MA în Studii Mitologice

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

MA în Studii Mitologice

Clasele încep la începutul lunii septembrie

Discutând asemănările și firele care stau la baza miturilor și tradițiilor lumii, înțelegem mai bine omenirea noastră comună, în timp ce onorăm diferitele moduri în care oamenii trăiesc și înțeleg experiența lor.

Programul de studii mitologice la Pacifica

MA / doctorat. în studiile mitologice cu accent în psihologia profundă

Fundamentul Studiilor Mitologice la Pacifica este lectura strânsă a textelor primare dintr-o varietate de tradiții culturale și religioase. Aceste cursuri încurajează bursa interdisciplinară, acordând o atenție deosebită miturilor, iconografiei, simbolurilor, credințelor religioase și practicilor rituale. Abordările istorice și contemporane ale studiului mitului sunt, de asemenea, analizate cu atenție.

Studiul mitului ne poate ajuta să ne călăuzească cu depozitul său de narațiuni și imagini, facilitând tranziția noastră personală și colectivă într-o realitate mai vibrantă. Mitul dezvăluie narațiunile inconștiente atât din trecut cât și din prezent, făcând studiul mitului foarte important pentru timpul nostru. Problemele de credință și violență, sexualitate, sacru și secular se amestecă în istoria religiilor și literaturii mondiale, pentru a lega tapiserii uimitoare care este studiile mitologice.

Renumitul mitolog, profesor și autor Joseph Campbell a învățat că acest mit are puterea de a atinge cele mai adânci energii noastre creative și de a genera imagini simbolice care conferă importanță complexității vieții și istoriei moderne. Se dezvoltă paradoxul, ambiguitatea și căile de schimbare a formei care metafora ne informează și ne transformă viețile. Cultivarea imaginației mitice duce la auto-revelație și o înțelegere profundă și dinamică a culturilor noastre și a altora.

Mitologia și tradițiile religioase

Fundamentul Studiilor Mitologice la Pacifica este lectura strânsă a textelor primare dintr-o varietate de tradiții culturale și religioase. Se acordă atenție miturilor, iconografiei, simbolurilor, credințelor religioase și practicilor rituale. Abordările istorice și contemporane ale mitului iluminează puterea sa durabilă în epoca postmodernă.

Mitul și literatura

Cursurile din acest domeniu se axează pe interpretarea literaturii clasice, a poeziei și a operelor literare din perioada antică până în perioada postmodernă.

De-a lungul programului, studenții se angajează în lectura strânsă a operelor clasice de literatură mondială, printre care se numără Odiseea lui Homer, Ramayana și Mahabharata, legendele de grai medievale și basmele. Ritualurile și practicile contemplative ale tradițiilor religioase sunt investigate împreună cu aspectele mitice și arhetipale ale literaturii moderne, ale evenimentelor contemporane și ale culturii populare. Mai multe metode de interpretare științifică sunt predate cu accent special pe abordările hermeneutice ale psihologiei adâncilor.

Psihologie profundă și cultură

Psihologia profundă este o resursă importantă pentru studiul mitului, literaturii, tradițiilor religioase și culturii. Aceste cursuri se bazează în mod substanțial pe munca lui Freud, Jung și Hillman și oferă abordări hermeneutice care completează metodele utilizate în alte discipline, cum ar fi studiile religioase și literatura.

Mentoringul în timpul înscrierii în program este disponibil de la membrii facultăților de bază, iar un jurnal literar studențesc și un jurnal academic on-line oferă studenților oportunități de publicare. Curriculum-ul este mărit și mai mult de un colocviu anual, oferit de specialiști, precum Maria Tatar (Universitatea Harvard), Jeffrey Kripal (Universitatea Rice) și Robert Segal (Universitatea din Aberdeen), autorul Mitului: abordarea problemelor critice în studiul contemporan al mitului și al culturii contemporane.

Studenții din programul de studii mitologice:

 • Investigați mitologiile și tradițiile culturale prin lentilele studiilor religioase, literaturii și psihologiei profunzimii.
 • Descoperiți teme mitice recurente în literatura clasică și contemporană, ritual, teatru, artă, muzică, film și filozofie și explorați contextele lor culturale, sociopolitice și istorice.
 • Descoperiți modelele comune ale vieții umane de-a lungul multor istorii și modurile variate în care trăiesc ființele umane și înțelegeți experiența lor prin studiul diferitelor mitologii culturale.
 • Implicați-vă în experiențele transformatoare ale lecturii profunde, ale scrisului științific și creativ și ale discuțiilor generative care promovează mitologia noastră personală în legătură cu comunitățile și cultura.

Ce puteți face cu un grad de studii mitologice

Absolvenții programului își îmbogățesc viața personală și profesională prin puterea transformatoare a mitului, dezvoltând seturi de competențe foarte avansate și universale, utile într-o gamă largă de profesii, cum ar fi educația, psihologia, sănătatea, artele, filmul, religia, afacerile, dreptului, afacerilor comunitare și mediului.

Programe de bursă pentru studii de mitologie

Fondul de burse Joseph Campbell este pentru MA / Ph.D. Programul de studii mitologice. O serie de burse sunt oferite elevilor nou-admiși în Programul de Studii Mitologice, bazate pe greutăți financiare extreme, merit academic și conținut al eseului.

Prezentare generală a curriculumului

Master of Arts este acordat după primii doi ani de studiu și un examen cuprinzător. Programul continuă cu cel de-al treilea an de cursuri, incluzând o serie de cursuri de cercetare și elaborarea unui document conceptual acceptabil pentru disertație. Al patrulea și al cincilea an de studiu se concentrează pe scrierea și cercetarea disertației. Supravegherea continuă este asigurată pentru finalizarea disertației.

Studiile de mitologie au loc vineri, sâmbătă și duminică, aproximativ o dată pe lună în toamnă, iarna și primăvara. Există, de asemenea, o sesiune de vară de cinci zile în fiecare an.

Cerințe de absolvire

Cerințe de diplomă pentru absolvire

 1. Elevii trebuie să completeze 82 de unități trimestriale pentru a îndeplini cerințele de unitate pentru absolvire.
 2. O notă minimă de "C" este necesară în fiecare curs finalizat. Trebuie să se păstreze o medie a punctului cumulativ de 3,0.
 3. Elevii trebuie să participe la cel puțin două treimi din fiecare curs.
 4. Elevii trebuie să treacă cu succes o examinare completă în timpul celui de-al doilea an de curs. Fiecare eseu de examen trebuie să primească cel puțin 70 de puncte. Diploma de masterat se acordă atunci când acest lucru se realizează odată cu finalizarea a 45 de unități trimestriale. Pentru a fi eligibil pentru a continua să ia cursuri pentru doctorat , elevii trebuie să primească cel puțin 80 de puncte pentru fiecare întrebare la examen.
 5. Elevii trebuie să treacă o consultare orală referitoare la un document de concepție pentru disertație.
 6. Elevii trebuie să prezinte și să apere o disertație originală acceptată de facultate.

Examinare cuprinzătoare

Examinarea cuprinzătoare este un examen scris în timpul celui de-al doilea an al programului, care examinează înțelegerea de către studenți a perspectivelor teoretice referitoare la mit, precum și capacitatea acestora de a le aplica tradițiilor culturale speciale. Ea evaluează, de asemenea, capacitatea studenților de a reflecta asupra mitului în legătură cu psihologia profundă, literatura și problemele culturale. În plus, în cursul celui de-al treilea an al programului, are loc o consultare orală în cadrul cursului de formare a disertației. Scopul acestei evaluări este de a ridica întrebări critice legate de proiectul de disertație propus. Elevii trebuie să încorporeze cu succes critica acestei consultări în lucrările lor de teze de disertație, pentru a fi avansate la candidatura.

Disertatie doctorala

Cerințele de disertație includ finalizarea cu succes a cursurilor avansate de cercetare: abordări de studii religioase la mitologie, strategii de cercetare pentru scrierea de disertație, și formule de disertație. Elevii trebuie să producă o hârtie acceptabilă a Concepției de Disertație înainte de înscrierea în Disertație. Comitetul de Disertație este compus dintr-un scaun, un cititor și un cititor extern. Fiecare membru trebuie să dețină o diplomă de doctorat obținută pe baza unei disertații, cu excepția cazului în care această cerință este renunțată de coordonatorul de cercetare al programului de studii mitologice.

Cerințe de admitere

 • Programul caută studenții care au potențialul de a reuși în aplicarea creativă a temelor mitologice și a perspectivelor psihologice. În procesul de revizuire a solicitanților, atenția se concentrează asupra eforturilor educaționale, creative și profesionale anterioare.
 • Finalizarea cu succes a unui examen cuprinzător la sfârșitul celui de-al doilea an al programului și demonstrarea competenței în cercetarea academică sunt necesare pentru continuarea în cel de-al treilea an al cursului de lucru în cadrul programului.
 • Cerințe de aplicare:
  • Declarație personală (3-5 pagini)
  • Rezuma CV
  • Exemplul de scriere academică de 8-10 pagini
  • 3 scrisori cu formularul de recomandare
  • Transcrieri oficiale - trebuie să aibă o diplomă de licență / masterat de la o instituție de învățământ superior acreditată sau aprobată de stat
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Pacifica Graduate Institute is an accredited graduate school offering masters and doctoral degree programs framed in the traditions in depth psychology. The Institute has established an educational en ... Citeste mai mult

Pacifica Graduate Institute is an accredited graduate school offering masters and doctoral degree programs framed in the traditions in depth psychology. The Institute has established an educational environment that nourishes respect for cultural diversity and individual differences, and an academic community that fosters a spirit of free and open inquiry. Students have access to an impressive array of education resources on Pacifica’s two campuses, both of which are located between the coastal foothills and the Pacific Ocean, a few miles south of Santa Barbara, California. Citește mai puţin
Carpinteria , Santa Barbara , SUA Online + 2 Mai mult Mai Puțin