MA în educația pentru conservarea mediului

Generalități

Programul de descriere

tree, watering, child

Printr-o abordare interdisciplinară, veți integra științele naturale și sociale cu educația și munca de teren pentru a vă ajuta să înțelegeți efectele profunde ale activității umane pe planetă. Explorați rolul educației în rezolvarea problemelor de mediu în mai multe setări, de la oraș la pădure.

Despre

De mai bine de 30 de ani, Programul de 37 de credite MA în Educația pentru conservarea mediului pregătește absolvenți pentru carierele de mediu în domeniul larg al educației de mediu. Abordarea interdisciplinară a programului se bazează atât pe teorie, cât și pe practică și integrează științele naturale și sociale cu educația și munca de teren pentru a ajuta elevii să înțeleagă efectele profunde ale activității umane pe planetă și rolul educației în rezolvarea problemelor de mediu.

Programul se bazează pe facultăți dintr-o mare varietate de discipline din cadrul Universității, inclusiv educație, istorie, filozofie, drept, jurnalism, știință, sănătate și arte.

Cursurile de bază în gândirea ecologică, ecologia socială, politica de mediu și educația de mediu introduc elevii în teoriile, politicile și etica care au modelat discursul public și înțelegerea mediului.

Electivele permit studenților să-și adapteze programul de studiu pentru a se potrivi intereselor lor specifice în materie de educație pentru conservare în domenii precum justiția de mediu, proiectarea curriculumului, educația profesorilor, studii politice, dezvoltare durabilă, ecologie, educație pentru tineret, educație pentru animale sălbatice și durabilitate. Studenții de masterat pot lua elective în cadrul Steinhardt, la Robert F. Wagner Școala absolvită de servicii publice și la Școala absolvită de arte și știință.

Programul are, de asemenea, o afiliere puternică cu Programul în Educația Științifică în acest departament, iar Wallerstein Collaborative pentru Urban Environmental Education din NYU oferă studenților numeroase oportunități de a studia și de a lucra îndeaproape cu facultatea de educație științifică în cercetare, proiecte curriculare și alte medii inițiative. Integrarea cursurilor cu munca de teren necesară oferă studenților o experiență urbană unică în educația de mediu. Programul utilizează pe scară largă resursele vaste disponibile în New York City, prin care studenții studiază problemele și programele de mediu contemporane; evaluează, dezvoltă sau implementează inițiative educaționale pentru copii, tineri și adulți; sau să întreprindă cercetări aplicate în educația de mediu.

Studenții finalizează stagii într-o mare varietate de organizații, inclusiv New York City Audubon, Departamentul de protecție a mediului din New York, Institutul Jane Goodall, Districtul de conservare a solului și a apei din New York, Națiunile Unite, Alianța pentru păduri tropicale, Primăria Coordonării Mediului, faunei sălbatice Societatea de conservare, Liceul de studii de mediu, Școala Harbour, Muzeul American de Istorie Naturală, Departamentul de conservare a mediului din New York și Wave Hill.

Inițiativa pentru sustenabilitate a Universității oferă oportunități suplimentare de implicare și învățare.

Oportunități de carieră

Programul pregătește persoanele fizice pentru a-și asuma roluri de conducere în școli, organizații non-profit, instituții culturale și agenții guvernamentale. Absolvenții lucrează ca educatori, manageri de programe, consultanți, avocați, administratori și lideri ai comunității. În plus față de cariere în educație, studenții pot urmări cariere în politică, advocacy, mass-media și numeroase alte profesii în sectoarele publice și private.

Unii absolvenți merg la școala de drept sau la programe de doctorat în educație de mediu, studii de mediu, științe de mediu și domenii conexe. Universitatea oferă multe oportunități de a explora posibilitățile de angajare prin intermediul stagiilor programului și a unei rețele extinse de organizații cu care este asociat programul, inclusiv colaborarea Wallerstein din NYU pentru educația de mediu urban.

Ce veți învăța

Vei lucra cu facultatea dintr-o mare varietate de discipline, inclusiv educație, istorie, filozofie, drept, jurnalism, știință, sănătate și arte și vei învăța cum să:

  • Criticați efectele profunde ale activității umane pe planetă;
  • Identificați și aplicați teoriile, etica și politicile de mediu, într-o gamă largă de setări formale și nonformale, atât la nivel local, cât și la nivel global, cum ar fi școli, instituții culturale, agenții guvernamentale și organizații non-profit.
  • Descrieți modelele naționale și locale ale educației de mediu, analizați problemele de mediu contemporane și implementați educația de mediu ca un instrument interdisciplinar în încurajarea educației și sustenabilității mediului;
  • Dezvoltați competențele în educația de mediu, inclusiv proiectarea programului, elaborarea curriculumului, evaluarea, redactarea subvențiilor, analiza politicilor și managementul non-profit.

Cum vei afla

Studiu flexibil

Dimensiunile clasei sunt mici, majoritatea oferindu-se seara pentru cazarea studenților care lucrează. Studenții cu normă întreagă completează de obicei programul în trei semestre. Studenții cu timp parțial pot dura până la doi ani pentru a finaliza programul.

Cursurile elective din cadrul programului și din alte departamente vă permit să vă adaptați programul de studiu la interesele dvs. în domenii precum justiția de mediu, proiectarea curriculumului, educația profesorilor, studii politice, ecologie, educația pentru tineret și multe altele.

Experiențe practice de învățare

Prin munca de teren necesară, proiecte curriculare și alte inițiative de mediu, veți utiliza New York City ca laborator, obținând o experiență urbană unică în educația de mediu și utilizând pe larg resursele vaste ale orașului. Veți obține experiență în educația durabilă prin intermediul rețelei noastre extinse de stagii - care adesea duc direct la locuri de muncă la absolvire - la organizații de frunte precum Muzeul American de Istorie Naturală, Audubon New York, Institutul Jane Goodall, Liceul de Mediu Studii, Departamentul de Salubritate din New York și Națiunile Unite.

Cariere și rezultate

Absolvenții vieții și activității de masterat a educației pentru conservarea mediului din NYU Steinhardt în Statele Unite și în întreaga lume. Ei direcționează proiecte, evaluează programe, consultă, pledează pentru schimbări, dezvoltă noi politici și creează și conduc propriile companii sau organizații nonprofit - toate în numele educării publicului despre conservarea mediului și sustenabilitatea.

Elevii noștri dețin funcții de educatori în conservare, consultanți în mediu și multe altele în:

  • Agenții orașe, de stat, federale și internaționale
  • Parcuri, centre naturale, grădini zoologice și grădini botanice
  • Organizații nonprofit
  • Școli publice și private
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

NYU Steinhardt's one-of-a-kind integration of education, health, the arts, and media studies puts us at the heart of a movement: education for social change.

NYU Steinhardt's one-of-a-kind integration of education, health, the arts, and media studies puts us at the heart of a movement: education for social change. Citește mai puţin