale de astăzi foarte competitive. Vei fi responsabil de propria ta învățare, de a-ți dezvolta propria direcție și specialisme, obținând totodată o cunoștință de lucru a practicii industriei.

Conținutul cursului

Îți vei extinde cunoștințele despre programe cheie și tehnici de fabricație, vei experimenta lucrări bazate pe studiouri în contexte academice și profesionale și vei dezvolta un portofoliu considerat critic. Pe lângă acest lucru, vei fi prezentat în dezbaterile contemporane care informează industria de efecte protetice. Atelierele de proiectare, desen, realizare, prezentare și conștientizarea industriei stau la baza învățării dvs. în acest curs postuniversitar practic și centrat vocațional.

module

 • Studii contextuale: extinderea cunoștințelor teoretice ale conceptelor contextuale cheie.
 • Construirea blocurilor: fundamentarea abilităților și proceselor fundamentale în producerea efectelor protezelor.
 • Context industrial: Îți vei dezvolta portofoliul profesional și vei obține expunere la studiourile de viață reală.
 • Spargerea mucegaiului: experimentează proiectele și tehnicile de fabricare pentru a testa limitele efectelor protetice.
 • Producția PFX: concentrați-vă studiile pe producția și crearea unui corp de muncă de calitate pentru industrie.

Cum vei învăța

Acesta este un curs bazat pe practici, așa că o mare parte din călătoria dvs. va implica învățarea prin a face, lucrând cu facilitățile de ultimă generație oferite de partenerii noștri Gorton Studio și Millennium FX. Veți câștiga, de asemenea, o bază în context, teorie, programe și conducte prin prelegeri, seminarii, ateliere și clase de master.

Metode de evaluare

 • Portofolii de lucrări practice
 • prezentări
 • Rapoarte verbale
 • Proiect de practică majoră

Personal

Lucrând în producția de televiziune și film, protetică, proiectare și fabricație, echipele de la Gorton Studio și la Falmouth University au o experiență vastă în industrie. Ne mândrim cu conexiunile noastre din industrie, care ajung dincolo de Marea Britanie la unele dintre cele mai bune studiouri de efecte protetice din întreaga lume. Această conectivitate oferă oportunități esențiale de rețea pentru studenții și absolvenții noștri și ajută la informarea și formarea curriculumului nostru.

Facilităţi

Școala de filme și televiziune standard de mai multe milioane de lire sterline oferă facilități profesionale, inclusiv:

 • Studiou de desene de viață
 • Studioul de captare a mișcării / imersiv
 • Ateliere cu prototipare rapidă, imprimare 3D, turnare, frezare, sudare și alte instalații de fabricare
 • Suită de computere cu două locuri, cu software cheie, inclusiv Z-Brush, Maya, Adobe CC și Substance Painter, printre altele
 • Acces la Gorton Studio
 • Acces la Millennium FX Studio
 • Cinema cu proiecție HD Christie Seria M și sunet surround 7.2

Cum să aplicați

Cerințe de intrare

Salutăm cererile de la cei cu calificări relevante de nivel 6 sau experiență echivalentă relevantă și un interes demonstrabil pentru subiect.

Vă întâmpinăm, de asemenea, cererea dvs. dacă aveți învățare formală sau „certificată” (cum ar fi cursuri de instruire care nu sunt conduse de universități sau colegii) și dacă învățați din experiență de muncă sau auto-studiu. Aceasta se numește Acreditare a învățării anterioare (APL) și ar fi trebuit să fie obținută în ultimii cinci ani și echivalentă cu rezultatele învățării din calificările noastre de intrare minimă.

Solicitanții APL care folosesc experiență pentru a depune cerere ar trebui să țină cont de faptul că există o taxă de cerere de 200 de lire sterline pentru înscriere cu statut avansat sau cu scutire de module sau credit specifice.

Cerințe de limbă

Dacă engleza nu este prima ta limbă, va trebui să demonstrați abilități de limbă engleză suficient de dezvoltate pentru finalizarea cu succes a studiilor. Acceptăm o serie de calificări recunoscute în limba engleză, echivalente cu sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS), scor minim academic de 6,5 în general, cu minimum 6,0 la citire, scriere, vorbire și ascultare.

Solicitanții internaționali care necesită o viză de student de nivel 4 pentru a studia în Marea Britanie trebuie să ia un Test de limba engleză securizată (SELT) aprobat pentru a îndeplini cerințele de viză guvernamentale sau au un test de limbă recunoscut aprobat și validat de Universitate. Echipa noastră de servicii pentru solicitanți vă poate ajuta cu orice întrebări pe care le puteți avea cu privire la vize de studiu sau teste de limbă adecvate.

Taxe de scolarizare 2020-21

 • 10.895 de lire sterline - Marea Britanie / UE cu normă întreagă (taxa de acceptare de 250 GBP. Aceasta se scade din taxele de școlarizare.)
 • 16.000 lire sterline - internațional cu normă întreagă (taxa de acceptare de până la 1.000 de lire sterline, în funcție de naționalitate. Aceasta se scade din taxele de școlarizare.)

Taxele de școlarizare sunt stabilite anual și pot fi revizuite în fiecare an. Prin urmare, Universitatea poate majora taxele de școlarizare în al doilea sau următorii ani ai unui curs, în conformitate cu inflația și / sau cu maximul permis de lege sau de politica guvernamentală. Studenții vor fi anunțați cu privire la orice modificare cât mai curând posibil.

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of ... Citeste mai mult

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of the Creative Industries, the fastest growing sector in the UK economy. Now, as we face the fourth industrial revolution; as technology provides great opportunities as well as challenges, it’s clear that Falmouth’s specialisms of creative innovation; creative thinking, problem-solving, communication and storytelling, will be key to future economic and cultural success both at a local and global level. Citește mai puţin
Falmouth , Penryn + 1 Mai mult Mai Puțin