Ești fascinat de relațiile internaționale? Vrei să devii specialist în acest domeniu? Apoi, acest masterat este ceea ce căutați.

În cadrul unui masterat de Relații Internaționale de un an, alegeți una dintre următoarele șase de masterat:

Securitatea internațională: accentul său principal este fenomenul și reflecția teoretică asupra "violenței" în contextul său mai larg.

Economia politică internațională: se concentrează asupra interacțiunii dintre state, piețe și societăți. Scopul său principal este de a spori înțelegerea dinamicii acestor trei blocuri.

Integrarea europeană: explorează istoria, teoria și politicile Uniunii Europene și ale statelor membre ale acesteia.

Geopolitică

Studiile din Asia de Est: se concentrează asupra economiei politice a Asiei de Est contemporane, în special asupra economiilor politice din China, Japonia și Coreea.

Program: 1 an

Programul de masterat Relații Internaționale este de 60 de ECTS. Elementul de bază este modulul Teoria avansată a relațiilor internaționale. Acest modul trebuie să fie urmat de toți studenții. Puteți alege două seminarii de cercetare și o echipare Capita cu specializarea dvs., toate în primul semestru. În timpul celui de-al doilea semestru, veți scrie o teză de masterat (în domeniul specializării dvs.) și veți face un stagiu.

Programul de onoare al maestrului (program de onoare)

Programul de Onoruri al Maestrului a fost dezvoltat special pentru studenții care doresc să obțină mai mult din studiile lor.

Este un program în valoare de 15 ECTS, care este urmat în plus față de programul de masterat standard. Este un program interdisciplinar de un an care este conceput pentru a introduce studenții la diferite aspecte ale leadershipului.

Programul programului

University of Groningen" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/46/46774_15.png" alt="University of Groningen" />

Deoarece programul începe în septembrie, precum și în februarie, toate cursurile sunt oferite atât în ​​primul semestru, cât și în cel de-al doilea semestru.

A studia in strainatate

Este opțional să faci un stagiu de master în străinătate.

Cerințele de admitere

Cerințe specifice


După ce ați completat cererea dvs., Comitetul de admiteri IR va evalua dacă mediul dvs. educațional / universitar îndeplinește cerințele specifice ale programului și va lua în considerare nivelul și curriculum-ul studiilor anterioare și notele pe care le-ați obținut.

Comisia de Admitere va stabili apoi dacă:

  • este posibilă admiterea directă
  • un student trebuie să completeze primul program de masterat
  • un student nu poate fi admis

Taxe de școlarizare

Naţionalitate

Termene de depunere a cererilor

Tipul de student

Perspective de locuri de muncă

Programul de Master este larg în domeniul de aplicare și oferă studenților o bază solidă în relațiile internaționale. În consecință, există o gamă largă de oportunități de angajare pentru absolvenții de relații internaționale. Cea mai evidentă profesie este un consilier de politică, dar ai putea deveni, de asemenea, un cercetător, lobbyist, diplomat sau ofițer de PR. Puteți lucra în afaceri internaționale, organizații non-profit sau guvernamentale, în mass-media și la un universitar sau un institut privat de cercetare.

Relații internaționale de cercetare

Cercetarea efectuată de Departamentul de Relații Internaționale și Organizația Internațională are loc mai ales în contextul uneia dintre celelalte patru specializări: Guvernarea Globală, Securitatea Internațională, Integrarea Europeană și Economia Politică Internațională.

Program predat în:
Engleză

Vezi 110 mai multe cursuri de la University of Groningen »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
12 luni
La zi
Price
11,400 EUR
non-UE / SEE
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date