MA în Managementul Muzicii de Afaceri

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Rezumatul cursului

Acest curs este foarte apreciat atât în domeniul educației muzicale, cât și al industriei în general. Vă va pregăti să deveniți una dintre generațiile viitoare de lideri ai industriei muzicale și antreprenori. Toți cadrele didactice din acest curs lucrează în prezent în industria muzicală, iar în fiecare săptămână există o serie de invitați la nivel înalt din industrie. Veți avea nevoie să fiți un elev cu auto-motivație și spirit deschis, deoarece acesta este un curs intens, dar unul care vă poate ajuta să vă progresați cariera într-o gamă largă de discipline de afaceri muzicale.
Lucrand cu lideri si organizatii din industria muzicala, cursul a dezvoltat un curriculum unic. Veți fi capabili să combinați o puternică bază de competențe de afaceri cheie (antreprenoriat, leadership, management organizațional și marketing cu cunoștințe esențiale de management al industriei muzicale (tehnologie de inovație strategică, proprietate intelectuală și drepturi de autor) și concepte academice și teorii relevante pentru industria de astăzi.
Învățarea formală se desfășoară prin sesiuni care includ fiecare o prelegere formală, vorbitor de industrie și exerciții de seminar. Fiecare dintre cele șase module are cel puțin două sarcini. Proiectul final (echivalent cu trei module) este un raport de minim 12.000 de cuvinte.

Structura cursului

Următoarele module sunt o indicație a ceea ce veți studia pe acest curs.

Module de bază

 • Dezvoltarea artiștilor
 • antreprenoriat
 • Proprietatea intelectuală și gestionarea drepturilor de autor
 • Gestionarea muzicii live
 • Muzică de afaceri Management final proiect
 • Structurile industriei muzicale
 • Marketing muzical și tehnologie

Cerințe de intrare

Aplicațiile sunt luate în considerare fie pe baza unei combinații de calificări oficiale și a experienței, fie prin experiența semnificativă din domeniu. Solicitanții trebuie să fie capabili să demonstreze o experiență de lucru în industria muzicală, o aptitudine pentru managementul afacerilor de muzică și un entuziasm pentru a afla mai multe despre muzică și industriile conexe. Solicitanții cu calificări oficiale trebuie să aibă o diplomă de licență de nivel superior.

Dacă engleza este a doua limbă, ar trebui să aveți un scor IELTS de cel puțin 6,5, cu câte 6,5 în fiecare element.

Cariere

Lucrări postuniversitare

Absolvenții cursurilor au continuat să lucreze într-o gamă largă de industrii creative, de la marketingul mobil până la Consiliul Artelor. Mulți dintre absolvenții noștri lucrează în industria muzicală, cu companii precum Apple, Spotify Universal, Sony Music, Pledge Music, Kobalt, Shazam și PIAS. Studenții noștri internaționali lucrează în întreaga lume în companii de muzică și muzică -tech, printre care EMI Holland, biroul european PIAS și Outdustry din China continentală.

Organizațiile din industria muzicală de astăzi au nevoie de absolvenți atât cu grade puternice, cât și cu competențe relevante pentru locul de muncă. Cursul MA Business Management Management se angajează să dezvolte absolvenți angajabili, asigurându-se că:

 • Abilitățile de dezvoltare a carierei sunt incluse în curs
 • Oportunitățile pentru stagii, destinații de plasare și activități de învățare legate de muncă sunt disponibile studenților
 • Legăturile noastre cu angajatorii din toate domeniile industriei muzicale și dorința lor de a veni la universitate și de a vorbi cu invitați permit studenților să se conecteze cu potențiali angajatori în clasă și în situații sociale pentru a-și face contacte importante și pentru a-și consolida abilitățile de angajare.
 • Absolvenții păstrează un contact strâns cu cursul, revenind adesea pentru a oferi discursuri de oaspeți și pentru a se întâlni și a se conecta cu studenții. Această "comunitate de învățare" puternică asistă la oportunitățile de recrutare și de stagiu.

Centru de dezvoltare a carierei

Centrul nostru de dezvoltare a carierei tocmai a fost selectat pentru cel mai bun serviciu de carieră universitară din cadrul Premiilor naționale de angajare pentru anul 2017.

Cu o rețea în creștere de peste 3.000 de angajatori din întreaga lume și o echipă de consultanți cu experiență în carieră, suntem aici pentru a vă ajuta să reușiți.

În perioada 2015-16, am ajutat peste 1500 de studenți să găsească locuri de muncă într-o serie de sectoare, cu 250 de angajatori care au participat la 14 abilități de campus și târguri de carieră.

Ca student în Westminster, veți avea acces la serviciile noastre de-a lungul studiilor și după absolvire.

Va putem ajuta:

 • găsiți destinații de plasare legate de curs,
 • să găsească locuri de muncă cu fracțiune de normă / vacanță, plasare și postuniversitare, inclusiv experiență voluntară,
 • găsiți oportunități internaționale pentru a vă îmbunătăți capacitatea de angajare,
 • tranzacționați-vă eficient angajatorilor,
 • scrie CV-uri mai bune și formularele de cerere,
 • dezvoltați abilitățile de interviu și de afaceri,
 • planificați-vă cariera cu consultanții noștri în carieră,
 • întâlniți angajatorii și explorați opțiunile de carieră la târgurile noastre de angajatori, prezentări de carieră și evenimente de networking pe tot parcursul anului.

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Citeste mai mult

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Citește mai puţin