MA în Psihologie Consiliere

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

MA în Psihologie Consiliere

Clasele încep pe tot parcursul lunii septembrie

Dedicat să ofere studenților o pregătire globală unică și evidențiată în arta căsătoriei, familiei și psihoterapiei individuale și consiliere clinică profesională, cu o apreciere pentru dimensiunile sistemice și incomparabile ale psihicului.

Programul nostru unic de consiliere psihologică

Despre psihologia consilierii

Timp de peste trei decenii, Programul MA în Psihologie Consiliere a oferit o formare și un accent deosebit în artă, știință și practică a căsătoriei și terapiei familiale, consiliere clinică profesională și psihologie profundă. Ca pregătire pentru licențiere în Terapie de căsătorie și familie și Consiliere clinică profesională, acest program academic riguros subliniază atât înțelegerea teoretică, cât și formarea experiențială în aptitudinile clinice. Studenții Pacifica au rate de trecere excepționale la examenele California LMFT. Consiliul de Științe Comportamentale din California raportează că 94% dintre absolvenții Pacifica care au luat examenul scris standard MFT de la 1/1 / 2016-12 / 31/2016 au promovat examenul, care se situează peste media de stat de 75% pentru acea perioadă .

Elevii din Programul de Psihologie Consiliere urmăresc doi ani și jumătate de cursuri în Terapie de căsătorie și familie, consiliere clinică profesională, teorie și practică, precum și tradiții umaniste și de adâncime.

Studiile de cercetare pregătesc studenții să exploreze și să contribuie la dezvoltarea continuă a burselor în cadrul terapiei de căsătorie și de familie, consiliere clinică profesională și tradiție psihologică profundă. Acest accent subliniază o curiozitate în privința psihicului și încurajează respectul față de diversitatea vieții și a experienței umane. Practica supervizată oferă studenților posibilitatea de a aplica tehnici de consiliere clinică într-un cadru clinic. Elevii continuă să învețe perspective multi-teoretice și stiluri de supraveghere în timp ce lucrează cu persoane fizice, cupluri, familii și grupuri. Cursurile interdisciplinare în literatură, mitologie, religie și cultură aprofundează capacitatea studenților de a lega teme arhetipale de problemele sociopolitice și personale din viața indivizilor, familiilor și comunităților.

"Programul de masterat Pacifica în psihologia consilierii a integrat un program academic și experimental structurat, cu propria mea carieră și obiective de dezvoltare personală. Accentul pus pe psihologia profunzimii nu numai că mi-a oferit un stagiu plătit, dar, imediat după absolvire, mi sa oferit locuri de muncă la mai multe agenții terapeutice și birouri private, unde îmi promovam cariera ca terapeut de căsătorie și familie. Sunt mândru că educația pe care am primit-o la Pacifica mă ajută să fac o diferență în lume. "
-Alonso Dominguez, Absolvent al programului de consiliere în psihologie

Beneficiile programului

Elevii din Programul de Psihologie Consiliere MA învață să:

 • Deveniți competenți în orientările teoretice care oferă perspectivă și oferă sens sistemelor și comportamentului uman.
 • Demonstrați procesul și abilitățile clinice.
 • Înțelegerea și aplicarea procedurilor clinice de evaluare bazate pe dovezi.
 • Identificați dinamica psihologică și sistemică a interacțiunii umane.
 • Determinarea și implementarea unor intervenții eficiente și planuri de tratament bazate pe dovezi și demonstrarea cunoștințelor privind teoriile sistemelor familiale și aplicarea înțelegerii pentru evaluarea conceptualizării cazurilor și tratamentul în practica clinică.
 • Îmbunătățiți funcționarea și bunăstarea clienților prin consultații sensibile din punct de vedere cultural și consultanță în echipă de tratament colaborativ.
 • Înțelege aspectele individuale, sistemice, comunitare, politice și biologice ale diversității și demonstrează cunoașterea și respectul față de diversitate.
 • Evaluați, diagnosticați și tratați simptomele și caracteristicile dependențelor de comportament, consumul de substanțe și dependența.
 • Elevii sunt informați și aplică proceduri de evaluare bazate pe dovezi pentru cazurile clientului și demonstrează conștientizarea aspectelor legate de sănătatea mintală și diversitatea.
 • Aplicați standardele și îndrumările actuale legale și etice în timp ce lucrați cu populații diverse și demonstrați cunoștințele și aplicarea standardelor legale și etice în activitatea științifică și practica supervizată, deoarece acestea privesc căsătoria și terapia familială și consiliere clinică profesională.
 • Elevii vor identifica și vor integra perspectivele psihologice de adâncime sistemică ale interacțiunii umane și vor demonstra competența în domeniul căsătoriei și terapiei familiale și consiliere clinică profesională.
 • Demonstrați o capacitate de evoluție pentru a vă auto-evalua și a articula puterile proprii.

"Participarea la Pacifica a fost o experiență puternică pentru mine. Ședințele de week-end de o lună mă permit să formez relații valoroase și autentice cu colegii noștri, în timp ce dobândesc abilități eficiente de consiliere din partea profesorilor extrem de pricepuți. Apreciez că sunt în jurul oamenilor care sunt dedicați creșterii personale, urmărind pasiunile lor și ajutându-i pe alții. Aștept cu nerăbdare să am multe experiențe schimbătoare de viață și transformative la Pacifica ".
-Kristen Lewis, Programul de Psihologie Consiliere Student

burse de studiu

Corpul Păcii a anunțat lansarea unui nou program Paul D. Coverdell Fellows în parteneriat cu Pacifica Graduate Institute care va oferi două burse școlare postuniversitare disponibile pentru voluntarii reveniți în Corpul Pacii care sunt acceptați la programul Masters in Psihologie Consiliere. Contactați consilierul pentru admiteri Lori Myers la adresa 805-879-7320 sau la adresa lmyers@pacifica.edu pentru mai multe informații.

Bursa de asistență pentru educație este sponsorizată de Pacifica Graduate Institute și oferită studenților noi și care se întorc pe baza dificultăților financiare extreme și a excelenței academice puternice. Premii se fac anual la începutul fiecărui an universitar. Premiul este de 1.000 de dolari pentru a fi împărțit în mod egal pe parcursul anului universitar. Pentru studenții din Programul de Masterat în Psihologie Consiliere, înscriși în anul 3, premiul este de 500 de dolari. Această bursă nu poate fi reînnoită, iar studenții trebuie să aplice fiecare an universitar.

Bursa Fondatorilor este sponsorizată de Pacifica Graduate Institute și a oferit studenților nou admiși care au intrat în programul de masterat în Psihologie Consiliere bazat pe dificultăți financiare extreme și excelență academică puternică. Bursa fondatorilor va fi acordată unui număr de 4 studenți în valoare de 4.000 $ și poate fi reînnoită dacă beneficiarii îndeplinesc cerința medie de 3.5 puncte cumulate.

Întrebări frecvente despre program

Are un student trebuie să aibă o diplomă de licență în psihologie sau o bogată experiență în psihologie pentru a se califica pentru admiterea la acest program de masterat?

O diplomă de licență de la o instituție acreditată la nivel regional sau o instituție aprobată de stat este obligată să se înscrie. În timp ce încurajăm studenții cu studii de psihologie să se aplice, studenții cu o varietate de medii educaționale pot fi luați în considerare pentru admiterea la programul Masters in Psychology Counseling. Având în vedere abordarea noastră interdisciplinară, fundalul sau citirile anterioare în domeniile psihologiei profunde, mitologiei, literaturii, religiei și artei sunt semnificative în consolidarea experienței unui student în program.

Obține diploma de masterat de la Pacifica califică un student pentru a îndeplini cerințele academice pentru a sta la examenele de licențiere pentru căsătorie și familie terapeut (MFT)?

Da. Cursuri în programul de consiliere Psihologie MA îndeplinește cerințele educaționale pentru licensure ca un căsătorie și familie terapeut în California. După ce a absolvit o diplomă de masterat de la Pacifica, trebuie să îndeplinești cerințele de stagiu și examen BBS pentru a aplica pentru licența California Marriage and Family Therapist (LMFT). Pentru informații suplimentare despre cerințele de licențiere, consultați site-ul Web al Școlii de Științe Comportamentale la www.bbs.ca.gov. Solicitanții din alte state sunt încurajați să obțină informații și cerințe de licențiere de la consiliul de licențiere al statului lor, deoarece cerințele variază de la stat la altul. (Vezi Declarația de excludere a răspunderii studenților din afara țării la sfârșitul acestui document.)

Are o diplomă de masterat de la Pacifica care îndeplinește condițiile necesare pentru a îndeplini cerințele academice pentru a se prezenta pentru consilierul profesionist licențiat (LPC)?

Da. Cursuri în programul de consiliere Psihologie MA îndeplinește cerințele educaționale pentru licensure ca un căsătorie și familie terapeut în California. După ce a absolvit o diplomă de masterat de la Pacifica, trebuie să îndeplinești cerințele de stagiu și examen BBS pentru a aplica pentru licența California Marriage and Family Therapist (LMFT). Pentru informații suplimentare despre cerințele de licențiere, consultați site-ul Web al Școlii de Științe Comportamentale la www.bbs.ca.gov. Solicitanții din alte state sunt încurajați să obțină informații și cerințe de licențiere de la consiliul de licențiere al statului lor, deoarece cerințele variază de la stat la altul. (Vezi Declarația de excludere a răspunderii studenților din afara țării la sfârșitul acestui document.)

Cat timp este programul acestui maestru si cum este structurat?

Elevii participă la cursuri în acest program timp de 2,5 ani sau 10 trimestre (a se vedea prezentarea curriculum-ului). Programul cuprinde nouă sesiuni de trei zile și o sesiune de vară de șapte zile în fiecare an, în primii doi ani și șase sesiuni de trei zile în ultimul an. Clasele se întâlnesc între orele 9:00 și 21:00 în primele două zile ale fiecărei sesiuni și între orele 8:30 și 4:30 în ziua a 3-a.

Care sunt cerințele de practică supravegheată pentru absolvire?

Elevii trebuie să completeze 280 de ore de serviciu directe într-o practică supravegheată în comunitatea lor de origine. Elevii își pot începe practica supravegheată după finalizarea cu succes a trimestrului de primăvară 2016 cursuri, și după toate site-ul, documentația a fost prezentat și aprobat.

Ce cheltuieli, dincolo de costurile de școlarizare și de costuri rezidențiale, ar trebui să iau în considerare?

Elevii vor dori să ia în considerare cheltuielile bugetului școlar pentru cărți, psihoterapie personală și editor de teze. În general, elevii percep cel puțin 2.000 de dolari pe an pentru terapie personală și aproximativ 600-200 dolari pentru un editor de teze, în funcție de abilitățile de scriere ale elevului și nivelul necesar de asistență pentru editare.

Cât de mult este nevoie de muncă în afara clasei?

Misiunile de clasă constau în citiri, posturi de discuții, lucrări și / sau proiecte. În primul an, elevii studiază aproximativ 20-25 de ore pe săptămână, în funcție de stilurile individuale de învățare. În cel de-al doilea an, elevii studiază aproximativ 30 de ore pe săptămână, ceea ce include o medie de 10 ore petrecute într-un sit practicum supravegheat. Unele cursuri online vor fi de asemenea necesare.

Prezentare generală a curriculumului

Când studenții își încep studiile la Pacifica Graduate Institute , aceștia se alătură unei cohorte de studenți la fel de minți, care se înscriu și în acest program special. Majoritatea studenților rămân cu aceeași cohortă pe întreaga lor călătorie academică. Un sentiment foarte comun al comunității este în curând stabilit deoarece studenții colaborează în cohortele lor și împărtășesc experiențele intense care fac parte din munca la nivel de absolvent la Pacifica. Se formează legături personale și profesionale, adesea durabile de lungă durată după finalizarea studiilor și extinderea în cariera absolvenților.

Maeștrii în cursurile de consiliere Psihologie au loc în sesiuni de trei zile aproximativ o dată pe lună în toamnă, iarna și primăvară. Există, de asemenea, o sesiune de vară de șapte zile în fiecare an. Programul înscrie elevii în fiecare toamnă.

Cerințe de diplomă pentru absolvire

Două examene cuprinzătoare și o teză de master trebuie să fie completate în îndeplinirea parțială a cerințelor de grad. Elevii lucrează în strânsă colaborare cu instructorii cursurilor de practică clinică și de cercetare direcționată în cursul celui de-al doilea an al programului, în vederea pregătirii examenelor cuprinzătoare și a proceselor de masterat. Pentru o descriere completă a tuturor cerințelor, consultați ediția curentă a Manualului Studentului Pacifica.

Zonele de conținut curricular solicitate de Consiliul de Științe Comportamentale din statul California sunt acoperite de următoarele cursuri de Psihologie Consiliere. Fiecare student are responsabilitatea de a determina și de a rămâne la curent cu cerințele de licențiere în propriul său stat.

Cerințe de admitere

 • Programul valorează studenții a căror experiență include lucrul în servicii sociale, religioase sau umane; pregătirea academică în domeniul psihologiei sau științelor umaniste; și experiența în terapia personală. Solicitanții de succes vor afișa, de asemenea, abilități de scris științific și un interes în cercetare.
 • Cerințe de aplicare:
  • Declarație personală (3-5 pagini)
  • Rezuma CV
  • 300 eseu eseuri de scriere de esantion
  • 2 scrisori cu formularul de recomandare
  • Transcrieri oficiale - trebuie să aibă o diplomă de licență / masterat de la o instituție de învățământ superior acreditată sau aprobată de stat
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Pacifica Graduate Institute is an accredited graduate school offering masters and doctoral degree programs framed in the traditions in depth psychology. The Institute has established an educational en ... Citeste mai mult

Pacifica Graduate Institute is an accredited graduate school offering masters and doctoral degree programs framed in the traditions in depth psychology. The Institute has established an educational environment that nourishes respect for cultural diversity and individual differences, and an academic community that fosters a spirit of free and open inquiry. Students have access to an impressive array of education resources on Pacifica’s two campuses, both of which are located between the coastal foothills and the Pacific Ocean, a few miles south of Santa Barbara, California. Citește mai puţin
Carpinteria , Santa Barbara , SUA Online + 2 Mai mult Mai Puțin