Doriți să contribuiți la stabilirea agendei privind modul în care să purtăm cultura în viitor și să protejăm moștenirea noastră culturală pentru generațiile viitoare? Apoi, piesa Master of Research Leadership Research poate fi pentru tine.

Cultura definește omenirea. Gestionarea evaluării și transmiterii culturii prin politică, antreprenoriat și educație în domeniul public, precum și între generații este, prin urmare, o responsabilitate-cheie pentru o societate durabilă. În zilele noastre, cultura trebuie negociată într-o societate formată prin digitizare și noi mijloace de comunicare, diversitatea etnică și culturală, schimbarea audienței și circumstanțelor economice, diminuarea fondurilor publice și pierderea conștiinței istorice comune. Misiunea acestui nou masterat este de a educa viitorii lideri din domeniul cultural, atât național cât și internațional, pentru a le oferi cunoștințe academice esențiale și abilități analitice și strategice, permițându-le astfel să transfere cultura într-un mediu critic, durabil și creativ manieră.

Traseul Maestrului

  • este inovatoare: pregătește elevii de masterat pentru un domeniu cultural care se schimbă rapid din cauza evoluțiilor tehnologice, pedagogice, politice și sociale; oferă metode și instrumente noi (de exemplu, istoricul hands-on, curățarea digitală) pentru a ajuta la regândirea și restructurarea domeniului cultural;
  • are un caracter dublu: combină module teoretice și orientate pe obiect și o teză cu un stagiu de cercetare de șase luni cu o instituție culturală;
  • are un scop bine definit: această piesă de masterat echipează studenții cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a dezvolta o viziune inspirată, responsabilă și realistă asupra modului în care cultura poate fi transmisă în viitor.

Primul an

În primul semestru elevii aleg două elective disciplinare (în funcție de gradul lor BA) și urmează cursurile de Introducere în Leadershipul Cultural I și II.

Al doilea semestru este un semestru comun împreună cu studenții de la Universitatea Roma Tre. Primul bloc (aproximativ ianuarie-martie) este predat la Groningen, al doilea bloc (aproximativ aprilie-iunie) la Roma, și include o școală de primăvară de zece zile la Institutul Regal Olanda din Roma (KNIR).

Al doilea an

În al doilea an, studenții fac un stagiu de cercetare și își scriu teza.

În cel de-al treilea semestru, elevii își proiectează studiile de teze și încep să desfășoare șase luni de stagiu de cercetare cu o instituție culturală (în Țările de Jos sau în străinătate). În luna ianuarie, vor participa la o școală de iarnă de zece zile din Groningen, în legătură cu studiile efectuate la instituția gazdă.

În al patrulea semestru își termină stagiul și își scriu teza.

Cerințele de admitere

Un interviu personal (video) face parte din procesul de selecție.

clasă

Rezultatele academice excelente.

testul de limbă

Cerință minimă pentru TOEFL iBT 100 (cu cel puțin 25 de competențe de scriere) sau IELTS 7 (cu minimum 6,5 pentru toate elementele). Nivelul ERK C1.

educație anterioară

Diplomă de licență în:

  • Arheologie
  • Istorie
  • Studii de limbă și cultură
  • Studii de artă și cultură
  • sau orice studiu legat de programele menționate mai sus
scrisoare de referinta

Două scrisori de recomandare din partea experților relevanți.

alte cerințe de admitere

NB. Vă sfătuim cu tărie să începeți programul în septembrie.

Taxe de școlarizare

Naţionalitate

Termene de depunere a cererilor

Tipul de student
Program predat în:
Engleză

Vezi 110 mai multe cursuri de la University of Groningen »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
24 luni
La zi
Price
2,060 EUR
Studenți din UE. 11.400 EUR Studenți din afara UE.
După locații
După dată